Bedrijfsvoering

Wilt u waarborgen dat uw organisatie altijd de huidige wet- en regelgeving naleeft? Wilt u dit staven en inrichten aan de hand van praktische tools, checklists en stappenplannen? Sdu bedrijfsvoering helpt u verder.

Sdu bedrijfsvoering
Naar de webshop

HSE

Het is uw taak om de veiligheid van uw collega’s te handhaven en te blijven verbeteren. Dan is het zaak om makkelijk in te spelen op veranderende omstandigheden en snel aan de slag te kunnen met nieuwe machines of methodes.

Met Sdu HSE heeft u toegang tot deskundige praktijkinformatie met de Practice Notes en AI-bladen, praktische tools voor de dagelijkse praktijk en altijd actuele regelgeving, toelichting en commentaar. Niet meer eindeloos zoeken, maar alles in één klik bij de hand. Zo kunt u zaken sneller en efficiënter oppakken. 

Ontdek meer over HSE

Inzicht in de OR

Al duizenden ondernemingsraadsleden gingen u voor en maken gebruik van onze jarenlange expertise met hun vertrouwde partner voor ondernemingsraden, Inzicht in de OR. Onze experts begrijpen dat u als OR-lid het beste wilt voor de werknemers en dat u binnen de wetten en regels hun belangen zo goed mogelijk wilt behartigen. In ons online platform wordt ieder OR thema praktisch besproken en beschikt over een inleiding, inhoudsopgave en verschillende tabbladen. Via deze tabbladen vind je Quickscans, modeldocumenten, wetsartikelen, jurisprudentie en overige relevante en gerelateerde onderwerpen. Heb je een vraag? Maak dan gebruik van onze vraagbaak en onze deskundige adviseurs komen met een passend antwoord.

Ontdek inzicht in de OR
Invoer, Uitvoer

Douane

U heeft een tarief of goederencode nodig? En u wilt deze snel kunnen opzoeken én zeker weten dat deze informatie actueel en volledig is zodat u zorgeloos kunt handelen? Het platform In- en Uitvoer van Sdu biedt u een compleet pakket douanecontent, voorzien van een unieke Nederlandstalige toelichting en annotatie. U bent continue op de hoogte van de laatste wijzigingen in onder andere invoerrechten, sancties, antidumping, preferentiële regelingen en gebruikstarief.

Ontdek Douane

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u advies op maat? Wij denken graag met u mee. 

Bel 070 378 9880 of mail ons op informatie@sdu.nl

Over Sdu Bedrijfsvoering

Sdu biedt voor specialisten binnen bedrijfsvoering een compleet scala aan producten in verschillende segmenten. Voor Inzicht in de OR bestaat dit uit een online platform inclusief handige tools, scans, modellen en alle informatie die een OR-lid nodig heeft om goed voorbereid te werk te gaan. Voor Health Safety Environment (HSE) specialisten biedt Sdu u toegang tot deskundige informatie met bijvoorbeeld de AI-bladen en praktische tools, maar ook toelichting op actuele regelgeving. Binnen In- en Uitvoer biedt Sdu de juiste content voor iedereen die te maken heeft met douanezaken. Eén compleet platform inclusief de juiste content, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste wijzigingen. Alles is met zorg door Sdu bedrijfsvoering samengesteld op basis van uw wensen en behoeften zodat Sdu u altijd verder kan helpen.