Naar de inhoud

Arbeidsrecht

Blijf eenvoudig op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht met de producten van Sdu. Onze juridische database OpMaat biedt jurisprudentie, commentaren en tijdschriftartikelen om je te ondersteunen in je werkzaamheden.

Bij Sdu kan de jurist of advocaat terecht voor alle vraagstukken rondom zijn of haar vakgebied. Vrouw legt iets uit aan klant met behulp van Sdu producten,
Bij Sdu kan de jurist of advocaat terecht voor alle vraagstukken rondom zijn of haar vakgebied.
 • Vakbladen

  Onze vakbladen informeren o.a. over ontwikkelingen in specifieke marktsectoren.

 • Online Platformen

  In onze platformen vind je dagelijks relevant nieuws én een complete databank.

 • Opleidingen

  En jouw vakkennis houd je op peil met onze diverse opleidingen & events.

 • Nieuws

  Blijf up-to-date op het gebied van aanneming van werk en aanbesteding op Europees, nationaal of gemeentelijk niveau.

Bekijk het aanbod

OpMaat 2 Arbeidsrecht: Practice note

OpMaat Arbeidsrecht+

Snel antwoord op vragen over loondoorbetaling bij ziekte? Op zoek naar een vaststellingsovereenkomst? In OpMaat Arbeidsrecht Plus is alle arbeidsrechtelijke informatie thematisch samengebracht op één overzichtelijke plek.

Jurisprudentie Arbeidsrecht (JAR)

Onmisbaar voor elke arbeidsrechtspecialist: snel inzicht in de belangrijkste uitspraken op het gebied van arbeidsrecht. Jurisprudentie Arbeidsrecht («JAR») selecteert de belangrijkste uitspraken van de Hoge Raad (altijd inclusief conclusie van de A-G), maar ook lagere rechtspraak en uitspraken van het HvJ en EHRM komen aan bod.

Jurisprudentie arbeidsrecht
TAP Tijdschrift Arbeidsrechtpraktijk

Tijdschrift Arbeidsrechtpraktijk (TAP)

Met het totaalpakket van Tijdschrift Arbeidsrecht (TAP) heb je altijd en overal direct toegang tot alle TAP-artikelen, signaleringen en wetgevingsoverzichten. Lees je de artikelen graag als pdf? Tijdschrift Arbeidsrechtpraktijk biedt alle verdiepende artikelen ook aan als pdf binnen de online-omgeving.

TAP

Tijdschrift Arbeidsrechtpraktijk

€ 423,75

Sdu Wettenverzameling Arbeidsrecht 2023

Sdu Wettenverzameling Arbeidsrecht

€ 33,49

Tijdschriften & Boeken

Bij Sdu vind je alle vakinformatie die de arbeidsrechtadvocaat en -jurist nodig heeft in het dagelijks werk. Met onze Arbeidsrecht uitgaven heb je alle vakinformatie die je nodig hebt om je te verdiepen, te oriënteren of iets na te slaan: OpMaat, Jurisprudentie, Commentaar, Praktijkinformatie, Software & tools, Apps en Opleidingen. Blijf efficiënt bij met informatie van topkwaliteit.

We vinden vernieuwing en innovatie belangrijk. Samen met onze klanten kijken we telkens wat er beter kan. Zo bieden we met OpMaat Arbeidsrecht Plus een nieuw online platform dat volledig aansluit bij het werkproces van de arbeidsrechtprofessional. Sdu is daarmee hét startpunt voor de arbeidsrechtpraktijk.

Opleidingen Arbeidsrecht

Ontdek ons brede aanbod aan cursussen en evenementen om jouw kennis en vaardigheden te vergroten op het gebied van arbeidsrecht.

Opleidingen

Uit het archief

Vind op deze pagina's een preview van de content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

 • OpMaat artikelen afbeelding van Sdu

  Verzochte wederindiensttredingsvoorwaarde niet in dictum opgenomen

  ArbeidsrechtNieuws, Jurisprudentie

 • OpMaat artikelen afbeelding van Sdu

  Commentaar op Burgerlijk Wetboek Boek 7 art. 671a (Arbeidsrecht)

  ArbeidsrechtCommentaar

 • OpMaat artikelen afbeelding van Sdu

  Kamerstuk 2015-2016, 28719 nr. 95: Reïntegratiebeleid; Brief regering; Stand van zaken inzake het project ‘Mensenwerk’, ter bevordering van participatie van mensen met psychische aandoeningen en reactie op de motie van de leden Ulenbelt en Karabulut over…

  Sociale zekerheidsrecht, ArbeidsrechtOfficiële publicaties

Bekijk meer artikelen