Over Sdu

Dichtbij & Vooruit, dat is waar we voor staan. Voor onze klanten, ons netwerk en onze medewerkers. Voor u dus. Dichtbij vanuit de optiek dat u de meest actuele en volledige informatie altijd bij de hand heeft. En vooruit, omdat we met u een langdurige samenwerking willen aangaan, gebaseerd op interactie en dialoog. Waarbij we meebewegen met en aansluiting vinden bij de voortdurend veranderende wereld om ons heen.

We zijn trots op onze klanten
Tot onze klanten rekenen we juristen, fiscalisten en iedereen die in zijn of haar werk met wet- en regelgeving te maken heeft. Van advocatenkantoren tot scheepsrederijen. En van inspectiediensten tot productiebedrijven. Door onze expertise als voormalige staatsuitgeverij, zijn de banden met de overheid nog steeds sterk. We kunnen dan ook alle ministeries, provincies, gemeenten en andere (semi-) overheidsinstellingen tot onze klanten rekenen.

Uw mening telt
Om onze dienstverlening en onze producten continu te optimaliseren en nog beter te kunnen afstemmen op uw wensen en werkwijze, gaan we graag met u in gesprek. Zodat we weten wat er speelt, waar u behoefte aan heeft en wat uw ervaringen zijn. Daarmee waarborgen we onze hoogstaande kwaliteit voor nu en straks. Zodat u kunt excelleren op uw vakgebied.
Over Sdu

Geschiedenis van Sdu

Maatschappelijke betrokkenheid

Persberichten

“Ik ben blij met Sdu. Hun accountmanager toonde interesse in ons kantoor en de praktijk die we uitoefenen. Het was echt een leuk gesprek. Haar voorstel sloot goed aan op onze behoeften. We beschikken nu over een vrijwel volledig digitale bibliotheek, waardoor we efficiënter kunnen werken, minder administratie hebben en uiteindelijk kosten besparen. Echt heel goed vond ik dat een medewerker van Sdu, nadat we waren overgestapt, belde om te vragen of alles goed werkte en of ik nog vragen had. Ze luisteren en doen wat ze beloven!”

Toekomst gebouwd op expertise
Onze expertise en ervaring is gebaseerd op 2 eeuwen ervaring. En daar zijn we trots op. Evenals op onze puur Nederlandse oorsprong. We zijn actief op vier deelgebieden: juridisch, fiscaal, overheid en bedrijfsleven. In de loop van de tijd hebben we een aanzienlijke metamorfose ondergaan. Van een traditionele uitgeverij zijn we een multimediale leverancier van vakinformatie geworden. Een kennisbedrijf waar ruim 300 gemotiveerde en zeer ervaren medewerkers internationale knowhow op het gebied van wet- en regelgeving vertalen naar de praktijk van alledag.

Sinds begin 2013 maken wij deel uit van ELS (Editions Lefebvre Sarrut), een van de grootste Franse uitgeefconcerns op de markt van juridische vakinformatie en opleidingen. Met de overname van Sdu verkreeg ELS ook het aandeel dat Sdu heeft in juris GmbH, de belangrijkste aanbieder van juridische online informatie in Duitsland. Dit sterke internationale netwerk helpt onze positie verder uit te bouwen. En daar profiteert u van. Want de samenwerking met onze ELS-partners levert synergie-effecten op die resulteren in het steeds verder uitbreiden van ons productaanbod met nieuwe diensten en informatieoplossingen.

Samengevat levert Sdu u een breed, multimediaal portfolio met toonaangevende titels. Maar we bieden u ook de mogelijkheid uw kennis aan te scherpen en actueel te houden met eigen opleidingen, events, cursussen, workshops en netwerkbijeenkomsten. Met Sdu kunt u rekenen op een persoonlijke, betrokken partner. En op informatie die naadloos is afgestemd op uw vakgebied en voorkeuren.

““Cliënten beschouwen het als een gegeven dat wij juridisch op het hoogste niveau werken. Op dat punt onderscheiden we ons niet meer van andere topkantoren. Wat telt, is dat onze cliënten ervaren dat wij hun business begrijpen, juridisch maar ook commercieel. Ook mijn klant wil dat ik efficiënter met mijn tijd omga. Meer dan vroeger zijn wij voor hen een strategisch adviseur. Dat stelt ander eisen aan onze medewerkers, ook aan de manier waarop zij juridische kennis integreren in onze dienstverlening. Sdu begrijpt dit en denkt graag met ons mee over (innovatieve) oplossingen. Doordat de uitgevers van Sdu over een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor beschikken, zijn deze gesprekken altijd inspirerend en leuk. Sdu is voor ons een logische partner. Kortom: Ik kan excelleren, hoogwaardig advies geven en ben meer bezig met mijn vak als advocaat, waar mijn hart ligt.””