Naar de inhoud

Retourneren

Heb je iets besteld bij Sdu en wil je het product retourneren? Lees dan onze voorwaarden over hoe dat in zijn werk gaat.

uitzendingAddify, voorheen taxvice
Man met laptop auteur NDFR

Producten die je via www.sdu.nl hebt besteld, kun je binnen 14 dagen aan ons retourneren. Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van je bestelling of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Lees eerst onderstaande voorwaarden voor het retourneren van producten.

Wij hebben de volgende voorwaarden om te retourneren:

  1. Je moet de retourzending vooraf melden, door het aanvragen van een retourformulier
  2. Je kunt tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je bestelling een retourformulier aanvragen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling.
  3. Op je aanvraag graag aangeven met welke reden je het product retour wil sturen.
  4. Als je aanvraag door ons wordt gehonoreerd, ontvang je het retourformulier per e-mail. Je bestelling stuur je dan mét dit retourformulier naar het door ons opgegeven adres.
  5. De retourkosten zijn voor jouw rekening tenzij anders is afgesproken.
  6. Als je de volledige zending binnen 14 dagen na ontvangst van je retourformulier terugstuurt, hoef je de factuur voor de retour gestuurde uitgave(n) niet te betalen. Je krijgt geen bevestiging van deze retourzending. Heb je via iDEAL betaald dan storten wij het bedrag automatisch binnen 14 dagen terug op je rekening.
  7. Als je meerdere uitgaven hebt besteld, en je stuurt niet alle uitgaven terug, moet je wel de volledige factuur betalen. Wij storten het bedrag van de retour gestuurde uitgave(n) dan automatisch binnen drie maanden terug op je rekening. Je ontvangt voor dit bedrag een credit-factuur.

Andere vragen?

Voor alle andere vragen kun je terecht op de pagina van onze klantenservice. Hier kunnen we je helpen met vragen over bestellingen, betalingen, retourneringen, abonnementen en meer.

Man en vrouw kijkend naar de schermen. De vrouw wijst naar een van de twee schermen.