Naar de inhoud

Werken bij Sdu

De kracht van ontwikkelen

Welkom bij sdu nieuwe collega's
Muriel bacilio blokken

Bij Sdu streven we continu naar verbetering, zodat we klanten de allerbeste ervaring en ondersteuning kunnen bieden. Het makkelijker toepasbaar en toegankelijker maken van wet- en regelgeving. Dáár lopen we samen warm voor. Jouw unieke talenten zijn onmisbaar om dit naar een volgend niveau te tillen. En dat kan alleen als jij op een plek zit waar jouw talent zich kan ontplooien. Waar je de ruimte krijgt goede ideeën en dromen na te jagen en waar je versterkt wordt door directe én indirecte collega’s. Dát is de kracht van ontwikkeling.

Onze werkwaarden

Iesja klimt

Groeien. Verbeteren. Innoveren. Dat kan alleen als iedereen hetzelfde in de wedstrijd staat. Wanneer we allemaal weten wat ons doel is en we hier samen voor gaan. Daarom hebben we werkwaarden: pijlers hoe we in het werk staan en met elkaar om gaan. We vatten deze pijlers samen in drie waarden:

 • Ambitie
 • Proactiviteit
 • Samenwerken
 • Ambitie

  Op basis van al onze unieke krachten werken we doelgericht aan succes en groei.

 • Proactiviteit

  Door op ontdekkingstocht te gaan en initiatief te tonen, ontstaan de beste ideeën en oplossingen.

 • Samenwerken

  Als collega’s versterken we elkaar maximaal. Hierdoor worden producten slimmer en beter.

Ons team

Bij Sdu word je omringd door meer dan 300 ambitieuze collega’s die houden van doorpakken. Ze staan elke dag voor je klaar. Om te sparren, het weekend te bespreken of een verdiepingsvraag te beantwoorden. En ze versterken je met alle liefde in het behalen van je doelen. Het benutten van elkaars kennis en krachten, helpt jullie immers allemaal verder. Jouw expertise en goede ideeën worden op hun beurt met open armen ontvangen. En dat is belangrijk: onze gezamenlijke ambities, creativiteit en kwaliteiten vormen onze grootste kracht. Het stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die klanten écht helpen en impact maken op de samenleving.

Benieuwd wie je toekomstige collega’s zijn en hoe zij het werken bij Sdu ervaren? Ontdek hieronder hun kracht van ontwikkelen.

Kantoorgebouw Sdu
Collage werken bij Sdu ons team

Onze krachten

 • Nancy op blok breed

  'Ik breid mijn kennis uit en maak het ook afwisselend en uitdagend.'

  Nancy Cabral | Senior Accountmanager Overheid

 • Sander op blok breed

  'We vertellen het elkaar ook eerlijk als het beter kan of moet.'

  Sander Boon | Business Analist

 • Iesja op blok breed

  'Ik kan hier mijn initiatief volgen, waardoor we steeds beter worden.'

  Iesja Westerbeek | Productmanager Toxic

Naar alle verhalen

Geen uitdaging te groot

Ontwikkelingen in de maatschappij hebben veel effect op wet- en regelgeving. De vraagstukken die dit met zich meebrengt voor onze klanten en voor ons zijn uitdagend en ambitieus. En daar deinzen wij niet van terug. Benieuwd aan welke gave projecten we dagelijks werken en waar jij jouw steentje aan bij kunt dragen? In onze blogs lees je er alles over.

Sdu kantoor binnen
Vrouw met laptop kantoor