Fiscaal

Sdu biedt voor fiscalisten en accountants een complete online verzameling vakliteratuur, bestaande uit wet- en regelgeving, jurisprudentie, checklists en diverse tools. Aangevuld met tijdschriften, boeken, jurisprudentie, wetteksten en commentaren.

Sdu fiscaal
Sdu Keeyns

Een Europese samenwerking: Keeyns

Lefebvre Sarrut/Sdu en Taxperience slaan de handen ineen en kiezen voor een Europese samenwerking waarbij de krachten worden gebundeld. Door uitgebreide fiscale kennis te combineren met ervaring met software- en productontwikkeling ontstaat er een erkende cloud softwareoplossing, Keeyns, die iedere internationaal opererende onderneming controle geeft over de fiscale en financiële processen.

Meer informatie

Tax Talks: Vergroot uw kennis en verzeker uw toegang tot jaarlijks 20+ online PE-punten

 

Tax Talks biedt u wekelijks een volledig aanbod aan webinars (live) en e-learnings over de laatste actuele fiscale ontwikkelingen. De edities worden verzorgd door vakspecialisten die u praktische hulpmiddelen en handvatten bieden vol toepasbare tips. Zodat u in staat bent een betrouwbaar, actueel en correct advies te geven en daarmee te voldoen aan de veranderende klantwens. Bekijk of beluister de uitzendingen waar en wanneer u maar wilt: online, via de app(mobiel) of podcast!

 

Bekijk product

Sdu innoveert met Taxvice!

Taxvice helpt om snel en gestructureerd tot een advies te komen. Ook biedt het inzicht in het werkproces. Zo helpen we je met het vaststellen van de juiste adviesvraag en mogelijke implicaties, maar ook hoe je met de klant communiceert over jouw keuzes. Door verschillende stappen te doorlopen, zowel inhoudelijk als procesmatig, kan op een efficiëntere wijze het advies worden opgebouwd. Zo helpt Taxvice het adviesproces efficiënt en uniform uit te voeren in samenwerking met collega’s.

Bekijk product

Opleidingen & Events fiscaal

Bij Sdu Opleidingen organiseren wij ruim 350 opleidingen, congressen, masterclasses en webinars per jaar, voor verschillende klantgroepen. Wilt u uw vakkennis bijhouden of bijspijkeren? Wilt u geïnspireerd raken? Of netwerken met vakgenoten? Onze bijeenkomsten bieden dit allemaal! 

Waar staan wij voor? 
Wij zijn van mening dat ons aanbod moet aansluiten op de behoeften van onze klanten en we onderhouden dan ook nauwe contacten met experts binnen het werkveld en klanten. Op die manier zorgen wij ervoor dat wij ons aanbod continu aanpassen naar de laatste ontwikkelingen.   

Webinars en e-learning

Behaal vanuit huis uw PE-punten online. Verdiep uw kennis met live interactieve webinars. Of blijf up to date met de on demand webinars en e-learnings van Tax Talks.

Bekijk ons online aanbod

Fiscale uitdagingen van de Vierde Industriële Revolutie

Dr. Krista Bruns is beleidsmedewerker bij Algemene Fiscale Politiek van het Ministerie van Financiën. Ze zet in dit video-interview kort en krachtig uiteen wat de belangrijkste trends zijn en hoe  ze de fiscaliteit beïnvloeden. En, wat de gevolgen zijn voor fiscalisten.

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u advies op maat? Wij denken graag met u mee. 

Bel 070 378 9880 of mail ons op informatie@sdu.nl

Over Sdu Fiscaal

Sdu biedt voor fiscalisten en accountants een complete online verzameling vakliteratuur, bestaande uit wet- en regelgeving, jurisprudentie, checklists en diverse tools. Aangevuld met tijdschriften, boeken, jurisprudentie, wetteksten en commentaren. Alles is met zorg door Sdu samengesteld op basis van uw wensen en behoeften op fiscaal gebied.