Ondernemingsraad

Goed voorbereid en volledig geïnformeerd met de producten van Inzicht in de Ondernemingsraad. Al ruim dertig jaar een begrip voor iedereen die betrokken is bij medezeggenschap.

Inzicht in de OR header

Download onze gratis OR-whitepapers

Altijd op de hoogte zijn van de meest relevante onderwerpen voor uw Ondernemingsraad? Special voor u als OR-lid biedt Sdu Inzicht in de OR verschillende gratis whitepapers aan. Deze zijn eenvoudig te downloaden. 

Klik op de buttons bij de whitepapers. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u de gratis whitepaper per e-mail.

WAB

Inzicht in de OR online platform

Vanuit onze jarenlange expertise, kennis en kunde bieden wij ons kennisplatform Inzicht in de OR aan. In dit online platform wordt ieder OR thema praktisch besproken en beschikt over een inleiding, inhoudsopgave en verschillende tabbladen. Via deze tabbladen vind je Quickscans, modeldocumenten, wetsartikelen, jurisprudentie en overige relevante en gerelateerde onderwerpen. Duizenden OR-leden, maar ook directie, bestuur en personeelszaken, maken hiervan al gebruik. 

Gratis demo OR Online

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u advies op maat? Wij denken graag met u mee. 

Bel 070 378 9880 of neem online contact met ons op.

Neem contact op

Over Sdu Inzicht in de OR

Al jaren zijn we de vertrouwde partner voor ondernemingsraden. Onze experts begrijpen dat u als OR-lid het beste wilt voor de werknemers. Dat u binnen de wetten en regels hun belangen zo goed mogelijk wilt behartigen, zonder direct een training of cursus te verschaffen of door het inschakelen van een extern adviseur. Daarom bieden wij Inzicht in de OR aan. Duizenden OR-leden, maar ook directie, bestuur en personeelszaken, maken hiervan gebruik. Per specifiek onderwerp beschikt u direct over toepasbare informatie: quickscans & modellen, WOR met praktische juridische toelichting, rechterlijke uitspraken en een 48-uurs helpdesk.