Naar de inhoud

Bedrijfsleven

Van wet- en regelgeving tot aan handige tools, trainingen en research. Zo sluiten onze oplossingen aan op wat jij nodig hebt om compliant te zijn

Bij Sdu kan de jurist of advocaat terecht voor alle vraagstukken rondom zijn of haar vakgebied. Vrouw legt iets uit aan klant met behulp van Sdu producten,Sdu AI Bladen werken veilig op hoogte
In en Uitvoer Sdu containers

Sdu helpt je bij het digitaliseren van je (werk)processen

In- en Uitvoer rechtspraak
In- en Uitvoer online platform screenshot

In- en Uitvoer

In- en Uitvoer is een online portaal dat je altijd en overal kunt raadplegen. Je hebt toegang tot onder andere al het nieuws, rechtspraak, wetgeving en douanememo's én heb je een onmisbare tool voor het op de juiste manier indelen van goederen.

HSE

Sdu HSE helpt veiligheidskundigen, HR-afdelingen en managers om de organisatie op HSE-vlak te laten voldoen aan wet- en regelgeving.

AI Bladen overzicht in Sdu HSE. Overzicht van alle AI bladen staan op nummer.
Sdu AI Blad AI-14 Bedrijfsruimten. Dit is een screenshot van Sdu HSE platform.
Inzicht in de or artikel
Inzicht in de OR thema's

Inzicht in de OR

In Inzicht in de OR online is elk OR-thema helder beschreven en samengebracht. Met bijbehorende wet- en regelgeving, quickscans, voorbeelddocumenten en jurisprudentie. Bovendien heb je dankzij onze deskundige helpdesk als OR-lid binnen 48 uur gegarandeerd antwoord op jouw WOR-vraag.

Toxic

Toxic ondersteunt je bij veilig werken met chemische producten en gevaarlijke stoffen. Dit doen wij volgens drie pijlers: onze veiligheidsapplicaties, opleidingen en advies met als uitgangspunt jouw praktisch werkproces.

Toxic - Koppel een product functionaliteit
Toxic - Blootstellingsberekeningen
Jes! Workflow voor betrouwbare ESG/CSR vastlegging
Jes Knowledge tools

JES! Oplossingen voor elke fase van je ESG-reis

De CSRD komt eraan. Ben jij er klaar voor? Wij zijn er in elke fase van je ESG-reis. Doorgrond CSRD-regelgeving, begrijp de impact op jouw organisatie, verzamel de juiste data en krijg grip op de implementatie. JES! integreert kennis, software, data en training in één oplossing. Jouw ESG-reis wordt ondersteund door complete en gevalideerde data. En aangedreven door decennia aan expertise in het combineren van workflow en kennis van weten regelgeving.

Opleidingen voor de ondernemingsraad

Sdu Opleidingen organiseert jaarlijks, samen met Inzicht in de OR, een reeks cursussen voor jou als OR-lid. Op het gebied van verschillende thema's word je door topdocenten bijgepraat!

Gastcolleges met Sdu
Inzicht in de Ondernemingsraad 2024

Inzicht in de Ondernemingsraad. Editie 2024

€ 82,66

Inzicht in de OR Praktijkboek. Editie 2024

Inzicht in de OR Praktijkboek. Editie 2024

€ 50,88

Tijdschriften & Boeken

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan boeken, software en online producten voor de bedrijfsvoering. Voor ondernemers, professionals en studenten.

Liever persoonlijk contact?

Dat kan ook! Onze adviseurs staan voor je klaar. Ons team leid je graag door dit unieke platform heen. Bel of mail ons, we helpen je graag!