Naar de inhoud

De toekomst van fiscaal onderzoek is GenIA-L

Zeg gedag tegen ‘traditioneel zoeken’ en ontdek GenIA-L. De innovatieve AI-oplossing die eenvoudig, een betrouwbaar antwoord formuleert op jouw fiscale onderzoeksvraag.

GenIA-L logo
Sdu. Dat is slim! AI hand en ogen
 • Antwoord uit betrouwbare NDFR bronnen

  GenIA-L biedt diepgaande fiscale inzichten met geavanceerde AI, uitsluitend gebaseerd op betrouwbare Sdu-bronnen. Essentieel voor nauwkeurig onderzoek.

  Lees meer
 • Sneller en nauwkeuriger zoeken

  GenIA-L transformeert het zoeken met directe toegang tot fiscale bronnen, bespaart tijd en garandeert volledige en gevalideerde informatie uit zorgvuldig gecontroleerde bronnen.

  Lees verder
 • Validatie van AI-antwoorden

  GenIA-L valideert AI-gestuurde antwoorden automatisch, waarbij het de kloof tussen fiscale expertise en technologie overbrugt voor betrouwbare resultaten.

  Lees verder

Antwoord uit betrouwbare NDFR-bronnen

GenIA-L levert niet zomaar antwoord op jouw onderzoekvraag, maar baseert zich op NDFR’s actueel artikelsgewijs commentaar, geannoteerde jurisprudentie en uitgebreide vakliteratuur. Onze geavanceerde AI-functies zijn veilig afgeschermd van het woud aan internetbronnen en externe informatie, waardoor GenIA-L exclusief vertrouwt op geverifieerde bronnen van Sdu.

Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid vormen de kern van GenIA-L, waardoor het een onmisbaar instrument is voor kwalitatief fiscaal onderzoek.

 Productvoorbeeld search (gif)
Sneller en nauwkeuriger zoeken
AI hand laptop

Sneller en nauwkeuriger zoeken

GenIA-L maakt een einde aan traditioneel zoeken en onderscheidt zich door direct fiscale bronnen te doorzoeken en meteen een antwoord te genereren. In tegenstelling tot het traditionele zoeken met zoektermen en filters, waarbij je door een lijst met resultaten moet scrollen, bespaart GenIA-L tijd en moeite en zorgt ze ervoor dat je niets mist.

GenIA-L valideert de betrouwbaarheid van informatie op basis van referenties, waardoor jij kunt vertrouwen op gegevens uit grondig gecontroleerde bronnen.

Validatie van AI-antwoorden

Terwijl traditionele methoden je dwingen om de relevantie van resultaten te analyseren, neemt GenIA-L deze stap al voor haar rekening.

Het AI-algoritme zorgt voor een wisselwerking tussen het brein van de fiscalist en de technologie om samen tot een goed en betrouwbaar antwoord te komen.

GenIA-L Validatie

GenIA-L: een nieuwe dimensie in fiscaal onderzoek

Twijfel je nog of AI voor jouw de meeste betrouwbare oplossing is? In deze infographic laten we zien hoe GenIA-L tot het antwoord op jouw onderzoeksvraag komt en wat de pluspunten zijn t.a.v. traditioneel zoeken.

GenIA-L

Ben jij klaar voor de toekomst?

AI creëert de ruimte om steeds meer toegevoegde waarde te leveren aan jouw client in dezelfde tijd. Met een groot tekort aan personeel in de fiscaal-juridische dienstverlening en druk op de tarieven is een efficiënt, ingerichte organisatie cruciaal om groei te realiseren. GenIA-L transformeert jouw adviespraktijk met slimme AI-toepassingen. 

Ben je klaar voor deze grensverleggende stap?

Liever persoonlijk contact?

Dat kan ook! Onze adviseurs staan voor je klaar. Samen bereiden we een business case voor en presenteren we de toegevoegde waarde van GenIA-L aan jouw team (fysiek of online). Bel of mail ons, we helpen je graag!