Over Sdu

De toekomst begint vandaag

Over Sdu

Voor professionals die werken met wet- en regelgeving zijn het spannende tijden. De opkomst van nieuwe technologieën. Andere werkvormen. Extra toezicht. En tegelijkertijd is er die opdrachtgever die snelheid en flexibiliteit verwacht. Dit vraagt om vernieuwing.

Maar hoe? Welke oplossingen zijn nodig? En waar beginnen we? Het zijn vragen waar we bij Sdu echt enthousiast van raken. Waar onze harten sneller van gaan kloppen. Elke dag helpen we organisaties die bezig zijn met verandering verder op weg. Soms met grote sprongen vooruit, veel vaker met kleine stapjes tegelijk. Want we snappen best dat je al die technologische vernieuwingen niet in één keer kunt absorberen.

“Sdu zie ik als partner in de ontwikkeling van het kantoor. Ze bieden innovatieve producten die onze werkprocessen optimaliseren. De accountmanager van Sdu kent ons werkproces goed. Zij adviseert ons over huidige en toekomstige marktontwikkelingen waar we rekening mee moeten houden. Haar enthousiasme werkt overigens aanstekelijk en vaak voelt het of ze onderdeel van ons team is.”

innovatie

Samen meer bereiken

Elke dag een beetje beter. Dat is waar we voor gaan. Met de slimme inzet van content, data en technologie ontwikkelen we innovatieve oplossingen die werkprocessen optimaliseren. We doen dit samen, met één been in de organisatie van onze klanten. Want co-creatie is de basis voor langdurig succes. We geloven daar heilig in. Deze aanpak is zelfs één van de belangrijkste redenen waarom partners ons zo hoog waarderen.

Sdu en Innovatie

“Ik wil het beste advies aan mijn cliënten geven. Dat is voor mij de basis voor succes. Sdu helpt mij hierbij met de juiste producten en diensten. Ze hebben de afgelopen jaren producten ontwikkeld die echt heel innovatief zijn en mij hebben geholpen efficiënt, overzichtelijk en procesmatig te werken. Maar wel met alle ruimte voor mijn eigen creativiteit. Ik werk graag met de Sdu producten”

Aanpassen aan de nieuwe tijd

Het op tijd aanpassen aan de wereld van morgen, daar weten we bij Sdu alles van. In de ruim 200 jaar die we bestaan zagen we regelmatig nieuwe omstandigheden en andere behoeftes op ons afkomen. Als geen ander weten we daarom dat de toekomst vandaag begint. Professionals die werken met wet- en regelgeving en ook na morgen relevant willen zijn, moeten daarom nu al vooruit kijken. Vernieuwen. Meegaan. Sdu is de partner in die verandering. We helpen je succesvoller te zijn. Nu en in de toekomst.

Wil je met Sdu aan een succesvollere toekomst bouwen?

Sdu is onderdeel van Lefebvre Sarrut

Lefebvre Sarrut en Sdu

 

 

Kennis toepasbaar maken voor een eerlijkere, efficiëntere en duurzame samenleving.

 

Samen maken wij wet- en regelgeving toegankelijk en toepasbaar.
 

Hoe we dat doen?
Wij ondersteunen professionals in hun dagelijkse werk bij de toepassing van wet- en regelgeving met behulp van software, online producten, training en content.