Sdu helpt fiscale professionals vooruit

Sdu helpt fiscale professionals vooruit op alle onderdelen van het werkproces: van inventarisatie van de klantvraag tot analyse, research en uitvoering. Dat doen we samen met onze gebruikers. Want alleen dan sluiten onze oplossingen echt aan op wat jij nodig hebt. Ontdek ons aanbod voor fiscale professionals.

Sdu Fiscaal
taxvice

Wat heb jij nodig om succesvoller te zijn?

Deze vraag is het uitgangspunt van al onze innovaties. Daarom willen we weten wat fiscalisten drijft en hun werkproces doorgronden. Linda de Vries, Director Tax Sdu, vertelt je alles over de visie van Sdu in haar blog.

Lees blog
Sdu Keeyns

Een Europese samenwerking: Keeyns

Lefebvre Sarrut/Sdu en Taxperience slaan de handen ineen en kiezen voor een Europese samenwerking waarbij de krachten worden gebundeld. Door uitgebreide fiscale kennis te combineren met ervaring met software- en productontwikkeling ontstaat er een erkende cloud softwareoplossing, Keeyns, die iedere internationaal opererende onderneming controle geeft over de fiscale en financiële processen.

Meer informatie

Tax Talks: Vergroot uw kennis en verzeker uw toegang tot jaarlijks 20+ online PE-punten

Houd je kennis actueel met Tax Talks: het online learning platform voor fiscale professionals. Vooraanstaande vakspecialisten analyseren elke week in een webinar of e-learning de laatste ontwikkelingen. Na het afronden van de bijbehorende kennistoets ontvang je een certificaat en PE-punten. 

Bekijk product

Opleidingen & Events fiscaal

Sdu Opleidingen organiseert ruim 350 opleidingen, congressen, masterclasses en webinars per jaar. Online en offline. Houd je vakkennis bij, laat je inspireren of kom in contact met vakgenoten.

Webinars en e-learning

Behaal vanuit huis uw PE-punten online. Verdiep uw kennis met live interactieve webinars. Of blijf up to date met de on demand webinars en e-learnings van Tax Talks.

Bekijk ons online aanbod

Fiscale uitdagingen van de Vierde Industriële Revolutie

Dr. Krista Bruns is beleidsmedewerker bij Algemene Fiscale Politiek van het Ministerie van Financiën. Ze zet in dit video-interview kort en krachtig uiteen wat de belangrijkste trends zijn en hoe  ze de fiscaliteit beïnvloeden. En, wat de gevolgen zijn voor fiscalisten.

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u advies op maat? Wij denken graag met u mee. 

Bel 070 378 9880 of mail ons op informatie@sdu.nl

Over Sdu Fiscaal

Sdu biedt voor fiscalisten en accountants een complete online verzameling vakliteratuur, bestaande uit wet- en regelgeving, jurisprudentie, checklists en diverse tools. Aangevuld met tijdschriften, boeken, jurisprudentie, wetteksten en commentaren. Alles is met zorg door Sdu samengesteld op basis van uw wensen en behoeften op fiscaal gebied.