Naar de inhoud

CSRD oplossingen voor de accountant

Ontdek hoe onze oplossingen jouw bedrijf bij de voorbereiding op CSRD helpen. Bouw aan de toekomstbestendigheid met onze opleidingen en producten.​

Chantal electrischOplossingen voor elke fase van jouw ESG reis
JES! - Wij zijn er voor elke fase van jouw ESG reis
Scroll direct naar:
JES! Case Study - Lefebvre Sarrut
JES! - Voor elke fase van jouw ESG reis

Duurzaamheidsinformatie wordt net zo belangrijk als financiële rapportage

Als accountant en finance professional begrijp jij als geen ander de impact van de nieuwe ESG-richtlijnen en de CSRD-regelgeving. Het rapporteren van duurzaamheidsinformatie wordt net zo belangrijk als financiële rapportage en de CSRD stelt dan ook hoge eisen aan organisaties. Het is cruciaal om goed voorbereid te zijn op deze nieuwe verplichtingen, want vanaf boekjaar 2024 zullen organisaties veel moeite moeten doen om aan deze nieuwe en uitgebreide eisen te voldoen. Of je nu aan het begin van je ESG-reis staat of al initiatieven hebt lopen, Sdu helpt graag.

Sdu biedt oplossingen voor elke fase in jouw ESG-reis

Met de producten van JES! kun je de CSRD-regelgeving doorgronden, begrijp je de impact op jouw organisatie en krijg je grip op de implementatie. Sdu biedt de oplossing in de vorm van kennis, training, software inclusief een data-oplossing.

Jes Knowledge toelichting wegeting
Jes Knowledge tools

Alle oplossingen

Sdu heeft een drietal innovatieve oplossingen ontwikkeld voor betrouwbare informatie over de CSRD, projectmanagement en de uiteindelijke dataverzameling. Zo heb jij de juiste ondersteuning bij deze nieuwe verantwoordelijkheden.

 • JES! Knowledge

  Kennis

  JES! Knowledge houdt je continu op de hoogte van de Europese regelgeving en geeft je praktische handvatten om snel stappen te zetten in jouw duurzaamheidsreis. Met dit kennisplatform gevuld met voorbeelden, best practices, checklists en flowcharts helpen we je om wetten en regels praktisch te implementeren.

 • JES! Workflow

  Software

  Met JES! Workflow centraliseer je moeiteloos jouw ESG-beleid en doelstellingen in een geïntegreerde omgeving, waardoor je betrouwbaar en transparant kunt samenwerken. Efficiënt ESG/CSR compliance beheren, voortgang monitoren, doelstellingen vastleggen en verantwoordelijkheden toewijzen wordt eenvoudig dankzij de ondersteuning van JES! Workflow. Profiteer van de exportfunctie voor non-financial rapportage en optimaliseer jouw werkprocessen binnen één gestroomlijnde toolset.

 • JES! E-Data

  Data

  Onze data-oplossing JES! E-data maakt het verschil. JES! E-data berekent de milieu impact op basis van wetenschappelijk onderbouwde data en rekenmodel. Het platform levert je zowel de carbon footprint als de eco kosten op andere gebieden, zoals biodiversiteit en circulariteit. Je kunt direct zien of voorgenomen verbeteringen ook impact hebben op andere gebieden, nu en in de toekomst.

Bekijk producten

ESG training

Ontdek ons brede scala aan gecertificeerde ESG-onderwijsprogramma's die theoretische kennis combineren met praktische toepasbaarheid. Leer van de beste praktijken, praktijkcasussen en geavanceerde tools die geschikt zijn voor alle medewerkers binnen jouw organisatie.

ESG Essentials opleidingESG opleiding
JES! ESG opleidingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Het team van JES! Knowledge houdt voortdurend de Europese regelgeving in de gaten en vertaalt deze naar praktische en gevalideerde kennis. Zo is altijd de relatie tussen de praktische informatie en de juridische grondslag duidelijk en actueel. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date

Soumia en dochter planten aanreiken groot

Verder praten over wat ESG en de CSRD voor jou betekent?

We snappen dat er door de invoering van de CSRD veel op je af kan komen. Daarom staan onze adviseurs klaar om je met je mee te denken. Of je nu aan het begin van je ESG en CSRD implementatie staat, of al initiatieven hebt lopen. We werken graag samen met jou aan een duurzame toekomst voor jouw organisatie.