Naar de inhoud

Werken bij Sdu

Elkaar versterken, ambities waarmaken, continu streven naar verbetering. Gaat jouw hart daar ook sneller van kloppen? Vernieuwing en verbetering zijn verankerd in onze cultuur, en we kunnen niet wachten jou in deze omgeving te zien floreren.

Sdu collega's bij een event
Mitchell op Sdu kantoor
  • Hybride werken en een modern kantoor in Den Haag

  • Maak impact op de samenleving

  • Internationaal netwerk binnen een Europese groep

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en 36-urige werkweek

Het team dat elkaar versterkt

Collage drie collega's

Alleen kom je ver, samen kom je verder. Cliché? Misschien, maar bij Sdu méér dan waar. Jouw toekomstige collega’s staan te springen om met jou samen verder te bouwen. Aan innovatie. Aan persoonlijke groei. Benieuwd hoe zij het werken bij Sdu ervaren? Ze vertellen het je graag zelf.

Ontwikkel jij je met ons mee?

Jouw initiatief, leergierigheid en ambitie zijn bij Sdu op de juiste plek. Meer dan 300 collega’s werken hard om onze klanten te helpen succesvoller te zijn, nu en in de toekomst. En jij kunt daar onderdeel van uitmaken. Benieuwd welke uitdagingen er voor jou klaarliggen? Bekijk onze vacatures en ontdek jouw kracht!

Over Sdu

Bij Sdu ontwikkelen we slimme tools, verrassende producten en passende oplossingen die wet- en regelgeving toegankelijker en toepasbaar maken. Dit doen we in co-creatie, met elkaar én met de klant. Samen met jou kunnen we uitgroeien tot dé dienstverlener voor professionals die werken met wet- en regelgeving.

Bekijk ons op Glassdoor.