Werken bij Sdu

Bij Sdu werken meer dan 350 professionals die elke dag hard aan het werk zijn om onze klanten te helpen succesvoller te zijn, nu en in de toekomst. Ooit was de overheid onze grootste opdrachtgever, maar inmiddels is Sdu uitgegroeid tot een (juridische) kennispartner op het gebied van werkprocesondersteuning. In co-creatie met de klant, ontwikkelen wij slimme en innovatieve oplossingen voor alle beroepsgroepen die met wet- en regelgeving te maken hebben. Oplossingen op het snijvlak van content, data en technologie. Wij hebben dan ook altijd werk voor ondernemende professionals die hun creativiteit, talent en ervaring willen inzetten om onze klanten succesvoller te laten zijn, nu en in de toekomst. Mensen die stevig in hun schoenen staan en doorzetten. Want sterke werknemers maken een sterk merk. En dat is Sdu.

Ontmoet je collega's

Als je bij ons aan de slag gaat, zul je dus met veel mensen samenwerken, zowel binnen je eigen vakgebied als daarbuiten. Ben je benieuwd hoe je toekomstige collega’s het werken bij Sdu ervaren? Lees hier hun verhaal!

Lees meer

8 redenen waarom je bij Sdu wil werken

potlood

Focus op innovatie

pin

Toplocatie in Den Haag

klok

Merk met rijke historie

hoofd

Persoonlijke ontwikkeling en coaching

LS logo

Internationaal netwerk binnen LS-groep

Hybride werken

Vrijheid om hybride te werken (minimaal 40% op kantoor)

link

LINK-evenementen (o.a. inhoudelijke workshops en lunchsessies)

Sdu in het kort

Kom ons versterken!

Kortom, ben jij de enthousiaste, nieuwsgierige en getalenteerde collega die wij zoeken? Houd je van aanpakken en beweeg je je goed binnen een informele organisatie? Blijf je graag bij binnen je vakgebied met inhoudelijke lunchsessies georganiseerd door collega’s voor collega’s? En heb je zin om je algemene kennis te testen tijdens de jaarlijkse LINK pubquiz? Dan is een carrière bij Sdu zeker wat voor jou. Neem een kijkje op onze vacaturepagina voor al onze actuele vacatures.

Persoonlijk en dichtbij

Succesvol zijn, nu en in de toekomst
Bij Sdu zijn wij trots op onze fijne collega’s. Samenwerken en positieve feedback staan bij ons voorop. Binnen ons bedrijf heerst een informele werksfeer waar collega’s nooit te beroerd zijn om elkaar een handje te helpen. Wel zo fijn als je bijvoorbeeld net nieuw bent binnen de organisatie.

Meer over Sdu

Handige links

Sdu Arbeidsvoorwaarden