Werken bij Sdu

Bij Sdu werken meer dan 350 professionals die zich geen dag vervelen. Ooit was de overheid onze grootste opdrachtgever, maar inmiddels is Sdu uitgegroeid tot een diverse, multimediale leverancier van vakinformatie. Door met één been in het werkproces van onze klanten te staan en met hen samen te werken, ontwikkelen wij creatieve en innovatieve oplossingen voor alle beroepsgroepen die met wet- en regelgeving te maken hebben. Wij kunnen dan ook altijd ondernemende professionals gebruiken die hun creativiteit, talent en ervaring willen inzetten om het verschil te maken voor Sdu en onze klanten. Mensen die stevig in hun schoenen staan en doorzetten. Want sterke werknemers maken een sterk merk. En dat is Sdu.

Persoonlijk en dichtbij

Bij Sdu zijn wij trots op onze fijne collega’s. Samenwerken en positieve feedback staan bij ons voorop. Binnen ons bedrijf heerst een informele werksfeer waar collega’s nooit te beroerd zijn om elkaar een handje te helpen. Wel zo fijn als je bijvoorbeeld net nieuw bent binnen de organisatie. 

8 redenen waarom je bij Sdu wil werken

potlood

Focus op innovatie

pin

Toplocatie in Den Haag

klok

Merk met rijke historie

hoofd

Persoonlijke ontwikkeling

LS logo

Internationaal netwerk binnen LS-groep

pijlen

Mogelijkheid tot persoonlijke coaching

link

LINK-evenementen (o.a. inhoudelijke workshops en lunchsessies)

Sdu in het kort

Kom ons versterken!

Kortom, ben jij de creatieve, nieuwsgierige en getalenteerde collega die wij zoeken? Houd je van aanpakken en beweeg je je goed binnen een informele organisatie? Blijf je graag bij binnen je vakgebied met inhoudelijke lunchsessies? En heb je plezier in jaarlijks je algemene kennis te testen tijdens de LINK pubquiz? Dan is een carrière bij Sdu zeker wat voor jou. Neem een kijkje op onze vacaturepagina voor al onze actuele vacatures.