Fiscaal

Sdu biedt voor fiscalisten en accountants een complete online verzameling vakliteratuur, bestaande uit wet- en regelgeving, jurisprudentie, checklists en diverse tools. Aangevuld met tijdschriften, boeken, jurisprudentie, wetteksten en commentaren.

Sdu fiscaal

Sdu Fiscaal & Prinsjesdag 2020

De economie van 2020 staat in het teken van de coronacrisis. Verminderde winstgevendheid, uitdagingen in de wereldhandel en nieuwe wetgevingen; het bedrijfsleven heeft veel te verduren. Steunmaatregelen beperken de economische schade, maar de effecten blijven immens. Wat zijn de gevolgen voor onze economie en de aanpak van volgend jaar?

Sdu bundelt al het fiscale nieuws, verschillende opleidingen en hulpmiddelen voor u!

Bekijk het overzicht
Koets Prinsjesdag

Tax Talks: Vergroot uw kennis en verzeker uw toegang tot jaarlijks 20+ online PE-punten

 

Tax Talks biedt u wekelijks een volledig aanbod aan webinars (live) en e-learnings over de laatste actuele fiscale ontwikkelingen. De edities worden verzorgd door vakspecialisten die u praktische hulpmiddelen en handvatten bieden vol toepasbare tips. Zodat u in staat bent een betrouwbaar, actueel en correct advies te geven en daarmee te voldoen aan de veranderende klantwens. Bekijk of beluister de uitzendingen waar en wanneer u maar wilt: online, via de app(mobiel) of podcast!

 

Bekijk product

NIEUW: Sdu innoveert met Taxvice!

Taxvice helpt om snel en gestructureerd tot een advies te komen. Ook biedt het inzicht in het werkproces. Zo helpen we je met het vaststellen van de juiste adviesvraag en mogelijke implicaties, maar ook hoe je met de klant communiceert over jouw keuzes. Door verschillende stappen te doorlopen, zowel inhoudelijk als procesmatig, kan op een efficiëntere wijze het advies worden opgebouwd. Zo helpt Taxvice het adviesproces efficiënt en uniform uit te voeren in samenwerking met collega’s.

Bekijk product

Opleidingen & Events fiscaal

Een zomer zonder zorgen

Of u nu kiest voor een vakantie in eigen land of toch elders in Europa; U wilt zeker weten genieten van een zomer zonder zorgen. Regel daarom nog voor de zomer uw educatie voor het najaar.

Wacht niet te lang! Want voor ons fysieke aanbod in het najaar hebben we, mede door de RIVM maatregelen, te maken met beperkte capaciteit. Dus wilt u op locatie uw kennis op peil houden, schrijf u dan vandaag nog in.

Hakuna Matata – geniet van uw zomer zonder zorgen!

Online & fysiek aanbod

Vanaf juli verzorgen wij weer fysieke bijeenkomsten, uiteraard met inachtneming met alle RIVM-voorwaarden. De exacte maatregelen die worden genomen, vindt u in de uitnodigingsmail voorafgaand aan de cursus. 

Wij bieden u natuurlijk ook nog graag online alternatieven aan.

Bekijk het aanbod

Fiscale uitdagingen van de Vierde Industriële Revolutie

Dr. Krista Bruns is beleidsmedewerker bij Algemene Fiscale Politiek van het Ministerie van Financiën. Ze zet in dit video-interview kort en krachtig uiteen wat de belangrijkste trends zijn en hoe  ze de fiscaliteit beïnvloeden. En, wat de gevolgen zijn voor fiscalisten.

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u advies op maat? Wij denken graag met u mee. 

Bel 070 378 9880 of mail ons op informatie@sdu.nl

Over Sdu Fiscaal

Sdu biedt voor fiscalisten en accountants een complete online verzameling vakliteratuur, bestaande uit wet- en regelgeving, jurisprudentie, checklists en diverse tools. Aangevuld met tijdschriften, boeken, jurisprudentie, wetteksten en commentaren. Alles is met zorg door Sdu samengesteld op basis van uw wensen en behoeften op fiscaal gebied.