Naar de inhoud

Fiscaal & Accountancy

Met de fiscale oplossingen van Sdu bieden jou de kennis en hulpmiddelen die je nodig hebt om fiscale uitdagingen aan te pakken

Addify workflow op de laptop
Twee mensen die een online opleiding van Sdu volgen.

Ontdek ons aanbod voor fiscale professionals

NDFR screenshot 2
NDFR Screenshot 1

NDFR

Met online kennisplatform NDFR heb je altijd toegang tot 100% betrouwbare en actuele informatie. Vind je in slechts 1,5 seconde de juiste informatie uit de enorme hoeveelheid bronnen en commentaren van 473 auteurs uit de praktijk en wetenschap.

Daarnaast attendeert NDFR je op relevante cassaties of uitspraken om te zorgen dat je advies altijd proactief is.

Addify

Met Sdu ben je de vraag van je klant vooruit. Zo signaleert onze cloud software Addify vroegtijdig kansen en bedreigingen voor je klanten, en genereert voor jou aktes en overeenkomsten op basis van jouw klantspecifieke data.

Addify taken overzicht (square 1)
Addify taken overzicht (square 2)
Jes! Workflow voor betrouwbare ESG/CSR vastlegging
Jes Knowledge tools

JES! Oplossingen voor elke fase van je ESG-reis

De CSRD komt eraan. Ben jij er klaar voor? Wij zijn er in elke fase van je ESG-reis. Doorgrond CSRD-regelgeving, begrijp de impact op jouw organisatie, verzamel de juiste data en krijg grip op de implementatie. JES! integreert kennis, software, data en training in één oplossing. Jouw ESG-reis wordt ondersteund door complete en gevalideerde data. En aangedreven door decennia aan expertise in het combineren van workflow en kennis van weten regelgeving.

Fiscaal en meer

Gebruik Fiscaal en meer om snelle en juiste adviezen te geven aan jouw klanten. Door het heldere taalgebruik en onze slimme zoekmachine vind je snel en gemakkelijk antwoord op al je vragen. Een complete ondersteuning in 1-op-1 klantcommunicatie: van intake tot advies.

Fiscaal en meer rekentools (square 1)
Fiscaal en meer rekentools (square 2)

ESG opleidingen

Al onze opleidingen bieden naast theoretische kennis altijd praktisch toepasbare informatie. Krijg handvatten om direct aan de slag te gaan met het opzetten van het ESG-beleid. We hebben trainingen voor iedereen binnen de organisatie.

JES! ESG oplossingen voor elke fase van jouw ESG reis

Fiscale Opleidingen

 • Tax Talks

  E-learning: Tax Talks

  Met een vaste frequentie bovenop de actualiteit, nascholing volgen waar en wanneer het jou uitkomt en hiermee direct je PE-punten halen. Dat is Tax Talks. Hét e-learning abonnement van Sdu Licent.

 • REP

  Het Register Estate Planning

  Dé community voor estate planners. Wij bieden actuele ontwikkelingen en vakkennis om onze leden te ondersteunen bij het verbeteren van hun klantadvies.

 • Meerdaagse opleiding Vastgoedfiscaliteit

  Meerdaagse opleiding Vastgoedfiscaliteit

  Start 4 juni 2024

  Gedurende drie dagen krijg je uitleg over verschillende onderdelen waaronder btw en vastgoed, overdrachtsbelasting en winstbepaling.

Bekijk het opleidingenaanbod

Liever persoonlijk contact?

Dat kan ook! Onze adviseurs staan voor je klaar. Samen bereiden we een business case voor en presenteren we de toegevoegde waarde van onze oplossingen aan jouw team (fysiek of online). Bel of mail ons, we helpen je graag!