Arbeidsrecht

Sdu biedt arbeidsrechtjuristen en -advocaten een compleet assortiment aan tools en producten. Van vakliteratuur tot online platform, voor elk vraagstuk hebben we de benodigde informatie. Om up-to-date te blijven of juist door te ontwikkelen, Sdu denkt met u mee.

header arbeidsrecht

Sdu biedt de arbeidsrechtspecialist een totaalpakket voor alle arbeidsrechtelijke vraagstukken waar u in de praktijk mee te maken krijgt. Maak kennis met ons online platform OpMaat dat volledig aansluit bij het werkproces van de arbeidsrechtprofessional. Bekijk onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen het arbeidsrechtelijke vakgebied. En wilt u op de hoogte blijven met gratis content speciaal voor de arbeidsrechtprofessional, neem dan eens een kijkje op Advocatie.nl en meld u dan aan voor onze Advocatie nieuwsbrief

Een compleet pakket voor de arbeidsrechtprofessional

Snel antwoord op vragen over loondoorbetaling bij ziekte? Op zoek naar een vaststellingsovereenkomst? In OpMaat Arbeidsrecht+ is alle arbeidsrechtelijke informatie thematisch samengebracht op één overzichtelijke plek.

meer informatie

Nieuwsbrief Sdu Arbeidsrecht

Op de hoogte blijven van nieuws en updates rondom ons platform Sdu OpMaat Arbeidsrecht+? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tevens interessante blogs en attenderingen voor relevante cursussen en events.

 

Gerelateerde producten

Arbeidsrecht voor de overheid verklaard, Editie Gemeente. 2021/2

Arbeidsrecht voor de overheid verklaard, Editie Gemeente. 2021/2

€ 57,57
Bestel direct
Arbeidsrecht voor de overheid verklaard, Editie Rijk. 2021/2

Arbeidsrecht voor de overheid verklaard, Editie Rijk. 2021/2

€ 66,28
Bestel direct

Ontwikkelingen en nieuws

Speciaal voor arbeidsrechtjuristen, -advocaten en HR managers publiceert Advocatie vakinformatie op het gebied van arbeidsrecht, zoals blogs en andere content. Zo blijft u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en wordt u geattendeerd op wijzigingen van wet- en regelgeving op het gebied van het arbeidsrecht.

Naar Advocatie

Meer arbeidsrechtelijke artikelen

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van arbeidsrecht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we aanbieden op het gebied van arbeidsrecht. Op deze pagina's vindt u een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

 

bekijk de artikelen

Arbeidsrecht

Bij Sdu vindt u alle vakinformatie die de arbeidsrechtadvocaat en -jurist nodig heeft in het dagelijks werk. Met onze Arbeidsrecht uitgaven heeft u alle vakinformatie die u nodig heeft om u te verdiepen, te oriënteren of iets na te slaan: OpMaat, Jurisprudentie, Commentaar, Praktijkinformatie, Software & tools, Apps en Opleidingen. Blijf efficiënt bij met informatie van topkwaliteit.

We vinden we vernieuwing en innovatie belangrijk. Samen met onze klanten kijken we telkens wat er beter kan. Zo bieden we met OpMaat Arbeidsrecht+ een nieuw online platform dat volledig aansluit bij het werkproces van de arbeidsrechtprofessional. Sdu is daarmee hét startpunt voor de arbeidsrechtpraktijk.