Naar de inhoud

Empact

Empact stelt jouw organisatie in staat ambities op het gebied van ESG, MVO, RBC en duurzaamheid met succes waar te maken.

Empact
JES! - Partners - Empact logo

Over Empact

Empact gelooft in de kracht van mensen die echt gemotiveerd zijn om people, planet en profit te verbeteren. Het team bestaat uit een netwerk van betrokken ESG-consultants: experts op het gebied van ESG-transformatie, met een sterke achtergrond in middelgrote en grote organisaties.

Empact – Engaging with impact!

JES! - Partners - Empact - Over Empact
JES! - Partners - Empact - Adviesdiensten ESG

Adviesdiensten ESG

Veel bedrijven en organisaties hebben oprechte duurzame intenties en ambities, maar weten vaak niet waar ze moeten beginnen, waar de focus moet liggen en wat er eigenlijk mogelijk is.

Empact helpt met het waarmaken van duurzame ambities. Hun 5-fasen adviesmodel omvat de belangrijkste onderwerpen binnen ESG. Deze onderwerpen zijn relevant voor alle organisaties, maar de focus kan per organisatie verschillen.

  • De CSRD is nog zo nieuw, dus iedereen is tegelijkertijd aan het leren.” Er is een mooie win-win aan deze samenwerking, want enerzijds kan Sdu de lessen die Empact in de praktijk opdoet real-time integreren in hun kennisproducten en anderzijds kan Empact meer impact maken door het bereik van Sdu met honderden bedrijven.

    Janine Heemskerk
    Janine Heemskerk Innovative Product Manager

Kennissamenwerking

Kennis is de sleutel tot succes. Empact draagt substantieel bij aan het Sdu kennisplatform JES! Knowledge en is, net als Sdu, onderdeel van een groot netwerk van gespecialiseerde ESG-partners. Bovendien maakt Empact deel uit van het Koplopersnetwerk van MVO Nederland.

JES! - Partners - Empact - Kennissamenwerking

Verder praten over wat ESG en de CSRD voor jou betekent?

We snappen dat er door de invoering van de CSRD veel op je af kan komen. Daarom staan onze adviseurs klaar om je met je mee te denken. Of je nu aan het begin van je ESG en CSRD implementatie staat, of al initiatieven hebt lopen. We werken graag samen met jou aan een duurzame toekomst voor jouw organisatie.