Arbeidsrecht

Sdu biedt arbeidsrechtjuristen en -advocaten een compleet assortiment aan tools en producten. Van vakliteratuur tot online platform, voor elk vraagstuk hebben we de benodigde informatie. Om up-to-date te blijven of juist door te ontwikkelen, Sdu denkt met u mee.

Sdu Arbeidsrecht header
direct naar de webshop

Sdu biedt de arbeidsrechtspecialist een totaalpakket voor alle arbeidsrechtelijke vraagstukken waar u in de praktijk mee te maken krijgt. Maak kennis met ons online platform OpMaat dat volledig aansluit bij het werkproces van de arbeidsrechtprofessional. Bekijk onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen het arbeidsrechtelijke vakgebied. En wilt u van al deze zaken op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze Sdu Arbeidsrecht Nieuwsbrief

Een compleet pakket voor de arbeidsrechtprofessional

Snel antwoord op vragen over loondoorbetaling bij ziekte? Op zoek naar een vaststellingsovereenkomst? In OpMaat Arbeidsrecht+ is alle arbeidsrechtelijke informatie thematisch samengebracht op één overzichtelijke plek.

meer informatie

Events & opleidingen binnen Arbeidsrecht

Bekijk onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen Arbeidsrecht door op de blauwe link te klikken.

Nieuwsbrief Sdu Arbeidsrecht

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuws en updates rondom ons platform Sdu OpMaat Arbeidsrecht? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang:

  • Interessante blogs
  • Maak gratis kennis met onze tools uit Sdu OpMaat
  • Attenderingen voor relavante cursussen en events
 

Lees onze artikelen binnen arbeidsrecht

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van arbeidsrecht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we aanbieden op het gebied van arbeidsrecht. Op deze pagina's vindt u een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.
 

bekijk onze artikelen

Arbeidsrecht blogs

In onze blogs gaan we in op actuele zaken rondom arbeidsrecht. Of u nu wilt weten wat de Wet arbeidsmarkt in balans voor de proeftijd betekent, of wat de meest spraakmakende ontslagzaken van afgelopen jaar zijn; u leest het hier. 

 

Lees onze blogs

Arbeidsrecht

Bij Sdu vindt u alle vakinformatie die de arbeidsrechtadvocaat en -jurist nodig heeft in het dagelijks werk. Met onze Arbeidsrecht uitgaven heeft u alle vakinformatie die u nodig heeft om u te verdiepen, te oriënteren of iets na te slaan: OpMaat, Jurisprudentie, Commentaar, Praktijkinformatie, Software & tools, Apps en Opleidingen. Blijf efficiënt bij met informatie van topkwaliteit.

We vinden we vernieuwing en innovatie belangrijk. Samen met onze klanten kijken we telkens wat er beter kan. Zo bieden we met OpMaat Arbeidsrecht+ een nieuw online platform dat volledig aansluit bij het werkproces van de arbeidsrechtprofessional. Sdu is daarmee hét startpunt voor de arbeidsrechtpraktijk.