Naar de inhoud

ESG / CSRD Begrippen & woordenlijst

In de moderne duurzame economie is het cruciaal om bekend te zijn met de relevante termen en afkortingen. Of je nu nieuw bent in de wereld van duurzaamheid of een doorgewinterde expert, het kan een uitdaging zijn om alle vakjargon bij te houden. Het team van JES! Knowledge heeft voor jou een uitgebreide woorden en begrippenlijst samengesteld die als kompas kan dienen.  Download 'm gratis.

ESG Starterskit

Het ESG-starterspakket zorgt voor een soepele integratie en verankering van ESG binnen elk aspect van je bedrijf. Dit pakket bundelt kennis, software en training in één oplossing, zodat jouw organisatie met de juiste kennis en tools in actie kan komen.

JES! ESG Starterskit

Verder praten wat de CSRD voor jou betekent?

Het starten of versnellen van je ESG-reis doe je niet zomaar. We snappen dat je vragen hebt over de impact op jouw organisatie. Daarom staan onze adviseurs klaar om je te begeleiden. Of je nu aan het begin van je ESG en CSRD implementatie staat of al initiatieven heeft lopen, we kunnen samen met je werken aan het versterken van je inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer informatie?

Of je nu aan het begin van jouw duurzaamheidsreis staat of al initiatieven hebt lopen, we kunnen samen met je werken aan het versterken van je inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek met onze adviseurs.