Naar de inhoud

JES! ESG Impact Bundel

Ontvang gratis onze ESG Impact Bundel, een zorgvuldige selectie van belangrijke downloads om jouw team te ondersteunen bij de duurzame transitie.

JES! ESG Impact bundel
JES! ESG Impact bundel label

Meest gedownload

Download nu ook gratis deze en andere informatie uit onze kennisbank.

 • JES! - Impactmeting onder de CSRD

  Impactmeting onder de CSRD

  Meet de milieu-impact van jouw bedrijf; waarom moet dat, wat moet je meten en hoe begin je? Impactmeting is een manier om aan de CSRD-rapportagevereisten te voldoen.

  JES! ESG Impact Bundel

  ESG Impact Bundel

  Ontvang gratis onze ESG Impact Bundel, een zorgvuldige selectie van belangrijke downloads om jouw team te ondersteunen bij de duurzame transitie.

  ESG & CSRD Hoe begin je de route naar duurzame bedrijfsvoering?

  Hoe begin je de route naar duurzame bedrijfsvoering?

  Wat verandert er voor jouw organisatie als het gaat om ESG? Ontdek de veranderingen die er aankomen en hoe jij hierop kunt anticiperen. Onze whitepaper biedt duidelijkheid over de verplichtingen en hoe je ze kunt vervullen.

 • CSRD stappenplan

  In 6 stappen naar jouw ESG-beleid

  Tijd om nog meer te focussen op de duurzaamheid en toekomstbestendigheid van jouw organisatie. Maar waar ga je beginnen? Om jou een kick start te geven hebben we zes heldere stappen gedefinieerd om mee aan de slag te gaan.

 • ESG & CSRD - De reis naar duurzaamheid

  Onderzoek - Hoe ver zijn we eigenlijk in Europa?

  In het voorjaar van 2023 heeft Sdu een onderzoek uitgevoerd om te peilen hoe ver Europese bedrijven zijn met hun duurzaamheidsstrategieën. Ontdek in onze whitepaper hoe Europese bedrijven zich voorbereiden op de nieuwe duurzaamheidsverplichtingen

 • Opname webinar JES! Ins & outs van ESG-wetgeving

  Webinar Journey to EPIC sustainability

  Tijdens dit webinar leggen we uit wat de CSRD inhoudt. Wie er binnen jouw organisatie bij CSRD betrokken moeten worden. Wat het je kan opleveren en waar je nu al mee kunt beginnen.​

 • CSRD Tijdlijn: Stap-voor-stap door de implementatie van CSRD wetgeving

  CSRD Tijdlijn

  Het downloaden van de CSRD-tijdlijn is een waardevolle stap in het begrijpen en navigeren van de complexe CSRD-wetgeving. Met deze tijdlijn kun je ervoor zorgen dat je organisatie voldoet aan de vereisten op de juiste tijd.

 • Opname webinar JES! Ins & outs van ESG-wetgeving

  Opname webinar JES! Ins & outs van ESG-wetgeving

  Doe mee met vele andere organisaties in de overstap naar duurzaamheid. Ons webinar licht toe wat de CSRD voor jouw organisatie betekent, wie er betrokken moeten zijn, en hoe te starten. Download deze opname en krijg begeleiding van onze duurzaamheidsexperts. Begin vandaag nog je duurzaamheidsreis.

Webinar Introductie ESG & CSRD

Tijdens dit gratis webinar leggen we uit wat de CSRD inhoudt. Wie er binnen jouw organisatie bij CSRD betrokken moeten worden. Wat het je kan opleveren en waar je nu al mee kunt beginnen.​

JES! ESG Starterskit

Meer informatie?

Of je nu aan het begin van jouw duurzaamheidsreis staat of al initiatieven hebt lopen, we kunnen samen met je werken aan het versterken van je inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek met onze adviseurs.