Retourneren

Producten die je via www.sdu.nl hebt besteld, kun je binnen 14 dagen aan ons retourneren. Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van je bestelling of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Lees alsjeblieft eerst onze voorwaarden voor het retourneren van producten.

Wij hebben de volgende voorwaarden om te retourneren:

 1. Je dient de retourzending vooraf te melden, door het aanvragen van een retourformulier.
   
 2. Je kunt tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je bestelling een retourformulier aanvragen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling.
   
 3. Op het retourformulier kun je aangeven met welke reden je het product retour wil sturen.
   
 4. Als je aanvraag door ons wordt gehonoreerd, ontvang je het definitieve retourformulier. Je bestelling stuur je dan mét dit retourformulier naar ons op. Als de reden is 'reeds geannuleerd', moet je ook een kopie van je annuleringsopdracht meesturen.
   
 5. Als je de volledige zending binnen 14 dagen na levering terugstuurt, hoef je de factuur voor de retourgestuurde uitgave(n) niet te betalen. Je krijgt geen bevestiging van deze retourzending.
   
 6. Als je meerdere uitgaven hebt besteld, en je stuurt niet alle uitgaven terug, moet je wel de volledige factuur betalen. Wij storten het bedrag van de retour gestuurde uitgave(n) dan automatisch binnen drie maanden terug op je rekening. Je ontvangt voor dit bedrag een credit-factuur.