Naar de inhoud

Sdu deelt expertise op CSRD-Day van MVO Nederland

Sdu neemt deel aan CSRD-Day van MVO Nederland, een evenement gewijd aan de nieuwe CSRD-wetgeving die dit jaar van kracht wordt. Deze wetgeving zal een aanzienlijke invloed hebben op de wijze waarop bedrijven hun duurzaamheidsinspanningen rapporteren. Met het JES!-programma, (Journey to Epic Sustainability), ondersteunt Sdu bedrijven en organisaties bij het voldoen aan CSRD-rapportageverplichtingen. JES! integreert kennis, software, data en training om een alomvattende aanpak van duurzaamheid te bieden. 

Janine Heemskerk en Esther van Doesburg van Sdu benadrukken het belang van tijdige actie: "Het is essentieel om nu te beginnen met het implementeren van ESG en CSRD, en niet te wachten tot het laatste moment. Onze break-out sessie, 'CSRD in de praktijk met Sdu ESG tooling', zal praktische inzichten en tools bieden om bedrijven te helpen deze transitie soepel te laten verlopen." 
 
MVO Nederland, organisator van het evenement, is een drijvende kracht in de transitie naar een duurzame economie en streeft ernaar dat in 2025 minstens twintig procent van de Nederlandse economie duurzaam opereert, met respect voor natuurlijke en maatschappelijke grenzen 

Het programma van CSRD-Day omvat masterclasses, break-out sessies en interactieve gesprekken met toonaangevende experts op het gebied van duurzaamheid en CSRD-compliance. Met onderwerpen variërend van digitale transformatie tot klimaatstrategieën, biedt CSRD-Day een diepgaand inzicht in de uitdagingen en kansen die de nieuwe wetgeving met zich meebrengt.
 
Voor meer informatie over dit event klik hier

Let op: op dit moment zijn de aanmeldingen gesloten omdat het maximale aantal deelnemers is bereikt. Indien gewenst, kun je jezelf op de wachtlijst plaatsen voor eventuele beschikbare plaatsen.

ESG Starterskit

Het ESG-starterspakket zorgt voor een soepele integratie en verankering van ESG binnen elk aspect van je bedrijf. Dit pakket bundelt kennis, software en training in één oplossing, zodat jouw organisatie met de juiste kennis en tools in actie kan komen.

JES! ESG Starterskit