Sdu helpt overheid professionals vooruit

header overheid

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst? Met Sdu ben je de tijd vooruit. Met ons brede portfolio van producten voor lokale overheden bieden we overheid professionals voorsprong op alle onderdelen van het werkproces. Zeker met de continu veranderende wet- en regelgeving, zoals de Omgevingswet, Wet open overheid, SDG, wil je je werk juist en efficiënt uitvoeren. Van inventarisatie van de klantvraag tot analyse, research en uitvoering. Dat doen we samen met onze gebruikers. Want alleen dan sluiten onze oplossingen echt aan op wat jij nodig hebt. Ontdek ons aanbod voor professionals werkzaam bij lokale overheden.

Met Sdu op weg naar de Omgevingswet

De Omgevingswet treedt per 1 januari 2023 in werking. Gezien de omvang en impact is een goede voorbereiding van belang. Sdu maakt wetten en regels begrijpelijk, zowel voor medewerkers als voor inwoners en bedrijven. Wij helpen bij het stroomlijnen van interne en externe informatiestromen. Sdu biedt je informatie op maat: van informerend tot de uiteindelijke toepassing van de Omgevingswet.

 

Lees verder
Sdu en de Omgevingswet

Sdu Opleidingen

Bij Sdu Opleidingen organiseren wij ruim 350 cursussen opleidingen, congressen, masterclasses en webinars per jaar, voor verschillende klantgroepen. Of het nu gaat om basiskennis, verdieping of de actualiteiten. Wij hebben een uiteenlopend aanbod.

Vakkennis bijhouden of bijspijkeren? Geïnspireerd raken? Of netwerken met vakgenoten? Neem een kijkje op onze website voor ons aanbod.

Contact

Heb je vragen over onze producten of diensten, of wil je advies op maat? Wij denken graag met je mee. 

Bel 070 378 9880 of e-mail ons op informatie@sdu.nl

Over Sdu Overheid

Sdu Overheid levert een breed portfolio met toonaangevende titels. Correcte en actuele juridische informatie staat hierin centraal, waarbij er ook altijd een link is met de praktijk. Of je nu beleidsmedewerker, jurist, raadslid of baliemedewerker bent, wij hebben het product voor jouw vakgebied! Van online kennisbank tot boek of tijdschrift.