Een gezonde en veilige werkomgeving begint bij Sdu HSE

Bestel direct
Header HSE

Ben je in jouw werk verantwoordelijk voor de veiligheid van uw collega’s? En wil je eenvoudig op de hoogte blijven van de laatste inzichten en normen? Gebruik net als jouw vakgenoten het meest complete en gebruiksvriendelijke online startpunt voor de HSE-expert: Sdu HSE.

Onmisbaar in uw werk

Sdu HSE vormt een onmisbare bron van informatie voor iedereen die zich bezighoudt met arbeidsomstandigheden en veiligheid op het werk. Je vindt in HSE niet alleen alle Arbo-praktijkinformatie en regelgeving, maar je beschikt ook over alle AI-bladen, checklists en actuele regelgeving met toelichting. In welke bedrijfstak je ook werkt, wij bieden jou alles wat je moet weten om de veiligheid van uw collega’s te verbeteren. Je kunt Sdu HSE direct bestellen in onze webshop. Wil je eerst kennismaken met het product? Vraag dan een demo aan. 

HSE demo

Download brochure

De veiligheid en gezondheid van je collega’s zijn ongetwijfeld twee van je belangrijkste aandachtspunten. Allerlei risico’s liggen op de loer, zoals verkeerd ingerichte werkplekken, vervuilde airconditioning-kanalen en psychosociale overbelasting. Sdu HSE biedt je als veiligheidsprofessional de gereedschappen om het HSE-beleid vorm te geven. Download de brochure om je organisatie te laten zien waarom je Sdu HSE nodig hebt.

Meer informatie

De voordelen van Sdu HSE

  • Toegang tot alle AI-bladen
  • Altijd op de hoogte van actuele en praktische informatie
  • Alles voor in de praktijk; checklists, vragenlijsten, stappenplannen en handige tools
  • Actuele regelgeving, toelichting en commentaar
  • Helpt de reputatie van je organisatie beschermen
  • Reduceert compliance-risico’s

Wat vinden onze klanten?

Als je met veiligheid bezig bent, moet je werken volgens de wet- en regelgeving en elke stap in de processen moet zijn vastgelegd. Om die taak goed uit te kunnen voeren, zijn heldere richtlijnen nodig. Sdu HSE is voor mij persoonlijk een houvast en het stelt me gerust dat ik op een betrouwbare bron kan terugvallen.

Radboud Bergsma KAM-coördinator Spaansen Groep

 Radboud Bergsma

Vraag nu een demo aan van HSE en ontdek de voordelen

Sdu HSE demo aanvragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je de voordelen van Sdu HSE voor jouw bedrijf ook wel eens wilt ervaren. Dat komt goed uit, want ons HSE-team staat te popelen om je door dit unieke platform te leiden! Vraag meteen een vrijblijvende en gratis demo aan via onderstaande button. Hierna wordt er contact met je opgenomen voor het inplannen van de demo op een moment dat het jou uitkomt.

 

Demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuws en updates? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

 
HSE Actueel - Sdu HSE online

Blijf op de hoogte met HSE Actueel

HSE Actueel is een vakinhoudelijk platform specifiek gericht op de HSE-expert. Ook aanverwante functionarissen, zoals bijvoorbeeld HR-professionals, vinden hier veel nuttige informatie. HSE Actueel brengt het laatste dagelijkse HSE-nieuws en kijkt verder met spraakmakende opinie en achtergronden.

Ga naar HSE Actueel

Contact

telefoon

Wil je ook profiteren van het gemak van Sdu HSE?

Neem dan telefonisch contact op met de Sdu klantenservice: 070 - 378 98 80.