Naar de inhoud

Ontmoet je collega's

Ben je benieuwd hoe je toekomstige collega’s het werken bij Sdu ervaren? Lees hieronder dan hun verhaal!

Sdu collega's bij een event
Mitchell op Sdu kantoor

Stephanie Gertenaar - Head of Platform

Ik vind het belangrijk om mijn werk in alle vrijheid te kunnen doen, dat is wel echt één van de pluspunten van Sdu. Het hoort ook wel een beetje bij dit moment om dan volledig agile te werken. Ook vind ik het leuk dat iedereen de ruimte heeft om zijn/haar eigen plannen te maken en in te dienen. Het maakt niet uit wie het is, er wordt naar gekeken.. en als het goed is, kun je ermee aan de slag gaan. Dat Sdu écht met de medewerkers meedenkt maakt dat het een vooruitstrevend bedrijf is. Waar ik dan blij van word, is als de teams op goede manier met elkaar samenwerken en iets moois neerzetten, waar onze klanten ook blij van worden.

Stephanie Gertenaar
Mannelijke collega zittend op kruk bij hoge tafel

Mitchell Straub - Branding specialist

Doorgroeien? Dat kan zeker! In 2018 kwam ik binnen als junior marketing communicatie specialist en in een korte periode heb ik door kunnen groeien naar mijn huidige functie. Dat maakt het werk ook wel uitdagend en spannend, want zo blijf je leren. Verder vind ik het belangrijk om leuke collega’s om mij heen te hebben en een goede werksfeer te creëren. Af en toe een borrel of etentje met je collega’s waardeer ik heel erg. Gelukkig hebben we een hele open cultuur bij Sdu, waardoor je snel even samen koffie gaat drinken.

Marie Locher - Product Manager

Wat mij energie geeft is als ik met iemand kan samenwerken, zeker als ik daardoor zie dat iemand met mijn hulp echt beter presteert. Daarnaast hou ik van (nieuwe) projecten oppakken of nieuwe dingen leren, zoals Innovaction en Learning & Development. Als ik daarin een rol kan spelen, vind ik dat heel tof. Waar ik nog kansen zie is dat er nog talenten zitten die niet volledig worden benut. Een ontwikkelproject waarbij je meer het talent dat we in huis hebben kunnen motiveren zou een mooie toevoeging zijn voor de interne ontwikkeling. Het management is ook erg open over persoonlijke ontwikkeling, het is fijn dat het erg wordt gestimuleerd.

Marie Locher - Auteursmanager
Liesanne Gordijn

Liesanne Gordijn - Senior Redacteur

Ik heb altijd gezegd: eigenlijk wil ik ieder jaar iets nieuws doen. Het is namelijk gewoon leuk om gewoon dingen uit te zoeken, te leren en dat nieuwe projecten op te pakken. Eerder heb ik ook meegedaan met het SWII-project binnen Sdu, om de designmethode te begrijpen en toe te kunnen passen. Dat past goed bij de aanpak van het project waar ik nu aan werk. Een onderdeel was bijvoorbeeld om iemand te interviewen, dat had ik nog nooit gedaan. Daar vind ik echt mijn uitdaging. Ook om nieuwe collega’s te laten zien hoe we te werk gaan en uitleg geven over de processen. 

Ook aan de slag bij Sdu?

Klik hieronder op de button om de openstaande vacatures te bekijken.