Naar de inhoud

Over Sdu

Met de slimme inzet van content, data en technologie ontwikkelen we innovatieve oplossingen die werkprocessen optimaliseren. We doen dit samen, met één been in de organisatie van onze klanten. Maak kennis met de mensen, de visie en de oplossingen van Sdu.

Gebouw Sdu Voorburg
Over Sdu
Sdu. Dat is slim! AI hand en ogen
Corporate_Dat is slim 4GenIA-L - Logo

Slimmer werken met wetten en regels

Sdu is een toonaangevende dienstverlener die innovatieve oplossingen ontwikkelt voor professionals die werken met wet- en regelgeving. Onze oplossingen, content en trainingen zorgen ervoor dat zij hun werk steeds beter, sneller en slimmer kunnen doen. Samen met hen ontwikkelen we innovatieve oplossingen die hen op voorsprong zetten en waarmee zij nu en straks het verschil kunnen maken.

Betreed de nieuwe dimensie van werkefficiëntie met GenIA-L!

Ontdek de kracht van AI en werk slimmer, zodat je meer waarde levert aan jouw cliënten zonder tijdverlies. Klaar voor deze grensverleggende reis?

GenIA-L - Logo

Mensenwerk

Wetten en regels dragen eraan bij dat onze samenleving eerlijker, efficiënter en duurzamer wordt. Maar dat doen ze alleen als mensen er efficiënt mee kunnen werken. Daarom maakt Sdu wet- en regelgeving toegankelijk en toepasbaar met innovatieve producten. Onze klanten staan voor ons op nummer één. We helpen hen met hoogwaardige, actuele kennis, met oplossingen die precies aansluiten bij hun werkprocessen en met een breed aanbod van toonaangevende trainingen. Zo stellen we hen in staat hun werk naar een hoger niveau te tillen.

Sandra Camonier

Ik vind uitspraken en publicaties waarvan ik niet wist dat ik daar naar op zoek was.

Britt DrostBedrijfsjurist ProRail
Ontwikkelproces samen met onze klanten blijft NDFR ontwikkelen

Samen steeds slimmer

We kennen onze klanten door en door. We weten hoe ze hun werk doen en wat ze daarbij nodig hebben. We zien ook hoe hun werk verandert en we werken nauw met hen samen aan innovatieve oplossingen. Zo passen we bijvoorbeeld AI-gestuurde algoritmes toe die 'aanvoelen' welke informatie relevant is – en op welk moment in het proces. Dankzij zulke één-tweetjes met de techniek zijn onze klanten nóg beter in staat om waarde toe te voegen en het verschil te maken.

Duurzaam ondernemen en CSRD

Sdu is lid van MVO Nederland, een netwerk voor duurzame ondernemers, versterkt samen met partners het maatschappelijk belang van ondernemen. Maar daar blijft het niet bij. Door deze samenwerking deelt Sdu best practices, creëert gezamenlijke initiatieven en leert van anderen om duurzaamheidsdoelen effectief te behalen onder ESG-normen. Zo hebben we ook JES! geïntroduceerd voor onze klanten.

JES! Case Study Jan Boog Sdu image
JES - header - nieuwe campagne - Soumia planten met dochter

Onderdeel van Lefebvre Sarrut

Lefebvre Sarrut logo
Sneller en nauwkeuriger zoeken

Sdu is onderdeel van Lefebvre Sarrut, de Europese marktleider in dienstverlening aan professionals op het gebied van wet- en regelgeving. Met innovatieve en efficiënte oplossingen ondersteunt zij bedrijven en professionals in hun dagelijkse werkproces en helpt zij hen bij het nemen van beslissingen.

De missie van de groep is om kennis beschikbaar te stellen voor een eerlijkere, efficiëntere en duurzame samenleving.

Onze klanten hebben met Sdu rechtstreeks toegang tot het internationale kennisnetwerk van Lefebvre Sarrut en kunnen daar hun voordeel mee doen. Nieuwe producten en trainingen ontwikkelen we in co-creatie met de klant.

 • Klantenservice

  Wij staan voor je klaar. Bel of mail ons, we helpen je graag vooruit!

  Neem contact op
 • Nieuwsbrieven

  Bij Sdu houden we je graag geïnformeerd. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief.

  Schrijf je in
 • Auteur worden

  Wil je schrijven voor Sdu? Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

  Meld je aan
 • Werken bij Sdu

  We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ontdek de kracht van ontwikkelen. Bekijk de vacatures en solliciteer.

  Naar vacatures