Naar de inhoud

Over Sdu

Met de slimme inzet van content, data en technologie ontwikkelen we innovatieve oplossingen die werkprocessen optimaliseren. We doen dit samen, met één been in de organisatie van onze klanten. Maak kennis met de mensen, de visie en de oplossingen van Sdu.

Gebouw Sdu Voorburg
Over Sdu

Slimmer werken met wetten en regels

Sdu is dé dienstverlener voor professionals die werken met wet- en regelgeving. Wij maken wetten en regels optimaal toegankelijk en toepasbaar. Zo hebben onze klanten bij elk vraagstuk precies de juiste kennis en inzichten paraat. Bovendien bieden we geavanceerde oplossingen waarmee ze sneller, beter en slimmer kunnen werken. Zo zijn ze klaar voor wat er vandaag én morgen van hen gevraagd wordt.

 • Ik wil het beste advies aan mijn cliënten geven. Dat is voor mij de basis voor succes. Sdu helpt mij hierbij met de juiste producten en diensten.

  Foto van persoon over Sdu
  Sdu klant

Mensenwerk

Wetten en regels kunnen onze samenleving eerlijker, efficiënter en duurzamer maken – maar alleen als mensen ermee kunnen werken. En dus richt Sdu zich op de professionals die wetten en regels toepassen. Zij staan voor ons op nummer één. We helpen hen met hoogwaardige, actuele kennis, met oplossingen die precies aansluiten bij hun werkprocessen en met een breed aanbod van toonaangevende trainingen. Zo stellen we hen in staat hun werk naar een hoger niveau te tillen. Dat is waar wij voor gaan.

Sandra Camonier
Ontwikkelproces samen met onze klanten blijft NDFR ontwikkelen

Samen steeds slimmer

We kennen onze klanten door en door. We weten hoe ze hun werk doen en wat ze daarbij nodig hebben. We zien ook hoe hun werk verandert en we werken nauw met hen samen aan innovatieve oplossingen. Zo passen we bijvoorbeeld AI-gestuurde algoritmes toe die 'aanvoelen' welke informatie relevant is – en op welk moment in het proces. Dankzij zulke één-tweetjes met de techniek zijn onze klanten nóg beter in staat om waarde toe te voegen en het verschil te maken.

Duurzaam ondernemen

Sdu is aangesloten bij MVO Nederland, het bedrijvennetwerk van duurzame ondernemers. Samen met dit netwerk van partners werken we aan het maatschappelijk belang van ondernemen.

De samenwerking stelt Sdu in staat om best practices te delen, gezamenlijke initiatieven te ontwikkelen en van elkaar te leren om nog effectiever te zijn in het realiseren van onze duurzaamheidsdoelen.

JES! Case Study Jan Boog Sdu image
MVO logo

Sdu is onderdeel van Lefebvre Sarrut

Het van oorsprong Franse familiebedrijf Lefebvre Sarrut is Europees marktleider in dienstverlening aan professionals op het gebied van wet- en regelgeving. Met innovatieve en efficiënte oplossingen ondersteunt zij bedrijven en professionals in hun dagelijkse werkproces en helpt zij hen bij het nemen van beslissingen.

De missie van de groep is om kennis beschikbaar te stellen voor een eerlijkere, efficiëntere en duurzame samenleving.

Lefebvre Sarrut zorgt dat haar klanten altijd een stap vóór zijn op de onderwerpen en uitdagingen van nu. Dat doet zij door constant te anticiperen op ontwikkelingen in bedrijven en organisaties en samen met hen te bouwen aan de oplossingen van morgen. 

Dankzij Lefebvre Sarrut heeft Sdu rechtstreeks toegang tot een uitgebreid internationaal kennisnetwerk waar ook onze klanten hun voordeel mee kunnen doen. Daarnaast participeert Sdu in internationale innovatieprojecten waaruit nieuwe diensten voor onze klanten ontstaan.

 • Klantenservice

  Wij staan voor je klaar. Bel of mail ons, we helpen je graag vooruit!

  Neem contact op
 • Nieuwsbrieven

  Bij Sdu houden we je graag geïnformeerd. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief.

  Schrijf je in
 • Auteur worden

  Wil je schrijven voor Sdu? Vul dit formulier in en we nemen contact met je op.

  Meld je aan