Wetgeving Stralingsbescherming

Mr. C.L.M. Thijssen

Wilt u eenvoudig op de hoogte blijven van alle wet- en regelgeving met betrekking tot stralingsbescherming? In dit uitgebreide handboek vindt u al uw informatie snel en makkelijk terug.

 • Losbladige
 • Bestelcode S14HW
Omschrijving
De uitgave Wetgeving stralingsbescherming biedt u de complete wet- en regelgeving betreffende stralingsbescherming, inclusief uitvoeringsvoorschriften en internationale regelgeving. Bent u advocaat of jurist? Dan hebt u zeker baat bij de relevante en actuele jurisprudentie en toelichtingen voor de praktijk. Voor iedereen die met transport te maken heeft, zijn de internationale verdragen en richtlijnen en het gedeelte voor het vervoer van gevaarlijke radioactieve stoffen interessant.

 • Kernenergiewet met zakenregister, inhoudsopgave en voorzien van kantnoten
 • Uitvoeringsvoorschriften (onderwerpsgewijs gerubriceerd en met chronologisch register), waaronder het Besluit stralingsbescherming Kernenergiewet
 • Wet aansprakelijkheid exploitanten van nucleaire schepen met toelichting
 • Wet aansprakelijkheid kernongevallen
 • Jurisprudentie
 • Internationale regelingen met een lijst van afkortingen, chronologisch register en trefwoordenregister
 • Adressenlijst (regionale kantoren Arbeidsinspectie, milieu-inspecties)

Door de aanvullingen blijft u altijd op de hoogte van wijzigingen in wet- en regelgeving en beschikt u over een actuele informatiebron. U hoeft nooit lang te zoeken naar de benodigde informatie door de systematische opzet van de uitgave. De diverse inhoudsopgaven en registers, waaronder een zakenregister op de belangrijkste wetten, helpen u op weg. De Stralingsbescherming 2015-2016 maakt onderdeel uit van dit losbladige naslagwerk.

Inclusief handige cd-rom
Als aanvulling op uw abonnement ontvangt u tevens een handige cd-rom. U vindt op deze cd-rom de complete tekstdatabase van het handboek. Met deze software kunt u makkelijk zoeken naar de door u gewenste informatie. Als u de benodigde informatie heeft gevonden, kunt u deze uitprinten en bewaren in uw eigen dossiers of bijvoorbeeld meegeven aan een van uw collega’s. Kortom: meer zoekgemak én een handzame manier om uw handboek mee te nemen naar de praktijk. Op deze manier blijft u met een abonnement op het handboek up-to-date, ook digitaal.


Een abonnement bestaat uit een hoofdwerk van 4 ringbanden, een handige cd-rom en een abonnement op de aanvullingen.

Om volledig aan uw informatiebehoefte te voldoen heeft u bij een abonnement op deze uitgave, automatisch een abonnement op aanvullingen. Door deze flexibele opzet blijft u altijd ‘bij’. Prijs aanvullingen: € 1,65 per pagina (exclusief btw)

Voor een volledig overzicht van al onze uitgaven op het gebied van veiligheid kijkt u op www.sdu.nl/bedrijfsvoering/veiligheid.html.
Product details
Bestelcode S14HW
Productsoort Losbladige
Bestelvorm Losse verkoop
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 823
Auteur(s) Mr. C.L.M. Thijssen

Uw bestelling

Wetgeving Stralingsbescherming
excl. btw € 2.353,77 incl. btw € 2.565,61
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
 • Gratis verzending
 • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
 • 14 dagen retourrecht