Stapel & De Koning

Dé complete online kennisbron voor de politie en de Koninklijke Marechaussee

stapel en de koning header

Stapel & De Koning

Dé complete online kennisbron voor de politie en de Koninklijke Marechaussee

Politie

Ben je werkzaam bij de politie? Stapel & De Koning biedt je alle relevante wet- en regelgeving. Uniek zijn de praktische besprekingen van wetsartikelen en regels, het stoffenregister drugs en vakinformatie voor de tactische recherche.

In Stapel & De Koning staat ook informatie voor politiemedewerkers met speciale taken, zoals milieu, verkeer en jeugdcriminaliteit. Via de zoekmachine kom je snel uit bij wat je zoekt.

Koninklijke Marechaussee

Ben je werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee en ben je op zoek naar praktische en volledige vakinformatie?

In Stapel & De Koning vind je alle relevante actuele wet- en regelgeving, met onder andere verschillende BES-wetten. Ook heb je toegang tot besprekingen die een duidelijke uitleg geven over wetsartikelen en regels. Bijvoorbeeld uitleg over vreemdelingenwetgeving, militair strafrecht en militaire strafrechtspraak.

Ook geeft Stapel & De Koning uitgebreid uitleg over verschillende recherche-onderdelen en drugs.

Agenten in opleiding

Ben je politiefunctionaris in opleiding? Dan is Stapel & De Koning een handige bron tijdens de studie. Van alle opgenomen wet- en regelgeving is er een praktische bespreking, met handige onderlinge links. Je vindt er informatie over onder meer bevoegdheden en jurisprudentie. Via de zoekmachine kom je snel uit bij wat je zoekt. Stapel & De Koning is de perfecte aanvulling op de Studie-edities van Stapel & De Koning.

Alle vakinformatie in één bron

Stapel & De Koning biedt je actuele informatie over wet- en regelgeving die een politiemedewerker tijdens het werk kan tegenkomen. Uniek zijn de praktijkgerichte besprekingen van wet- en regelgeving en bevoegdheden. Bovendien bevat Stapel & De Koning alle relevante basisinformatie over recherche en drugs.

Besprekingen

De besprekingen bevatten praktijkgerichte toelichtingen van wet- en regelgeving, bevoegdheden en opsporingsmethoden. Een gerenommeerde redactie van experts uit de praktijk zorgt voor een complete en actuele inhoud. Vanuit de besprekingen kun je makkelijk in één klik naar de wet of regeling waar de bespreking uitleg over geeft.

Drugs

In het onderdeel Drugs vind je besprekingen van enkele thema’s, waaronder chemische aspecten en het gebruik van drugs. Daarnaast kun je het stoffenregister en de begrippenlijst raadplegen. In het stoffenregister vind je informatie over de strafbaarheid, het uiterlijk en gebruiksmethoden van verschillende drugs.

Wet- en regelgeving

In het onderdeel wet- en regelgeving vind je actuele wetten, besluiten, verordeningen en verdragen, aanwijzingen en circulaires. Alles op alfabetische volgorde en per pagina te doorzoeken. Door de vele verwijzingen kun je vanaf een wetsartikel in één klik door naar de uitleg van dit betreffende artikel in de bijbehorende bespreking.

Contact

Meer weten over Stapel & deKoning?

Neem contact op met onze klantenservice: 070 - 378 98 80