Overheid

Met ons brede portfolio van producten voor lokale overheden biedt Sdu de vakinformatie en werkondersteuning die u nodig heeft om uw werk sneller en efficiënter uit te voeren.

Overheid header

Met Sdu op weg naar de Omgevingswet

De Omgevingswet treedt per 1 juli 2022 in werking. Dit lijkt nog ver weg! Maar gezien de omvang en impact is een goede voorbereiding van belang. Sdu maakt wetten en regels begrijpelijk, zowel voor medewerkers als voor inwoners en bedrijven. Wij helpen bij het stroomlijnen van interne en externe informatiestromen. Sdu biedt u informatie op maat: van informerend tot de uiteindelijke toepassing van de Omgevingswet

 

Lees verder
Sdu en de Omgevingswet

Sdu Opleidingen

Bij Sdu Opleidingen organiseren wij ieder jaar tientallen cursussen, opleidingen en masterclasses (online en fysiek) voor professionals werkzaam bij overheidsinstellingen. Rondom thema's als de Omgevingswet, toezicht & handhaving, burgerzaken, staatsteun en bestuursrecht.

Onze bijeenkomsten bieden dit allemaal! Bekijk ons aanbod op onze website!

Online educatie

Dit najaar bieden wij u allerlei online educatie mogelijkheden. Bekijk onze site voor het anbod aan webinars, online congressen en cursussen.

Bekijk ons online aanbod

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u advies op maat? Wij denken graag met u mee. 

Bel 070 378 9880 of mail ons op informatie@sdu.nl

Over Sdu Overheid

Sdu Overheid levert een breed portfolio met toonaangevende titels. Correcte en actuele juridische informatie staat hierin centraal, waarbij er ook altijd een link is met de praktijk. Of u nu beleidsmedewerker, jurist, raadslid of baliemedewerker bent, wij hebben het product voor uw vakgebied! Van online kennisbank tot boek of tijdschrift.