Arbeidsrecht

Sdu biedt arbeidsrechtjuristen en -advocaten een compleet assortiment aan tools en producten. Van vakliteratuur tot online platform, voor elk vraagstuk hebben we de benodigde informatie. Om up-to-date te blijven of juist door te ontwikkelen, Sdu denkt met je mee.

header arbeidsrecht

Sdu biedt de arbeidsrechtspecialist een totaalpakket voor alle arbeidsrechtelijke vraagstukken waar je in de praktijk mee te maken krijgt. Maak kennis met ons online platform OpMaat dat volledig aansluit bij het werkproces van de arbeidsrechtprofessional. Bekijk onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen het arbeidsrechtelijke vakgebied. Wil je op de hoogte blijven met gratis content speciaal voor de arbeidsrechtprofessional, neem dan eens een kijkje op Advocatie.nl en meld je aan voor onze Advocatie nieuwsbrief

Een compleet pakket voor de arbeidsrechtprofessional

Snel antwoord op vragen over loondoorbetaling bij ziekte? Op zoek naar een vaststellingsovereenkomst? In OpMaat Arbeidsrecht+ is alle arbeidsrechtelijke informatie thematisch samengebracht op één overzichtelijke plek.

meer informatie

Ontwikkelingen en nieuws

Speciaal voor arbeidsrechtjuristen, -advocaten en HR managers publiceert Advocatie vakinformatie op het gebied van arbeidsrecht, zoals blogs en andere content. Zo blijf je op de hoogte van actuele ontwikkelingen en word je geattendeerd op wijzigingen van wet- en regelgeving op het gebied van het arbeidsrecht.

Naar Advocatie

Meer arbeidsrechtelijke artikelen

Behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van arbeidsrecht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we aanbieden op het gebied van arbeidsrecht. Op deze pagina's vind je een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

 

bekijk de artikelen

Arbeidsrecht

Bij Sdu vind je alle vakinformatie die de arbeidsrechtadvocaat en -jurist nodig heeft in het dagelijks werk. Met onze Arbeidsrecht uitgaven heb je alle vakinformatie die je nodig hebt om je te verdiepen, te oriënteren of iets na te slaan: OpMaat, Jurisprudentie, Commentaar, Praktijkinformatie, Software & tools, Apps en Opleidingen. Blijf efficiënt bij met informatie van topkwaliteit.

We vinden we vernieuwing en innovatie belangrijk. Samen met onze klanten kijken we telkens wat er beter kan. Zo bieden we met OpMaat Arbeidsrecht+ een nieuw online platform dat volledig aansluit bij het werkproces van de arbeidsrechtprofessional. Sdu is daarmee hét startpunt voor de arbeidsrechtpraktijk.