Naar de inhoud

JES! Nieuws

 • Sdu deelt expertise op CSRD-Day van MVO Nederland

  Sdu deelt expertise op CSRD-Day van MVO Nederland

  Sdu neemt deel aan CSRD-Day van MVO Nederland, een evenement gewijd aan de nieuwe CSRD-wetgeving die dit jaar van kracht wordt.

  JES! nieuws - JES bij het BNR-programma 'Duurzaam'

  JES bij het BNR-programma 'Duurzaam'

  We waren we te gast bij BNR, in het programma 'Duurzaam' van Harm Edens. In dit interview praatte onze collega Esther van Doesburg over de CSRD-richtlijn: wat houdt die richtlijn in voor ondernemingen? Wat moeten zij concreet doen dit jaar? Hoe kwetsbaar zijn bedrijven? En hoe zit het met greenwashing?

  Sdu en HAN bundelen krachten voor een duurzame toekomst door educatie in CSRD

  Sdu en HAN bundelen krachten voor een duurzame toekomst door educatie in CSRD

  In een tijd waarin duurzaamheid en samenwerking onmisbaar zijn geworden, kondigen wij bij Sdu met groot enthousiasme onze nieuwste samenwerking aan met de HAN University of Applied Sciences.

 • Sdu start samenwerking met het CSRD Collectief

  Sdu start samenwerking met het CSRD Collectief

  Sdu neemt een belangrijke stap richting een duurzamere wereld door de samenwerking aan te gaan met het CSRD collectief. Samen gaan wij ons inzettenom de implementatie van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) binnen organisaties te versnellen.

  Sustainability Special op New Business Radio

  Sdu Sustainability Special op New Business Radio

  Bert Pijfers, Manager Enterprise Markt bij Sdu, en Esther van Doesburg, Chief Innovation Manager bij Sdu delen in deze special hun inzichten over hoe organisaties toekomstbestendig kunnen worden en bedrijfswaarde kunnen versterken door middel van CSR. Luister hier de aflevering terug.

  JES! - ESG infographic

  1 Op de 4 bedrijven niet bezig met klimaat en duurzaamheid, terwijl Brussel voortraast

  Ruim vier op de tien bedrijven in Europa heeft nog steeds geen beleid op het gebied van klimaat, duurzaamheid, sociaal- en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bijna net zoveel bedrijven zijn niet op de hoogte van de Europese CSRD-richtlijn die hen verplicht daar vanaf 2024 of 2025 over te rapporteren.

 • CSRD header foto

  Sdu en RSM bundelen krachten voor duurzaamheid

  Gezamenlijke ESG-trainingen gelanceerd. "We geloven dat deze trainingen waardevol zijn voor bedrijven die zich willen inzetten voor duurzaamheid en zich willen voorbereiden op de aankomende rapportageverplichtingen"

ESG Nieuws

DE CSRD komt eraan en de ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Lees gratis het laatste nieuws over ESG op JES! Knowledge. Het team van JES! Knowledge houdt voortdurend de Europese regelgeving in de gaten en vertaalt deze naar praktische en gevalideerde kennis. Zo is altijd de relatie tussen de praktische informatie en de juridische grondslag duidelijk en actueel. Bekijk gratis het actuele nieuws op JES Knowledge.

JES! Knowledge - Gratis ESG nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Het team van JES! Knowledge houdt voortdurend de Europese regelgeving in de gaten en vertaalt deze naar praktische en gevalideerde kennis. Zo is altijd de relatie tussen de praktische informatie en de juridische grondslag duidelijk en actueel. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date

Soumia en dochter planten aanreiken groot

Meer informatie?

Of je nu aan het begin van jouw duurzaamheidsreis staat of al initiatieven hebt lopen, we kunnen samen met je werken aan het versterken van je inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek met onze adviseurs.