Inzicht in de OR: helpt de OR én bestuurder vooruit

Vraag demo aan
inzicht in de or sdu ondernemingsraad

Het online startpunt voor OR-leden

Er wordt binnen jouw organisatie veel tijd besteed aan OR-werk? Je twijfelt wel eens of je instemmingsrecht of juist adviesrecht hebt? En je wil de verhouding tussen de OR en bestuurder professionaliseren? Dan is Inzicht in de OR online iets voor jou.

In Inzicht in de OR online is elk OR-thema helder beschreven en samengebracht. Met bijbehorende wet- en regelgeving, quickscans, voorbeelddocumenten en jurisprudentie. Bovendien heb je dankzij onze deskundige helpdesk als OR-lid binnen 48 uur gegarandeerd antwoord op jouw WOR-vraag.

Profiteer direct van het platform

 

  • Gebruiksvriendelijke en gestructureerde indeling van de website
  • Uitgebreide en gebruiksvriendelijke navigatie- en zoekmogelijkheden
  • OR-thema’s bevatten directe navigatiemogelijkheid naar bijhorende quickscans
  • Tabbladen per OR-thema met: praktijkinformatie, wet & regelgeving, jurisprudentie, tools en gerelateerde onderwerpen
Demo aanvragen

Gratis whitepaper 'Wet arbeidsmarkt in balans'

Vanaf het nieuwe jaar krijgen alle werkgevers en werknemers te maken met drastische wijzigingen. Deze hebben als doel om de grote verschillen tussen vast werk en flexwerk te verkleinen. Flexwerkers krijgen meer zekerheid en voor werkgevers moet het aantrekkelijker worden om een vast contract aan te bieden. Dat laatste is nu al een punt van kritiek. Velen menen dat complexe regelgeving niet zal leiden tot meer vaste contracten.

Hoe de discussie ook verloopt. Als OR-lid wil je natuurlijk het beste voor de werknemers en hun belangen zo goed mogelijk behartigen. Dat vraagt om kennis en heldere uitleg van zaken als arbeidscontracten, ontslagregelingen en transitievergoeding. Wij bieden die duidelijkheid in deze gratis whitepaper.

Download whitepaper
WAB

Alle voordelen van Inzicht in de OR online op een rij

  • Met nóg meer kennis jouw OR-werk snel en correct uitvoeren
  • Je kunt de juiste stappen zetten voorgenomen besluit
  • Bespaar tijd en geld doordat alles in een online tool te vinden is
  • Richt je op de inhoud van de discussie in plaats van op de procedure
  • Sta sterk en goed onderlegd je bestuurder te woord
  • Een abonnement is altijd geldig voor een complete OR, de bestuurder én HR-manager

Wat zeggen onze klanten:

Een OR moet voldoende tegengas kunnen geven. Alleen dan ontstaat een positieve samenwerking met bestuurders, met een uitkomst die voor het hele bedrijf het beste is. Met Inzicht in de OR online weet ik dat ik goed beslagen ten ijs kom.

Kees Smits Overlegsecretaris OR Albron.

Kees Smits Albron

Als jongste OR-leden kunnen wij de ervaring en het advies van onze OR-collega’s goed gebruiken, maar ook de informatie uit Inzicht in de OR online helpt om snel in onze rol te groeien.

Ilona te Dorsthorst OR-lid BAM

Ilona BAM OR Lid

Wat biedt Inzicht in de OR?

Afgelopen tijd hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan naar hoe we ons platform beter op jouw wensen kunnen laten aansluiten. Zo navigeer je met de nieuwe menustructuur nog makkelijker naar het onderwerp waar je informatie over zoekt. Of je gaat direct naar de Quickscan die je stap voor stap door een procedure heen leidt. Met de zoekbalk kun je snel en gericht informatie zoeken.

Ieder OR thema wordt praktisch besproken en beschikt over een inleiding, inhoudsopgave en verschillende tabbladen. Via deze tabbladen vind je Quickscans, modeldocumenten, wetsartikelen, jurisprudentie en overige relevante en gerelateerde onderwerpen. Heb je een vraag? Maak dan gebruik van onze vraagbaak en onze deskundige adviseurs komen met een passend antwoord.

 

Vernieuwde Inzicht in de OR online platform

Contact

Telefoon contact Sdu klantenservice

Wil je direct meer weten over Inzicht in de OR online?

Neem dan telefonisch contact op met de Sdu klantenservice: 070 - 378 98 80.