Het startpunt voor elke HSE-expert

Demo aanvragen
HSE expert HSE Startpunt ARBOZONE
Demo aanvragen

Bent u in uw werk verantwoordelijk voor de veiligheid van uw collega’s? En wilt u eenvoudig kunnen inspelen op veranderende veiligheidsvoorschriften, werkmethoden of nieuwe omstandigheden? Zorg dan dat u net als uw vakgenoten profiteert van het meest complete en gebruiksvriendelijke online startpunt voor de HSE-expert, met Sdu HSE.

Onmisbaar in uw werk

Sdu HSE vormt een onmisbare bron van informatie voor iedereen die bezig is met veiligheidsvoorschriften en werkmethoden. U vindt niet alleen alle Arbo-praktijkinformatie en regelgeving, ook beschikt u over alle AI-bladen via handige practice notes, praktische tools en actuele regelgeving met toelichting. In welke bedrijfstak u ook werkt, wij bieden u alles wat u moet weten om de veiligheid van uw collega’s te verbeteren. Bovendien ontvangt u als abonnee van Sdu HSE toegang tot het online Safety! archief.

HSE demo

Gratis whitepaper 'Drank en drugs op de werkvloer'

Een werknemer met een alcohol- of drugsprobleem is minder productief, verzuimt vaker en is een veiligheidsrisico voor zijn of haar collega’s. Hoe ga je hiermee om op de werkvloer? 

In onze nieuwste whitepaper Drank en drugs op de werkvloer geven wij u handige tips voor het maken van een adequaat alcohol-, drugs- en medicijnbeleid. Tevens vindt u in deze whitepaper jurisprudentie over hoe de rechterlijke macht hier in de praktijk mee omgaat. Download de whitepaper voor praktische handvatten, verdiepende informatie en als voorproefje op het online platform Sdu HSE!

Download nu
Whitepaper Drank en drugs op de werkvloer

De voordelen van Sdu HSE

  • Altijd op de hoogte van actuele en praktische informatie.
  • Alles voor in de praktijk; checklists, vragenlijsten, stappenplannen en handige tools.
  • Toegang tot het online Safety! archief.
  • Toegang tot AI-bladen en practice notes.
  • Actuele regelgeving, toelichting en commentaar.
  • Maakt uw dagelijkse taken eenvoudiger.

Wat vinden onze klanten?

Wij leiden professionals in veiligheidszorg op. Een professional dient over de meest actuele informatie en inzichten te beschikken. De portal Sdu HSE is dus onmisbaar voor veiligheidskundigen!

Ronald Meijer Copla

Ronald Meijer

Doordat alle informatie binnen het platform goed is geschreven en helder is gestructureerd, kan ik ook met collega’s die geen kennis hebben van arbo-onderwerpen snel de mogelijke risico’s in kaart brengen.

Eric van der Steen Havenbedrijf Amsterdam

Eric van der Steen

Vraag nu een demo aan van HSE en ontdek de voordelen

Sdu HSE demo aanvragen

Wij kunnen ons voorstellen dat u de voordelen van Sdu HSE voor uw bedrijf ook wel eens wilt ervaren. Dat komt goed uit, want ons HSE-team staat te popelen om u door dit unieke platform te leiden! Vraag meteen een vrijblijvende en gratis demo aan via onderstaande button. Hierna wordt er contact met u opgenomen voor het inplannen van de demo op een moment dat het u uitkomt.

 

Demo aanvragen

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuws en updates? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

 

Contact

telefoon

Wilt u ook profiteren van het gemak van Sdu HSE?

Neem dan telefonisch contact op met de Sdu klantenservice: 070 - 378 98 80.