Werk sneller, nauwkeuriger én bespaar veel tijd met NotaFlow

Gratis demo aanvragen
NotaFlow header 1200x500
Gratis demo aanvragen

Wat is NotaFlow?

Met NotaFlow werkt u als notaris voortaan nog sneller en efficiënter door middel van intelligente, praktijkgerichte, geautomatiseerde modellen. Bekijk het proces in één overzicht. Dit nieuwe product van Sdu bespaart u veel tijd doordat partijgegevens uit de ‘kaartenbak’ automatisch in het gekozen model worden ingeladen. NotaFlow omvat de meest gebruikte modellen en koppelt deze aan het notarieel software systeem. Zo beschikt u over intelligente en kwalitatief hoogwaardige modellen die worden onderhouden door gerenommeerde redacties.

Wat biedt NotaFlow u?

Sdu NotaFlow biedt de meest gebruikte modellen uit het Personen- en FamilierechtOndernemingsrecht en Vastgoedrecht aan. Kies het domein dat u het meest gebruikt als losse module, of neem van één van onze totaalpakketten.

Het is daarnaast ook mogelijk om een pakket samen te stellen inclusief PE-punten. Combineer uw NotaFlow abonnement met onze bekende Sdu PO Deal! Met NotaFlow + PE punten volgt u en/of uw collega voor een vast bedrag opleidingen en cursussen die Sdu Opleidingen & Events aanbiedt gedurende de periode van één jaar. Het is ook mogelijk om met deze pakketten uw punten voor beroepsvaardigheden te halen. U bent vrij om alle opleidingen te volgen die binnen de PO deal vallen.

Meer informatie

De voordelen van NotaFlow

  • In slechts 7 minuten een akte inclusief onderhandse stukken opmaken.
  • Geautomatiseerde modellen met een intelligente koppeling naar uw notarieel software systeem.
  • Bevat de in de praktijk meest gebruikte en actuele modellen voor het notariaat.
  • Opgenomen modellen zijn ook in ‘platte’ Word versies beschikbaar.
  • Engelse vertalingen zijn beschikbaar voor een selectie van modellen.
  • Wordt onderhouden door gerenommeerde redacties die borg staan voor optimale praktijkgerichtheid en kwaliteit.

Een groot pluspunt van NotaFlow is dat door de vragenlijsten die je als notaris invult, voor de klant automatisch een rapport wordt gegenereerd waarin alle stappen die je hebt doorlopen worden weergegeven; dat vindt de klant heel prettig.

Sandy Houdijk (notaris) en Caroline Leenards (toegevoegd notaris) Maaldrink Notarissen

quote

Gratis whitepaper over Erfrecht ‘It is a continuing succession story’. Inclusief 7x jurisprudentie!

Wie dagelijks met Erfrecht bezig is, kan zijn hart ophalen met mooie jurisprudentie. We hebben voor u tien spraakmakende Erfrecht-zaken uit 2019 gebundeld. En hoe mooi is het als een hoogleraar privaatrecht -in het bijzonder notarieel recht- de materie uit deze zaken voor u uitdiept én zijn visie erop geeft? Een unieke kans om alle achtergronden te kennen uit deze Erfrecht-pareltjes.

Hij richt zich in het whitepaper ‘Erfrecht voor het notariaat’ met name op het thema ‘testeren’. Hij gaat over ongestoord voortleven, contractueel erfrecht, belemmeringen en de erfrechtelijke aanwezigheid van de redelijkheid en billijkheid.

Download de whitepaper
erfrecht

Nieuw voor het notariaat

Met NotaFlow beschikt u over alle actuele, meest gebruikte modellen in uw eigen notarieel software systeem. Daarnaast bespaart u veel tijd doordat alle partijgegevens automatisch worden ingevuld en werkt u nóg efficiënter dankzij de hoogwaardige, praktijkgerichte en geautomatiseerde modellen.

NotaFlow is voor notarissen die werken met de notariële software systemen van Van Brug Software, Quantaris en Nobilex. We werken er hard aan om NotaFlow ook beschikbaar te maken voor notarissen die werken met het notarieel software systeem van Dirict (Notarisdossier). Plan nu al uw afspraak in om vrijblijvend kennis te maken met NotaFlow.

Contact

Meteen enthousiast geworden? Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen per telefoon (070 - 378 98 80) of mail naar notaflow@sdu.nl.

U kunt ook via de button hieronder meteen een demo aanvragen.

Gratis demo NotaFlow