Naar de inhoud

JES! partners

Deze bedrijven zijn partners van JES!

JES - header - nieuwe campagne - Saskia duurzame verpakkingen
JES - header - nieuwe campagne - Saskia duurzame verpakkingen overleg

Verenigd in missie: onze partners

Wij zijn overtuigd van de ongekende kracht van samenwerken. Voor ons is het de essentie van vooruitgang, de motor achter innovatie, en het fundament waarop we bouwen aan een duurzamere, rechtvaardigere wereld.

Elke partner brengt een unieke mix van kennis, ervaring en passie mee, waardoor we samen een krachtig collectief vormen dat gericht is op het aanpakken van de meest prangende kwesties van onze tijd. Deze synergie, deze gedeelde drive, is wat ons sterker maakt en ons helpt om onze inspanningen te versnellen richting een toekomst waarin duurzaamheid en rechtvaardigheid geen idealen zijn, maar realiteiten.

JES! Partner pagina

Onze partners

We zijn vereerd om zij aan zij te staan met onze partners in deze reis. Samen creëren we een beweging die verder reikt dan het individu, een beweging die de wereld verandert.

 • RSM

  RSM

  De ESG-trainingen die Sdu en RSM samen aanbieden, zijn ontworpen om bedrijven en professionals te helpen bij het begrijpen en implementeren van duurzaamheidsstrategieën, het identificeren van risico's en kansen, en het verbeteren van hun ESG-rapportage.

 • HAN University of Applied Sciences

  HAN

  De HAN University of Applied Sciences, een vooraanstaande onderwijsinstelling in Gelderland, gaat een innovatieve stap zetten door Sdu's software 'JES! Knowledge' en 'JES! Workflow' te integreren in hun CSRD-minor.

 • Legadex

  Legadex

  Als specialist in een procesmatige en datagedreven aanpak van juridisch werk brengt Legadex waardevolle expertise in die belangrijk is voor de effectieve implementatie van ESG-principes. Denk aan juridische kennis van ESG principes, het optimaal inrichten en gebruik van het JES! platform.

 • Card Moore DRV

  Moore DRV

  De ESG-trainingen die Sdu en Moore DRV samen ontwikkelen en aanbieden, zijn ontworpen om bedrijven en professionals te helpen bij het begrijpen en implementeren van duurzaamheidsstrategieën, het identificeren van risico's en kansen, en het verbeteren van hun ESG-rapportage.

 • JES! - Partnerpagina - Empact

  Empact

  Empact gelooft in de kracht van mensen die echt gemotiveerd zijn om people, planet en profit te verbeteren. Het team bestaat uit een netwerk van betrokken ESG-consultants: experts op het gebied van ESG-transformatie, met een sterke achtergrond in middelgrote en grote organisaties.

 • Salacia Solutions

  Salacia Solutions

  Dit team van visionaire ondernemers en ESG-experts brengt meer dan 35 jaar ervaring in duurzaamheid en impactrapportage, gecombineerd met 20 jaar softwareontwikkeling.

ja, ik wil ook partner worden
 • De samenwerking met Sdu onderstreept het groeiende belang van ESG-integratie in bedrijfsstrategieën. Het gaat niet alleen om naleving, maar ook om het realiseren van bedrijfsvisies en het beschermen van waarden in een veranderende wereld.

  Morad Kada
  Morad KadaMorad Kada - Manager M&A en Compliance bij Legadex

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Het team van JES! Knowledge houdt voortdurend de Europese regelgeving in de gaten en vertaalt deze naar praktische en gevalideerde kennis. Zo is altijd de relatie tussen de praktische informatie en de juridische grondslag duidelijk en actueel. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date

Soumia en dochter planten aanreiken groot

Verder praten over wat ESG en de CSRD voor jou betekent?

We snappen dat er door de invoering van de CSRD veel op je af kan komen. Daarom staan onze adviseurs klaar om je met je mee te denken. Of je nu aan het begin van je ESG en CSRD implementatie staat, of al initiatieven hebt lopen. We werken graag samen met jou aan een duurzame toekomst voor jouw organisatie.