Naar de inhoud

Fiscalisten en accountants

Met de fiscale oplossingen van Sdu vind je alles over fiscaal recht, wetgeving en belastingrecht

Addify workflow op de laptop
Twee mensen die een online opleiding van Sdu volgen.
Scroll direct naar:

Ontdek ons aanbod voor fiscale professionals

NDFR screenshot 2
NDFR Screenshot 1

NDFR

Met online kennisplatform NDFR heb je altijd toegang tot 100% betrouwbare en actuele informatie. Vind je in slechts 1,5 seconde de juiste informatie uit de enorme hoeveelheid bronnen en commentaren van 473 auteurs uit de praktijk en wetenschap. Daarnaast attendeert NDFR je op relevante cassaties of uitspraken om te zorgen dat je advies altijd proactief is.

GenIA-L, een nieuwe AI-oplossing voor NDFR, formuleert eenvoudig, een betrouwbaar antwoord op jouw fiscale onderzoeksvraag.

Addify

Met Sdu ben je de vraag van je klant vooruit. Zo signaleert onze cloud software Addify vroegtijdig kansen en bedreigingen voor je klanten, en genereert voor jou aktes en overeenkomsten op basis van jouw klantspecifieke data.

Addify taken overzicht (square 1)
Addify taken overzicht (square 2)
Jes! Workflow voor betrouwbare ESG/CSR vastlegging
Jes Knowledge tools

JES! Oplossingen voor elke fase van je ESG-reis

De CSRD komt eraan. Ben jij er klaar voor? Wij zijn er in elke fase van je ESG-reis. Doorgrond CSRD-regelgeving, begrijp de impact op jouw organisatie, verzamel de juiste data en krijg grip op de implementatie. JES! integreert kennis, software, data en training in één oplossing. Jouw ESG-reis wordt ondersteund door complete en gevalideerde data. En aangedreven door decennia aan expertise in het combineren van workflow en kennis van weten regelgeving.

Fiscaal en meer

Gebruik Fiscaal en meer om snelle en juiste adviezen te geven aan jouw klanten. Door het heldere taalgebruik en onze slimme zoekmachine vind je snel en gemakkelijk antwoord op al je vragen. Een complete ondersteuning in 1-op-1 klantcommunicatie: van intake tot advies.

Fiscaal en meer rekentools (square 1)
Fiscaal en meer rekentools (square 2)

Fiscale Opleidingen

 • Tax Talks

  E-learning: Tax Talks

  Met een vaste frequentie bovenop de actualiteit, nascholing volgen waar en wanneer het jou uitkomt en hiermee direct je PE-punten halen. Dat is Tax Talks. Hét e-learning abonnement van Sdu Licent.

 • REP

  Het Register Estate Planning

  Dé community voor estate planners. Wij bieden actuele ontwikkelingen en vakkennis om onze leden te ondersteunen bij het verbeteren van hun klantadvies.

 • Gele bal

  Leergang Erfrecht

  Start 10 september 2024

  Word ook een speler op de interessante erfrechterlijke markt! Deze leergang telt 5 dagdelen (in totaal 5 x 4 uur).

Bekijk het opleidingenaanbod

Meest gedownload

Vind je hier onze actuele whitepapers voor professionals die met wet- en regelgeving werken en download ze gratis.

 • Whitepaper Benchmarkonderzoek Tax Technology

  Benchmarkonderzoek Tax Technology 2023

  Whitepaper

  Onderzoekers hebben vastgesteld dat er aanzienlijke verschillen bestaan tussen organisaties als het gaat om technologische ontwikkelingen/ Tax Technology?

 • Whitepaper haal je als fiscalist alles uit je organisatie

  Haal je als fiscaal professional alles uit je bedrijf?

  Whitepaper

  Haal je als fiscaal professional alles uit je bedrijf? Waar begin je? En hoe neem je je organisatie mee in deze ontwikkeling? Download nu onze whitepaper.

 • Kunstmatige intelligentie in de fiscale adviespraktijk

  Kunstmatige intelligentie in de fiscale adviespraktijk

  Whitepaper

  Deze whitepaper behandelt de diverse toepassingen van artificial intelligence, duidt hoe een zelflerend algoritme eigenlijk wordt opgebouwd en hoe je het gebruikt.

Bekijk alle whitepapers

Veelgestelde vragen

Liever persoonlijk contact?

Dat kan ook! Onze adviseurs staan voor je klaar. Samen bereiden we een business case voor en presenteren we de toegevoegde waarde van onze oplossingen aan jouw team (fysiek of online). Bel of mail ons, we helpen je graag!