Retourneren

Producten die u via www.sdu.nl heeft besteld, kunt u binnen 14 dagen aan ons retourneren. Controleer alstublieft direct na ontvangst van uw bestelling of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Lees alstublieft eerst onze voorwaarden voor het retourneren van producten.

Wij hebben de volgende voorwaarden om te retourneren:

 1. U dient de retourzending vooraf te melden, door het aanvragen van een retourformulier.
 2. U kunt tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourformulier aanvragen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.
 3. Op het retourformulier kunt u aangeven met welke reden u het product retour wilt sturen.
 4. Als uw aanvraag door ons wordt gehonoreerd, ontvangt u het definitieve retourformulier. Uw bestelling stuurt u dan mét dit retourformulier naar ons op Als de reden is 'reeds geannuleerd' moet u ook een kopie van uw annuleringsopdracht meesturen
 5. Als u de volledige zending binnen 14 dagen na levering terugstuurt, hoeft u de factuur voor de retourgestuurde uitgave(n) niet te betalen. U krijgt geen bevestiging van deze retourzending.
 6. Als u meerdere uitgaven heeft besteld, en u stuurt niet alle uitgaven terug, moet u wel de volledige factuur betalen. Wij storten het bedrag van de retour gestuurde uitgave(n) dan automatisch binnen drie maanden terug op uw rekening. U ontvangt voor dit bedrag een credit-factuur

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over bestellen & leveren. Is uw vraag niet opgenomen in dit overzicht? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat zijn de voorwaarden voor retourneren?

Hier is nog geen goede tekst voor, zijn er juridische voorwaarden? Graag aanleveren

 

Wij hebben de volgende voorwaarden om te retourneren

 1. U dient de retourzending vooraf te melden, door het aanvragen van een retourformulier.
 2. U kunt tot uiterlijk 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourformulier aanvragen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.
 3. Op het retourformulier kunt u aangeven met welke reden u het product retour wilt sturen.
 4. Als uw aanvraag door ons wordt gehonoreerd, ontvangt u het definitieve retourformulier.
 5. Uw bestelling stuurt u dan mét dit retourformulier naar ons op.
 6. Als u de volledige zending binnen 14 dagen na levering terugstuurt, hoeft u de factuur voor de retourgestuurde uitgave(n) niet te betalen. U krijgt geen bevestiging van deze retourzending.

Krijg ik automatisch een creditnota?

U krijgt automatisch een creditnota en hiermee recht op terugbetaling van het betaalde bedrag.

U kunt een verzoek tot versnelde terugbetaling indienen bij onze afdeling Debiteuren (debiteuren@sdu.nl), onder vermelding van het factuurnummer van de creditnota. Vermeld duidelijk dat het om een verzoek tot terugbetaling gaat, evenals het bank- of gironummer waarop het bedrag teruggestort moet worden.

Hoe kan ik een bestelling wijzigen of annuleren?

Voor het wijzigen of annuleren van een recent geplaatste bestelling kunt u het beste telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via (070) 378 98 80.