Naar de inhoud

Sdu en RSM bundelen krachten voor duurzaamheid

Gezamenlijke ESG-trainingen gelanceerd.

CSRD header foto

Sdu en RSM kondigen met trots de samenwerking aan op het gebied van Environmental, Social en Governance (ESG) trainingen.

RSM: ''Door deze samenwerking willen we onze steun verlenen aan de ontwikkeling van vaardigheden en kennis op het gebied van ESG voor bedrijven en individuen.'' Al meer dan 100 jaar is RSM een vertrouwd gezicht bij vele ondernemingen in Nederland; met ruim 650 professionals.

Uit onderzoek blijkt dat de meeste bedrijven hulp van buitenaf verwachten bij de naleving van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Veel bedrijven kijken naar hun accountants voor deze ondersteuning, maar ook accountants zijn nog zoekende.  

De ESG-trainingen die Sdu en RSM samen aanbieden, zijn ontworpen om bedrijven en professionals te helpen bij het begrijpen en implementeren van duurzaamheidsstrategieën, het identificeren van risico's en kansen, en het verbeteren van hun ESG-rapportage.  

"We geloven dat deze trainingen waardevol zijn voor bedrijven die zich willen inzetten voor duurzaamheid en zich willen voorbereiden op de aankomende rapportageverplichtingen," zegt een woordvoerder van RSM. 

Ben jij geïnteresseerd in het effectief rapporteren over duurzaamheid en de belangrijke onderwerpen daarbij? Onze opleidingen bieden actuele theoretische kennis en praktische handreikingen voor iedereen die met CSRD te maken krijgt. Bekijk hier de opleidingen 

ESG opleidingen

Al onze opleidingen bieden naast theoretische kennis altijd praktisch toepasbare informatie. Krijg handvatten om direct aan de slag te gaan met het opzetten van het ESG-beleid. We hebben trainingen voor iedereen binnen de organisatie.

JES! ESG oplossingen voor elke fase van jouw ESG reis