Overheid

Met ons brede portfolio van producten voor lokale overheden biedt Sdu de vakinformatie en werkondersteuning die u nodig heeft om uw werk sneller en efficiënter uit te voeren.

Overheid header

Sdu en de Omgevingswet

De geplande invoeringsdatum van de Omgevingswet (Ow) is 1 januari 2022. Dit lijkt nog ver weg. Maar gezien de omvang en impact start een goede voorbereiding nu. Wij bieden u informatie op maat: van informerend tot, naarmate de invoeringsdatum nadert, de daadwerkelijke toepassing. Elke fase kent een andere informatiebehoefte.

Lees verder
Sdu en de Omgevingswet
OpMaat Privacyrecht

Van wet- en regelgeving naar de praktijk: OpMaat Privacyrecht

Bent u er al zeker van dat uw organisatie aan alle AVG eisen voldoet? En heeft u de juiste informatie en handvatten binnen uw bereik om dit inzichtelijk te maken? Sdu heeft de oplossing: OpMaat Privacyrecht. Deze online kennisportaal vertaalt voor u wet-en regelgeving naar de dagelijkse praktijk. De inhoud is tot stand gekomen samen met een redactie bestaande uit gerenommeerde deskundigen uit het vakgebied.

Probeer het nu gratis twee weken uit!

Proefabonnement aanvragen

Opleidingen & Events overheid

Een zomer zonder zorgen

Of u nu kiest voor een vakantie in eigen land of toch elders in Europa; U wilt zeker weten genieten van een zomer zonder zorgen. Regel daarom nog voor de zomer uw educatie voor het najaar.

Wacht niet te lang! Want voor ons fysieke aanbod in het najaar hebben we, mede door de RIVM maatregelen, te maken met beperkte capaciteit. Dus wilt u op locatie uw kennis op peil houden, schrijf u dan vandaag nog in.

Hakuna Matata – geniet van uw zomer zonder zorgen

Online educatie

Vanaf juli verzorgen wij weer fysieke bijeenkomsten, uiteraard met inachtneming met alle RIVM-voorwaarden. De exacte maatregelen die worden genomen, vindt u in de uitnodigingsmail voorafgaand aan de cursus. 

Wij bieden u natuurlijk ook nog graag online alternatieven aan.

Bekijk het Aanbod

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u advies op maat? Wij denken graag met u mee. 

Bel 070 378 9880 of mail ons op informatie@sdu.nl

Over Sdu Overheid

Sdu Overheid levert een breed portfolio met toonaangevende titels. Correcte en actuele juridische informatie staat hierin centraal, waarbij er ook altijd een link is met de praktijk. Of u nu beleidsmedewerker, jurist, raadslid of baliemedewerker bent, wij hebben het product voor uw vakgebied! Van online kennisbank tot boek of tijdschrift.