Sdu helpt fiscale professionals vooruit

Is jouw adviespraktijk klaar voor de toekomst? Met Sdu ben je de tijd vooruit. Met inzet van de nieuwste technologie bieden we fiscale professionals voorsprong op alle onderdelen van het werkproces. Van inventarisatie van de klantvraag tot analyse, research en uitvoering. Dat doen we samen met onze gebruikers. Want alleen dan sluiten onze oplossingen echt aan op wat jij nodig hebt. Ontdek ons aanbod voor fiscale professionals.

Lees meer

Razendsnel advies

Snelheid biedt voorsprong. Met Sdu versnel je je adviesproces aanzienlijk. Met kennisplatform NDFR vind je in slechts 1,5 seconde de juiste informatie uit de enorme hoeveelheid bronnen. En cloud software Taxvice genereert voor jou aktes en overeenkomsten op basis van jouw klantspecifieke data.   

Proactief advies

Proactief adviseren. Elke fiscale professional wil het, maar in de praktijk is het een uitdaging. Met Sdu ben je de vraag van je klant vooruit. Zo signaleert Taxvice vroegtijdig kansen en bedreigingen voor je klanten. Daarnaast attendeert NDFR je op relevante cassaties of uitspraken.

Compliant advies

De fiscale regelgeving verandert soms sneller dan je kunt bijhouden. Sdu helpt je om volledig compliant te werken. Met NDFR heb je altijd toegang tot 100% betrouwbare en actuele informatie. Inclusief commentaren van 473 auteurs uit de praktijk en wetenschap! Daarnaast legt Taxvice je hele adviesproces overzichtelijk vast. 

360 graden advies

Klaar met die wirwar aan informatiestromen en systemen? Sdu stroomlijnt je totale adviesproces. Taxvice brengt fiscale inhoud, werkproces en verschillende datastromen bij elkaar. Een ijzersterke combinatie met NDFR

Het laatste nieuws

Op de hoogte blijven van de laatste fiscale ontwikkelingen? Check onze blogs en persberichten.

Blogs en persberichten
laatste nieuws

Liever persoonlijk contact?

Heb je vragen of suggesties? Bel of mail ons. We komen graag met je in contact!

Ivo Audenaerd

 Accountmanager
Tel: 06 53 33 67 20
Mail: i.audenaerd@sdu.nl

ivoaudenaerd

Alexander Vermeulen

Accountmanager
Tel: 06 12 20 44 24
Mail: a.vermeulen@sdu.nl

Alexander Vermeulen

Saskia van der Tol

 Accountmanager
Tel: 06 51 97 91 48
Mail: s.v.d.tol@sdu.nl

saskia van der tol