Naar de inhoud

Sdu en AI

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en toepassing van AI voor de (fiscale) adviespraktijk.

AI hand
Corporate_Dat is slim 4

Nieuws- en blogartikelen over AI

 • GenAI kan de toegankelijkheid tot het recht helpen versnellen

  GenAI kan de toegankelijkheid tot het recht helpen versnellen

  Hoe gebruik je generative AI (GenAI) op een ethische én veilige manier? En welke kansen biedt AI in de juridische sector? Deze en nog veel meer vragen kwamen aan bod kwamen tijdens de summit GovTech GPTx in Den Haag, eerder deze maand.

 • AI in NDFR: fiscaal onderzoek met een krachtige combinatie van actualiteit, kwaliteit en technologie

  Fiscaal onderzoek met een krachtige combinatie van actualiteit, kwaliteit en technologie

  “Een hele praktische toepassing van AI, waardoor je snel kunt bepalen of een uitspraak in de zoekresultaten relevant voor jou is. Het scheelt klikken en veel lezen, wat je tijd bespaart in je onderzoek.”

 • GenAI-L - Sdu

  Lefebvre Sarrut kondigt GenIA-L aan, de eerste Europese generatieve AI-oplossing speciaal voor de juridische markt

  Lefebvre Sarrut, de Europese leider op het gebied van juridische en fiscale kennis, is begonnen met de uitrol van GenIA-L, de eerste Europese generatieve AI-oplossing speciaal voor de juridische markt.

Sdu research
GenIA-L Logo NDFR

GenIA-L begrijpt jouw vraag

Ben jij klaar om jouw fiscaal onderzoek naar een hoger niveau te tillen? GenIA-L begrijpt jouw zoekintentie en maakt de zoektocht naar de juiste informatie korter, preciezer en completer. Dankzij geavanceerde generatieve AI technologie doorzoek je miljoenen documenten zonder moeite. Het resultaat? Gerichte informatie, sneller in jouw handen. Mis nooit meer cruciale data en transformeer je research met GenIA-L van Sdu. Maak je klaar voor een revolutie in de manier waarop je werkt!

AI als onderdeel van NDFR

Ontdek een AI-gedreven partner die fiscale professionals helpt snel en efficiënt tot de kern van hun vraagstukken te komen. Met onze geavanceerde technologie en diepgaande fiscale kennis, ben je altijd een stap voor.

AI maakt van NDFR een intelligente fiscale kennisbank. NDFR blijven we voortdurend verbeteren en optimaliseren; wist je bijvoorbeeld dat je zelf een NDFR pakket kunt samenstellen uit de fiscale delen die voor jouw organisatie van belang zijn?

NDFR Screenshot 1
NDFR screenshot op laptopMan aan het werk achter laptop
Cursus: AI & ChatGPT in de Fiscale praktijk

Cursus AI in de fiscale praktijk

Ontdek hoe AI je fiscale werkprocessen kan optimaliseren en je elke maand tijd bespaart! De praktijkgerichte training leert je effectieve prompts schrijven, versneld onderzoek doen, efficiënt documenten opstellen en de risico's van gegevensbescherming begrijpen. Geen AI-ervaring vereist. Speciaal voor fiscalisten en accountants op 24 april 2024. Meld je aan voor deze unieke kans op Landgoed Groot Kievitsdal.

Webinar: AI & ChatGPT in de Fiscale Praktijk

Dit twee uur durende webinar is gericht op het gebruik van AI en ChatGPT in de fiscale sector: Wat is het precies en wat kan jij als professional ermee? Een boeiend webinar waarin we de praktische toepassingen van AI en ChatGPT in de dynamische wereld van belastingen verkennen. Dit webinar vindt plaats op 18 maart 2024.

vrouw met laptop en gele bal
Man met bril met gele bal

Ook interessant

Vind hier onze actuele whitepapers voor professionals die met wet- en regelgeving werken en download ze gratis.

 • Whitepaper Benchmarkonderzoek Tax Technology

  Benchmarkonderzoek Tax Technology 2023

  Whitepaper

  Onderzoekers hebben vastgesteld dat er aanzienlijke verschillen bestaan tussen organisaties als het gaat om technologische ontwikkelingen/ Tax Technology?

 • Whitepaper haal je als fiscalist alles uit je organisatie

  Haal je als fiscaal professional alles uit je bedrijf?

  Whitepaper

  Haal je als fiscaal professional alles uit je bedrijf? Waar begin je? En hoe neem je je organisatie mee in deze ontwikkeling? Download nu onze whitepaper.

 • Kunstmatige intelligentie in de fiscale adviespraktijk

  Kunstmatige intelligentie in de fiscale adviespraktijk

  Whitepaper

  Deze whitepaper behandelt de diverse toepassingen van artificial intelligence, duidt hoe een zelflerend algoritme eigenlijk wordt opgebouwd en hoe je het gebruikt.

Bekijk alle whitepapers

Liever persoonlijk contact?

Dat kan ook! Onze adviseurs staan voor je klaar. Samen bereiden we een business case voor en presenteren we de toegevoegde waarde van onze oplossingen aan jouw team (fysiek of online). Bel of mail ons, we helpen je graag!