Naar de inhoud

RSM

Al meer dan 100 jaar is RSM een vertrouwd gezicht bij vele ondernemingen in Nederland; met ruim 650 professionals.

RSM
JES! - Partners - RSM

Over RSM

RSM is wereldwijd het zesde grootste netwerk van onafhankelijke accountants, fiscalisten en consultants. In Nederland heeft RSM acht kantoren met 600 medewerkers. Wereldwijd bedraagt de jaaromzet van RSM International 8 miljard dollar in meer dan 120 landen met ruim 57.000 professionals. Het bedrijf biedt diensten aan op het gebied van taks, audit en consulting.

Wij zien de CSRD als een mooie kans om te tonen waar we als organisatie voor staan: namelijk onze klanten vooruit helpen. Dat doen we door creatief na te denken. CSRD is geen one size fits all. Veel hangt af van hoe bedrijven hiermee om willen gaan. We bieden meerwaarde via onze kennis en expertise. Ik vind het stimulerend om te zien dat wij het verschil kunnen en mogen maken. We maken bedrijven duidelijk dat CSRD een bepaalde verantwoordelijkheid vraagt. We staan als kennispartner voor ESG-vraagstukken naast onze klanten en maken zo het verschil.

Mario van de Broek RSMJES! - RSM
RSM gebouw

ESG opleidingen

JES! - Partners - RSM - Foto samenwerking

Sdu werkt samen met RSM op het gebied van ESG-opleidingen. Deze samenwerking is gericht op het versterken van ESG-kennis en -vaardigheden voor zowel organisaties als individuen.

We bieden samen de ESG Essentials trainingen aan en zijn trots op de lancering van de eerste Certified ESG Management opleiding in Nederland. Deze vierdaagse cursus, die Sdu samen met RSM heeft opgezet, is een unieke mix van theorie en praktische inzichten, ontworpen om ESG principes diep in je organisatie te integreren.

De ESG-trainingen die Sdu en RSM samen aanbieden, zijn ontworpen om bedrijven en professionals te helpen bij het begrijpen en implementeren van duurzaamheidsstrategieën, het identificeren van risico's en kansen, en het verbeteren van hun ESG-rapportage.

 • We geloven dat deze trainingen waardevol zijn voor bedrijven die zich willen inzetten voor duurzaamheid en zich willen voorbereiden op de aankomende rapportageverplichtingen

  JES! - Case Study - RSM - Mario
  RSM - Mario van den BroekLead Partner RSM Netherlands

Sdu x RSM

Sdu en RSM werken nauw samen om de mogelijkheden van kennisdeling en scenario denken te verkennen en de toepassing van AI te benutten in combinatie met ESG. Met onze gecombineerde kennis en ervaring willen we het verschil maken in proactieve advisering waardoor bedrijven voorbereid zijn op nieuwe ontwikkelingen met een grote impact.

“Wees voorbereid op het ondenkbare! Creëer scenario’s die gebaseerd zijn op feiten en data en voeg hieraan jouw eigen waarde toe.”

AI hand laptop
AI robots

Partnernieuws

 • Case Study RSM

  Case study RSM

  We zien het mvo-bewustzijn zeker groeien bij onze klanten. Veel bedrijven willen dit stapsgewijs aanpakken en vragen ons hoe dat te doen. Wij lopen qua ESG-advisering voorop. Door de transitie naar een duurzame economie moeten bedrijven klimaatneutraal gaan opereren, grondstoffen hergebruiken en een positieve impact hebben op de maatschappij.

 • JES! - Partners - RSM - Foto samenwerking

  RSM

  De ESG-trainingen die Sdu en RSM samen aanbieden, zijn ontworpen om bedrijven en professionals te helpen bij het begrijpen en implementeren van duurzaamheidsstrategieën, het identificeren van risico's en kansen, en het verbeteren van hun ESG-rapportage.

 • ESG Essentials opleiding

  Cursus ESG Essentials

  4 PE punten

  Verhoog je ESG-kennis en verantwoordelijkheden tijdens onze JES! Cursus ESG Essentials. Een intensieve 4 uur durende cursus onder leiding van David Boekel, Manager Impact Reporting bij RSM en Ruben Harding, ESG Manager bij RSM Schrijf je nu in!

  425,- ex BTWMeer informatie
Bekijk ESG Essentials opleidingen

Meer informatie?

Voor meer informatie over de data, inschrijving en praktische zaken omtrent de Sdu ESG-opleidingen, neem gerust contact op met onze afdeling opleidingen via 070 - 378 96 97 of via opleidingen@sdu.nl. Voor inhoudelijke informatie over deze opleidingen, neem gerust contact op met één van onze accountmanagers