Naar de inhoud

Compliance officers

Ontdek onze privacy en compliance software oplossingen geschikt voor je organisatie

Bij Sdu kan de jurist of advocaat terecht voor alle vraagstukken rondom zijn of haar vakgebied. Vrouw legt iets uit aan klant met behulp van Sdu producten,
Bij Sdu kan de jurist of advocaat terecht voor alle vraagstukken rondom zijn of haar vakgebied.
 • Vakbladen

  Onze vakbladen informeren o.a. over ontwikkelingen in specifieke marktsectoren.

 • Online Platformen

  In onze platformen vind je dagelijks relevant nieuws én een complete databank.

 • Opleidingen

  En jouw vakkennis houd je op peil met onze diverse opleidingen & events.

 • Nieuws

  Blijf up-to-date op het gebied van aanneming van werk en aanbesteding op Europees, nationaal of gemeentelijk niveau.

Optimaliseer je workflow

VIND IM screenshot
VIND Informatiemanagement

VIND Informatiemanagement

De kerntaak van jouw organisatie is de dienstverlening richting burgers, ondernemers, studenten en huurders. Hierbij speelt de omgang met (gevoelige) informatie een sleutelrol. De verantwoordelijkheid voor informatiebeheer is vaak verdeeld over verschillende functies. Maar is het hierdoor duidelijk welke processen er binnen jouw organisatie zijn? En hoe er met privacygevoelige informatie omgegaan wordt? Hoe lang informatie bewaard moet worden? En is je informatieveiligheid wel op orde?

VIND Informatiemanagement ondersteunt jouw organisatie bij het inrichten van werkprocessen. Zo krijg je grip op jouw informatiehuishouding en weet je welke informatie waar is.

Jes! Workflow voor betrouwbare ESG/CSR vastlegging

Wil je snel voldoen aan de nieuwe ESG/CSR regelgeving? Jes! Workflow helpt je met het vastleggen en beheren van ESG/CSR-doelstellingen, verantwoordelijkheden, taken en data. Krijg inzicht in je voortgang en ontdek verbeterpunten.

Gebruik templates met belangrijke ESG-thema's en voeg je eigen kennis toe. Implementeer of verbeter processen voor je ESG-beleid met behulp van Jes! Workflow en maak ESG/CSR-management eenvoudig en efficiënt.

Jes! Workflow voor betrouwbare ESG/CSR vastlegging
Jes! Workflow taken afgevinkt
OpMaat 2: Practice note overzicht
OpMaat 2: Practice note zoomed in

OpMaat Financial Law huB

De Financial Law huB brengt alle Nederlandse én Europese wet- en regelgeving en beleidsdocumentatie van toezichthouders samen op één overzichtelijke plek. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de laatste updates en wijzigingen. Dat geeft grip én scheelt veel tijd. Dat is de rust van zeker weten.

Liever persoonlijk contact?

Dat kan ook! Onze adviseurs staan voor je klaar. Samen bereiden we een business case voor en presenteren we de toegevoegde waarde van onze oplossingen aan jouw team (fysiek of online). Bel of mail ons, we helpen je graag!