Sdu helpt fiscale professionals vooruit

Sdu Fiscaal

Sdu helpt fiscale professionals vooruit op alle onderdelen van het werkproces: van inventarisatie van de klantvraag tot analyse, research en uitvoering. Dat doen we samen met onze gebruikers. Want alleen dan sluiten onze oplossingen echt aan op wat jij nodig hebt. Ontdek ons aanbod voor fiscale professionals.

NDFR is compleet vernieuwd

Met trots stellen we je voor aan hét fiscale kennisplatform van morgen. Ontwikkeld in co-creatie met meer dan 80 fiscale professionals uit de praktijk. En dat merk je als je het fiscale kennisplatform gebruikt. Het nieuwe NDFR doet namelijk precies wat jij wilt.

Met onze geavanceerde zoekfunctionaliteit beschik je razendsnel over de juiste juridische informatie uit een enorme hoeveelheid bronnen. En houd je tijd over voor het geven van stevig onderbouwd advies.

Meer weten? Ga snel naar www.sdu.nl/ndfr!

TI

NIEUW: Taxvice Intelligence

In samenwerking met Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, lanceert Sdu het nieuwe Taxvice Intelligence.

Waar de baanbrekende fiscale cloud software Taxvice in de kern ondersteuning biedt op vastlegging, compliancy en monitoring van het adviesproces, biedt de introductie van Taxvice Intelligence fiscalisten nu de mogelijkheid om écht proactief te werken door naast de vastlegging van data, de gebundelde data ook in te zetten als signalering binnen je adviesproces. Met Taxvice Intelligence ben je voorbereid op de digitale toekomst. 

Ontdek het zelf!

Wat heb jíj nodig om succesvoller te zijn?

Deze vraag is het uitgangspunt van al onze innovaties. Daarom willen we weten wat fiscalisten drijft en hun werkproces doorgronden. Linda de Vries, Director Tax Services Sdu, vertelt je alles over de visie van Sdu in haar blog.
 

"Bij binnenkomst op de kamer van Bas valt me meteen iets op. Het bureau van Bas is gevuld met een indrukwekkende hoeveelheid schermen. Het zijn er maar liefst 3. Bas legt me uit dat hij eigenlijk wil  uitbreiden naar 6 schermen!"
- Linda de Vries, Director Tax Services Sdu
 

Lees Linda's blog
taxvice
Sdu Keeyns

Een Europese samenwerking: Keeyns

Lefebvre Sarrut/Sdu en Taxperience slaan de handen ineen en kiezen voor een Europese samenwerking waarbij de krachten worden gebundeld. Door uitgebreide fiscale kennis te combineren met ervaring met software- en productontwikkeling ontstaat er een erkende cloud softwareoplossing, Keeyns, die iedere internationaal opererende onderneming controle geeft over de fiscale en financiële processen.

Meer informatie

Tax Talks: Vergroot uw kennis en verzeker uw toegang tot jaarlijks 20+ online PE-punten

Houd je kennis actueel met Tax Talks: het online learning platform voor fiscale professionals. Vooraanstaande vakspecialisten analyseren elke week in een webinar of e-learning de laatste ontwikkelingen. Na het afronden van de bijbehorende kennistoets ontvang je een certificaat en PE-punten. 

Bekijk product

Opleidingen & Events fiscaal

Sdu Opleidingen organiseert ruim 350 opleidingen, congressen, masterclasses en webinars per jaar. Online en offline. Houd je vakkennis bij, laat je inspireren of kom in contact met vakgenoten.

Webinars en e-learning

Behaal vanuit huis uw PE-punten online. Verdiep uw kennis met live interactieve webinars. Of blijf up to date met de on demand webinars en e-learnings van Tax Talks.

Bekijk ons online aanbod

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u advies op maat? Wij denken graag met u mee. 

Bel 070 378 9880 of mail ons op informatie@sdu.nl

Over Sdu Fiscaal

Sdu biedt voor fiscalisten en accountants een complete online verzameling vakliteratuur, bestaande uit wet- en regelgeving, jurisprudentie, checklists en diverse tools. Aangevuld met tijdschriften, boeken, jurisprudentie, wetteksten en commentaren. Alles is met zorg door Sdu samengesteld op basis van uw wensen en behoeften op fiscaal gebied.