Naar de inhoud

Whitepaper

Binnen CSRD speelt de dubbele materialiteit een belangrijke rol. Bedrijven die straks moeten rapporteren over hun ESG-prestaties, zullen dan ook verplicht een dubbele materialiteitsanalyse moeten uitvoeren. Download nu de nieuwste whitepaper

Dubbele materialiteit binnen de CSRD

Meest gedownload

Download nu ook gratis deze en andere informatie uit onze kennisbank.

 • JES! Whitepaper Dubbele materialiteit binnen de CSRD

  Whitepaper Dubbele materialiteit binnen de CSRD

  Binnen CSRD speelt de dubbele materialiteit een belangrijke rol. Bedrijven die straks op basis van de CSRD moeten rapporteren over hun ESG-prestaties, zullen dan ook verplicht een dubbele materialiteitsanalyse moeten uitvoeren. Waar moet je beginnen?

  JES! - Impactmeting onder de CSRD

  Impactmeting onder de CSRD

  Meet de milieu-impact van jouw bedrijf; waarom moet dat, wat moet je meten en hoe begin je? Impactmeting is een manier om aan de CSRD-rapportagevereisten te voldoen.

  download webinar dubbele materialiteit

  Webinar; Dubbele Materialiteit CSRD

  De CSRD verplicht organisaties om een dubbele materialiteitsanalyse uit te voeren, maar wat is het precies? Hoe pak je het aan?

 • CSRD stappenplan

  In 6 stappen naar jouw ESG-beleid

  Tijd om nog meer te focussen op de duurzaamheid en toekomstbestendigheid van jouw organisatie. Maar waar ga je beginnen? Om jou een kick start te geven hebben we zes heldere stappen gedefinieerd om mee aan de slag te gaan.

 • ESG & CSRD - De reis naar duurzaamheid

  Onderzoek - Hoe ver zijn we eigenlijk in Europa?

  In het voorjaar van 2023 heeft Sdu een onderzoek uitgevoerd om te peilen hoe ver Europese bedrijven zijn met hun duurzaamheidsstrategieën. Ontdek in onze whitepaper hoe Europese bedrijven zich voorbereiden op de nieuwe duurzaamheidsverplichtingen

 • ESG & CSRD Hoe begin je de route naar duurzame bedrijfsvoering?

  Hoe begin je de route naar duurzame bedrijfsvoering?

  Wat verandert er voor jouw organisatie als het gaat om ESG? Ontdek de veranderingen die er aankomen en hoe jij hierop kunt anticiperen. Onze whitepaper biedt duidelijkheid over de verplichtingen en hoe je ze kunt vervullen.

 • JES! ESG Impact Bundel

  ESG Impact Bundel

  Ontvang gratis onze ESG Impact Bundel, een zorgvuldige selectie van belangrijke downloads om jouw team te ondersteunen bij de duurzame transitie.

 • CSRD Tijdlijn: Stap-voor-stap door de implementatie van CSRD wetgeving

  CSRD Tijdlijn

  Het downloaden van de CSRD-tijdlijn is een waardevolle stap in het begrijpen en navigeren van de complexe CSRD-wetgeving. Met deze tijdlijn kun je ervoor zorgen dat je organisatie voldoet aan de vereisten op de juiste tijd.

 • download webinar dubbele materialiteit

  Opname webinar JES! Ins & outs van ESG-wetgeving

  Doe mee met vele andere organisaties in de overstap naar duurzaamheid. Ons webinar licht toe wat de CSRD voor jouw organisatie betekent, wie er betrokken moeten zijn, en hoe te starten. Download deze opname en krijg begeleiding van onze duurzaamheidsexperts. Begin vandaag nog je duurzaamheidsreis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Het team van JES! Knowledge houdt voortdurend de Europese regelgeving in de gaten en vertaalt deze naar praktische en gevalideerde kennis. Zo is altijd de relatie tussen de praktische informatie en de juridische grondslag duidelijk en actueel. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date

Soumia en dochter planten aanreiken groot

Meer informatie?

Of je nu aan het begin van jouw duurzaamheidsreis staat of al initiatieven hebt lopen, we kunnen samen met je werken aan het versterken van je inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek met onze adviseurs.