Naar de inhoud

Docenten

Jaarlijks verschijnen er tientallen nieuwe boeken van Sdu die uitermate geschikt zijn voor de verschillende soorten onderwijs en opleidingen

Vrouw werkt met OpMaat op haar laptopDé Sdu Wettenbundel, voorheen de Sdu Blauwe VNW, is (bijna) alles wat je als rechtenstudent nodig hebt.
Sdu biedt verschillende oplossingen en mogelijkheden voor docenten.
Erasmus logoUvA logoEindhoven university logoMaastricht university logoRijksuniversiteit Groningen logo

Maak gebruik van Sdu producten tijdens je colleges

OpMaat 2: Menu in OpMaat
OpMaat 2: Overzicht van alle rechtsgebieden

OpMaat

Met behulp van de meest relevante jurisprudentie, commentaren en tijdschriftartikelen helpt OpMaat jou in je werkzaamheden. Daarbij kun je wanneer je maar wilt proactief geattendeerd worden op juridische actualiteiten zodat je nooit iets mist.

Juridisch zoeken met Rechtsorde

Rechtsorde zoekt in één keer door relevante openbare bronnen zoals wetten.nl en rechtspraak.nl, talloze juridische vaktijdschriften, commentaren en handboeken van grote en kleine uitgeverijen en meer. Met één druk op de knop blijf je op de hoogte van nieuwe documenten op jouw zoekvraag.

Rechtsorde zoeken homepage
Rechtsorde zoeken
NDFR screenshot 2
NDFR Screenshot 1

NDFR

Met online kennisplatform NDFR heb je altijd toegang tot 100% betrouwbare en actuele informatie. Vind je in slechts 1,5 seconde de juiste informatie uit de enorme hoeveelheid bronnen en commentaren van 473 auteurs uit de praktijk en wetenschap.

Daarnaast attendeert NDFR je op relevante cassaties of uitspraken om te zorgen dat je advies altijd proactief is.

Gastcolleges

Vanuit onze ambitie en doelstelling om wet- en regelgeving toegankelijk en toepasbaar te maken vinden we het juist belangrijk om onze kennis en ervaring ook met de jurist van de toekomst te delen. Daarom verzorgen we gastcolleges in het kader van (master)scriptietrajecten, geven we presentaties bij studieverenigingen over ons werk en zijn we altijd op zoek naar stagiairs en werkstudenten.

Gastcollege Ilona van Opdorp

Liever persoonlijk contact?

Dat kan ook! Onze adviseurs staan voor je klaar. Bel of mail ons, we helpen je graag!