Jouw toekomst begint vandaag

Goed voorbereid beginnen aan je nieuwe studiejaar? Haal dan snel de Sdu Wettenbundel in huis!

test

Als student wil je goed voorbereid zijn op de toekomst. Zo aan de slag kunnen met de juiste tools, platformen (zoals OpMaat) en kennis hebben over het juiste onderwerp. Sdu biedt jou de handvatten aan om je voor te bereiden als professional. Nu en in de toekomst. En met 200 jaar expertise weten we hoe we jou kunnen helpen slagen. Want de toekomst vraag om nieuwe technologieën. Andere werkvormen. Extra toezicht. En tegelijkertijd is er die opdrachtgever die snelheid en flexibiliteit verwacht. Dit vraagt om vernieuwing. Dat vraagt om de student van de toekomst.

Samen meer bereiken

Elke dag een beetje beter. Dat is waar we voor gaan. Met de slimme inzet van content, data en technologie ontwikkelen we innovatieve oplossingen die werkprocessen optimaliseren. We doen dit samen, met één been in de organisatie van onze klanten. Want co-creatie is de basis voor langdurig succes. We geloven daar heilig in. Deze aanpak is zelfs één van de belangrijkste redenen waarom partners ons zo hoog waarderen.

Meer over Sdu

Ontdek de online platformen

Rechstorde, dé helpende hand tijdens je scriptie

Rechstorde, dé helpende hand tijdens je scriptie

Rechtsorde is een supersnelle zoekmachine, volledig opnieuw ontworpen in co-creatie met meer dan 60 juridische en fiscale professionals in Nederland. Rechtsorde zoekt in één keer door relevante openbare bronnen zoals wetten.nl en rechtspraak.nl, talloze juridische vaktijdschriften, commentaren en handboeken van grote en kleine uitgeverijen. De Bluetick technologie in Rechtsorde doorzoekt alle jurisprudentie op basis van taal overstijgende algoritmes. Zo vind je met één druk op de knop vergelijkbare uitspraken, zonder uren te zoeken. Dé (digitale) helpende hand die goed van pas komt, bijvoorbeeld tijdens het schrijven van je scriptie. 

Studenten kunnen vaak gratis gebruikmaken van Rechtsorde via de universiteit of hogeschool. Check bij je docent of jouw universiteit of hogeschool Rechtsorde heeft en waar je kunt inloggen

Lees meer over Rechtsorde

OpMaat, het enige wat je echt nodig hebt

Om op de hoogte te blijven binnen de verschillende vakgebieden, goed voorbereiden op tentamens en je carrière. Daarbij is een goede online database eigenlijk onmisbaar. Met behulp van de meest relevante jurisprudentie, commentaren en tijdschriftartikelen helpt OpMaat je in jouw werk - op het gebied van meer dan 19 vakgebieden. Daarbij kun je wanneer je dat wilt proactief geattendeerd worden op juridische actualiteiten zodat je nooit iets mist.

Studenten kunnen vaak gratis gebruikmaken van OpMaat via de universiteit of hogeschool. Check bij je docent of jouw universiteit of hogeschool toegang heeft.

Meer over OpMaat
OpMaat studenten

Wil je samen met Sdu bouwen aan een succesvollere toekomst?