Naar de inhoud

Moore MKW

Krachtige en toekomstbestendige accountants- en adviesorganisatie. Moore MKW draagt bij aan persoonlijk geluk, zakelijk succes én de samenleving.

JES! - Partnerpagina - Moore MKW
Moore MKW - logo

Over Moore MKW

Moore MKW heeft als accountancy- en adviesorganisatie alles in huis voor de ondernemer van nu. Met meer dan 1.000 medewerkers op 19 vestigingen in Nederland en ons internationale netwerk Moore adviseren wij ondernemers bij alle vraagstukken waar zij mee te maken krijgen.

Onder het motto ‘Samen toekomstbestendig’ willen wij bijdragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes én de samenleving.

JES! - Partners Moore MKW
JES! - Partnerpagina - Moore MKW - duurzaamheid
JES! - Partnerpagina - Moore MKW - duurzaamheid

Duurzame impact maken

Een van de strategische pijlers richting de toekomst is ‘Duurzame impact maken’. Hieronder wordt verstaan het bijdragen aan de samenleving door het realiseren van de SDG-doelen en zorg voor de gemeenschap in onze eigen regio’s. Maar dan niet alleen; Moore MKW helpt ook het midden- en kleinbedrijf te voldoen aan de CSRD wetgeving.

Want ook als jouw organisatie niet beursgenoteerd is, kan de CSRD impact hebben. Voor verplichte rapportages gaan grote organisaties vragen stellen over de duurzaamheid van de producten en diensten die zij afnemen.

Aanpak voor MKB

Sdu werkt met Moore MKW ook samen op het gebied van CSRD-oplossingen voor het MKB. Deze samenwerking is gericht op het versterken van ESG-kennis en -vaardigheden voor zowel hun eigen organisatie als de klanten van Moore MKW. Denk hierbij aan de inzet van JES! Workflow hetgeen betrouwbaar en transparant samenwerken in een gestructureerde omgeving met duidelijke governance mogelijk maakt.

Aanpak voor MKB
Aanpak voor MKB fietsen

Verder praten over wat ESG en de CSRD voor jou betekent?

We snappen dat er door de invoering van de CSRD veel op je af kan komen. Daarom staan onze adviseurs klaar om je met je mee te denken. Of je nu aan het begin van je ESG en CSRD implementatie staat, of al initiatieven hebt lopen. We werken graag samen met jou aan een duurzame toekomst voor jouw organisatie.