Naar de inhoud

Fiscaal & Accountancy

Met de fiscale oplossingen van Sdu bieden jou de kennis en hulpmiddelen die je nodig hebt om fiscale uitdagingen aan te pakken

Addify workflow op de laptop
Twee mensen die een online opleiding van Sdu volgen.

Ontdek ons aanbod voor fiscale professionals

NDFR screenshot 2
NDFR Screenshot 1

NDFR

Met online kennisplatform NDFR heb je altijd toegang tot 100% betrouwbare en actuele informatie. Vind je in slechts 1,5 seconde de juiste informatie uit de enorme hoeveelheid bronnen en commentaren van 473 auteurs uit de praktijk en wetenschap.

Daarnaast attendeert NDFR je op relevante cassaties of uitspraken om te zorgen dat je advies altijd proactief is.

Addify (voorheen Taxvice)

Met Sdu ben je de vraag van je klant vooruit. Zo signaleert onze cloud software Addify vroegtijdig kansen en bedreigingen voor je klanten, en genereert voor jou aktes en overeenkomsten op basis van jouw klantspecifieke data.

Addify taken overzicht (square 1)
Addify taken overzicht (square 2)
Jes! Workflow voor betrouwbare ESG/CSR vastlegging
Jes Knowledge tools

JES! is een baanbrekend alles-in-één ESG-ecosysteem

De enige oplossing die software, data, bewustwording en kennis integreert. We staan aan je zijde in elke fase van de ESG-reis - van bewustwording tot verbetering, en alles daartussenin - en helpen je om het complexe landschap van ESG-regelgeving te navigeren. Onze oplossing wordt ondersteund door volledige en gevalideerde gegevens. En aangedreven door tientallen jaren expertise in het combineren van werkprocessen en kennis van wetten en regelgeving.  

Fiscaal en meer

Gebruik Fiscaal en meer om snelle en juiste adviezen te geven aan jouw klanten. Door het heldere taalgebruik en onze slimme zoekmachine vind je snel en gemakkelijk antwoord op al je vragen. Een complete ondersteuning in 1-op-1 klantcommunicatie: van intake tot advies.

Fiscaal en meer rekentools (square 1)
Fiscaal en meer rekentools (square 2)

Fiscale Opleidingen

Bouw aan de toekomstbestendigheid van jouw kantoor en die van je klanten met onze opleidingen.

 • Tax Talks

  Tax Talks

  Met een vaste frequentie bovenop de actualiteit, nascholing volgen waar en wanneer het jou uitkomt en hiermee direct je PE-punten halen. Dat is Tax Talks. Hét e-learning abonnement van Sdu Licent.

 • Sdu opleidingen kantoordeal

  Het Register Estate Planning

  Dé community voor estate planners. Wij bieden actuele ontwikkelingen en vakkennis om onze leden te ondersteunen bij het verbeteren van hun klantadvies.

 • JES collage management

  CSRD in de praktijk

  Als accountant begrijp jij als geen ander de impact van de nieuwe ESG-richtlijnen en de CSRD-regelgeving. Wees goed voorbereid op deze nieuwe verplichtingen, want vanaf boekjaar 2024 zullen organisaties veel moeite moeten doen om aan deze nieuwe en uitgebreide eisen te voldoen.

  495,00 excl. btwMeer over opleiding
Bekijk het opleidingenaanbod

Sdu bij Accountancy Expo

Op 20 juni is Sdu aanwezig bij de Accountancy Expo. Bekijk hier alle informatie over onze inspirerende sprekers, downloadbare materialen en boeiende artikelen. Daarnaast kun je je hier ook direct inschrijven. Zien we je daar?

Accountancy Expo header image

Liever persoonlijk contact?

Dat kan ook! Onze adviseurs staan voor je klaar. Samen bereiden we een business case voor en presenteren we de toegevoegde waarde van onze oplossingen aan jouw team (fysiek of online). Bel of mail ons, we helpen je graag!