Naar de inhoud

JES! partners

Deze bedrijven zijn partners van JES!

JES - header - nieuwe campagne - Saskia duurzame verpakkingen
JES - header - nieuwe campagne - Saskia duurzame verpakkingen overleg

Verenigd in missie: onze partners

Wij zijn overtuigd van de ongekende kracht van samenwerken. Voor ons is het de essentie van vooruitgang, de motor achter innovatie, en het fundament waarop we bouwen aan een duurzamere, rechtvaardigere wereld.

Elke partner brengt een unieke mix van kennis, ervaring en passie mee, waardoor we samen een krachtig collectief vormen dat gericht is op het aanpakken van de meest prangende kwesties van onze tijd. Deze synergie, deze gedeelde drive, is wat ons sterker maakt en ons helpt om onze inspanningen te versnellen richting een toekomst waarin duurzaamheid en rechtvaardigheid geen idealen zijn, maar realiteiten.

JES! Partner pagina

Onze partners

We zijn vereerd om zij aan zij te staan met onze partners in deze reis. Samen creëren we een beweging die verder reikt dan het individu, een beweging die de wereld verandert.

 • RSM

  RSM

  De ESG-trainingen die Sdu en RSM samen aanbieden, zijn ontworpen om bedrijven en professionals te helpen bij het begrijpen en implementeren van duurzaamheidsstrategieën, het identificeren van risico's en kansen, en het verbeteren van hun ESG-rapportage.

 • HAN University of Applied Sciences

  HAN

  De HAN University of Applied Sciences, een vooraanstaande onderwijsinstelling in Gelderland, gaat een innovatieve stap zetten door Sdu's software 'JES! Knowledge' en 'JES! Workflow' te integreren in hun CSRD-minor.

 • Legadex

  Legadex

  Als specialist in een procesmatige en datagedreven aanpak van juridisch werk brengt Legadex waardevolle expertise in die belangrijk is voor de effectieve implementatie van ESG-principes. Denk aan juridische kennis van ESG principes, het optimaal inrichten en gebruik van het JES! platform.

 • Moore DRV

  Moore DRV

  .

 • Moore MKW

  Moore MKW

  .

ja, ik wil ook partner worden
 • De samenwerking met Sdu onderstreept het groeiende belang van ESG-integratie in bedrijfsstrategieën. Het gaat niet alleen om naleving, maar ook om het realiseren van bedrijfsvisies en het beschermen van waarden in een veranderende wereld.

  Morad Kada
  Morad KadaMorad Kada - Manager M&A en Compliance bij Legadex

Meer informatie?

Of je nu aan het begin van jouw duurzaamheidsreis staat of al initiatieven hebt lopen, we kunnen samen met je werken aan het versterken van je inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek met onze adviseurs.