Werk sneller, nauwkeuriger én bespaar veel tijd met NotaFlow

Gratis demo aanvragen
notaflow

Wat is NotaFlow?

Met NotaFlow werk je als notaris voortaan nog sneller en efficiënter door middel van intelligente, praktijkgerichte, geautomatiseerde modellen. Bekijk het proces in één overzicht. Dit nieuwe product van Sdu bespaart je veel tijd doordat partijgegevens uit de ‘kaartenbak’ automatisch in het gekozen model worden ingeladen. NotaFlow omvat de meest gebruikte modellen en koppelt deze aan het notarieel software systeem. Zo beschik je met NotaFlow over intelligente en kwalitatief hoogwaardige modellen die worden onderhouden door gerenommeerde redacties.

Wat biedt NotaFlow u?

Sdu NotaFlow biedt de meest gebruikte modellen uit het Personen- en FamilierechtOndernemingsrecht en Vastgoedrecht aan. Kies het domein die je het meest gebruikt als losse module, of neem van één van onze totaalpakketten.

Het is daarnaast ook mogelijk om een pakket samen te stellen inclusief PE-punten. Combineer uw NotaFlow abonnement met onze bekende Sdu PO Deal! Met NotaFlow + PE punten volg je en/of een collega voor een vast bedrag opleidingen en cursussen die Sdu Opleidingen & Events aanbiedt gedurende de periode van één jaar. Het is ook mogelijk om met deze pakketten uw punten voor beroepsvaardigheden te halen. Je bent vrij om alle opleidingen te volgen die binnen de PO deal vallen.

Meer informatie

De voordelen van NotaFlow

  • In slechts 7 minuten een akte inclusief onderhandse stukken opmaken.
  • Geautomatiseerde modellen met een intelligente koppeling naar jouw notarieel software systeem.
  • Bevat de in de praktijk meest gebruikte en actuele modellen voor het notariaat.
  • Opgenomen modellen zijn ook in ‘platte’ Word versies beschikbaar.
  • Engelse vertalingen zijn beschikbaar voor een selectie van modellen.
  • Wordt onderhouden door gerenommeerde redacties die borg staan voor optimale praktijkgerichtheid en kwaliteit.

Gratis whitepaper over Erfrecht ‘It is a continuing succession story’. Inclusief 7x jurisprudentie!

Wie dagelijks met Erfrecht bezig is, kan zijn hart ophalen met mooie jurisprudentie. We hebben tien spraakmakende Erfrecht-zaken uit 2019 gebundeld. En hoe mooi is het als een hoogleraar privaatrecht -in het bijzonder notarieel recht- de materie uit deze zaken uitdiept én zijn visie erop geeft? Een unieke kans om alle achtergronden te kennen uit deze Erfrecht-pareltjes.

Hij richt zich in het whitepaper ‘Erfrecht voor het notariaat’ met name op het thema ‘testeren’. Hij gaat over ongestoord voortleven, contractueel erfrecht, belemmeringen en de erfrechtelijke aanwezigheid van de redelijkheid en billijkheid.

Download de whitepaper
erfrecht

Nieuw voor het notariaat

Met NotaFlow beschik je over alle actuele, meest gebruikte modellen in uw eigen notarieel software systeem. Daarnaast bespaar je veel tijd doordat alle partijgegevens automatisch worden ingevuld en werk je nóg efficiënter dankzij de hoogwaardige, praktijkgerichte en geautomatiseerde modellen.

NotaFlow is voor notarissen die werken met de notariële software systemen van Van Brug Software, Quantaris, Dirict, Notarisdossier, Nobilex en NEXTlegal. Plan nu je afspraak in om vrijblijvend kennis te maken met NotaFlow.

Contact

Meteen enthousiast geworden? Voor meer informatie kun je met ons contact opnemen per telefoon (070 - 378 98 80) of mail naar notaflow@sdu.nl.

Je kunt ook via de button hieronder meteen een demo aanvragen.

Gratis demo NotaFlow