Een gezonde en veilige werkomgeving begint bij Sdu HSE

Bestel direct
Header HSE

Bent u in uw werk verantwoordelijk voor de veiligheid van uw collega’s? En wilt u eenvoudig op de hoogte blijven van de laatste inzichten en normen? Gebruik net als uw vakgenoten het meest complete en gebruiksvriendelijke online startpunt voor de HSE-expert: Sdu HSE.

Onmisbaar in uw werk

Sdu HSE vormt een onmisbare bron van informatie voor iedereen die zich bezighoudt met arbeidsomstandigheden en veiligheid op het werk. U vindt in HSE niet alleen alle Arbo-praktijkinformatie en regelgeving, maar u beschikt ook over alle AI-bladen, checklists en actuele regelgeving met toelichting. In welke bedrijfstak u ook werkt, wij bieden u alles wat u moet weten om de veiligheid van uw collega’s te verbeteren. U kunt Sdu HSE direct bestellen in onze webshop. Wilt u eerst kennismaken met het product? Vraag dan een demo aan. 

HSE demo

Download brochure

De veiligheid en gezondheid van uw collega’s zijn ongetwijfeld twee van uw belangrijkste aandachtspunten. Allerlei risico’s liggen op de loer, zoals verkeerd ingerichte werkplekken, vervuilde airconditioning-kanalen en psychosociale overbelasting. Sdu HSE biedt u als veiligheidsprofessional de gereedschappen om het HSE-beleid vorm te geven. Download de brochure om uw organisatie te laten zien waarom u Sdu HSE nodig hebt.

Meer informatie

Gratis whitepaper 'Inspecties in de 1,5 meter samenleving: Over de rechten en plichten van bedrijf en toezichthouder'

De coronacrisis betreft een voor Nederland uitzonderlijke situatie die wij met zijn allen niet eerder hebben meegemaakt. Ook voor de bedrijfsvoering van toezichthouders heeft de coronacrisis gevolgen. Een goede aanleiding om de inspecties in een 1,5 meter samenleving in het juridisch kader te plaatsen.  Deze whitepaper geeft eerst een algemeen kader van rechten en plichten rondom toezicht. Vragen die hierin worden beantwoord, zijn:

  • Wat mag de toezichthouder eigenlijk?
  • Wat moet ik doen, en wat hoef ik niet te doen?
  • Wat doe ik als ik het niet met de toezichthouder eens ben?
  • Hoe bereid ik mijn bedrijf voor op een inspectie; in het bijzonder in de 1.5m samenleving?

Daarnaast bevat de whitepaper praktische tips om de inspectie in de 1,5 meter samenleving vorm te geven. Download ‘m direct!

Download nu
whitepaper Inspecties in de 1,5 meter samenleving: Over de rechten en plichten van bedrijf en toezichthouder

De voordelen van Sdu HSE

  • Toegang tot alle AI-bladen
  • Altijd op de hoogte van actuele en praktische informatie
  • Alles voor in de praktijk; checklists, vragenlijsten, stappenplannen en handige tools
  • Actuele regelgeving, toelichting en commentaar
  • Helpt de reputatie van uw organisatie beschermen
  • Reduceert compliance-risico’s

Wat vinden onze klanten?

Als je met veiligheid bezig bent, moet je werken volgens de wet- en regelgeving en elke stap in de processen moet zijn vastgelegd. Om die taak goed uit te kunnen voeren, zijn heldere richtlijnen nodig. Sdu HSE is voor mij persoonlijk een houvast en het stelt me gerust dat ik op een betrouwbare bron kan terugvallen.

Radboud Bergsma KAM-coördinator Spaansen Groep

 Radboud Bergsma

Vraag nu een demo aan van HSE en ontdek de voordelen

Sdu HSE demo aanvragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u de voordelen van Sdu HSE voor uw bedrijf ook wel eens wilt ervaren. Dat komt goed uit, want ons HSE-team staat te popelen om u door dit unieke platform te leiden! Vraag meteen een vrijblijvende en gratis demo aan via onderstaande button. Hierna wordt er contact met u opgenomen voor het inplannen van de demo op een moment dat het u uitkomt.

 

Demo aanvragen

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuws en updates? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

 

Contact

telefoon

Wilt u ook profiteren van het gemak van Sdu HSE?

Neem dan telefonisch contact op met de Sdu klantenservice: 070 - 378 98 80.