Naar de inhoud

Sdu start samenwerking met het CSRD Collectief

Sdu neemt een belangrijke stap richting een duurzamere wereld door de samenwerking aan te gaan met het CSRD Collectief. Samen gaan wij ons inzetten om de implementatie van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) binnen organisaties te versnellen.

Het CSRD Collectief, bestaande uit bekwame zelfstandige professionals met expertise in financiën, duurzaamheid, datamanagement en projectmanagement, zet zich dagelijks in om de wereld een beetje mooier te maken. Hun missie: Europa transformeren tot het meest duurzame continent. Dit doel sluit naadloos aan bij de visie van Sdu om de nieuwe duurzame wet- en regelgeving toegankelijk en toepasbaar te maken met slimme oplossingen, innovatieve producten en trainingen.

In het kader van deze samenwerking zullen organisaties die deelnemen aan de CSRD Expedities profiteren van kortingen op JES! Knowledge. JES! Knowledge helpt om relevante ESG wetgeving en standaarden te begrijpen en te implementeren, zoals de CSRD. Het combineert wet-en regelgeving met praktische uitleg, handige tools, voorbeelden, best practices, checklists en flowcharts. Meer weten over JES! Knowledge, klik hier >

Het CSRD Collectief is enthousiast en ziet de tools en templates van JES Knowledge als het instrument voor slagkracht bij de CSRD implementatie. Deze samenwerking is een voorbeeld van hoe synergie tussen deskundigen en innovatieve tools de weg kan banen naar een duurzame toekomst.

Sdu en het CSRD Collectief kijken uit naar de positieve impact die deze samenwerking zal hebben op organisaties en de maatschappij als geheel.

Meer weten over het CSRD Collectief? Klik hier >