Naar de inhoud

'Het is gaaf dat ik hierdoor ook buiten Sdu impact heb gemaakt.'

Devika Sital - Productmanager Legal

Devika op blok Sdu
Devika blokken

Wat is jouw ambitie?

Vanuit mijn rol wil ik zoveel mogelijk bijdragen aan waardevolle projecten en zorgen voor transformatie in een organisatie. Die ambitie is ontstaan en gegroeid door de mogelijkheden die Sdu mij heeft geboden. Sdu was mijn eerste werkgever en ik kon hier rustig uitzoeken wat voor rol het best bij mij past. Dat is best bijzonder. Maar, dit is ook wel de ideale plek om dit te ontdekken, omdat het een innovatieve organisatie is. Mijn manager heeft mij altijd gestimuleerd om na te denken over wat ik graag wil doen en bereiken. We keken samen waar ik goed in was en hoe dit terug kon komen in mijn functie. Door deze vrijheid en begeleiding heb ik mijzelf kunnen plaatsen in de wereld van werk. Waar liggen mijn unieke krachten? Hoe combineer ik deze met mijn ambities en de mogelijkheden? De Young Professionals groep van Sdu speelde ook een belangrijke rol in dit proces. Tijdens de regelmatige bijeenkomsten leerden we veel van elkaar. Onderwerpen zoals ambities en work/life balance hebben vaak de overmaat. Super waardevol! Dat mijn persoonlijke ontwikkeling zo gestimuleerd werd, waardeer ik enorm.  

Hoe heb jij jouw ambities binnen Sdu waargemaakt?

Ik heb een bijdrage geleverd aan een aantal initiatieven en teams binnen Sdu die streven naar verbetering. Mijn inzet voor de diversiteitscommissie en de Young Pro’s vormde een mooie combinatie. Vanuit deze positie kon ik verschillende generaties samenbrengen, die elk hun eigen inzichten hebben. Ik geloof erin dat we veel van elkaar kunnen leren en samen betere producten realiseren. Maar het is vaak lastig om contact te leggen met mensen in andere levensfases. Waar praat je met hen over? Om de kloof te verkleinen, organiseerde we met de Young Pro’s een generatiespel. Hierin leerden collega’s elkaar op een informele manier kennen met behulp van prikkelende stellingen. Een groot succes! De verschillende generaties blijven elkaar nu opzoeken en dat is niet alleen superleuk, maar ook heel leerzaam. Daarnaast heb ik mij ingezet voor het onderwijsinnovatieteam. Mijn studietijd ligt nog niet ver achter mij en ik merkte tijdens deze periode dat de bronnen van Sdu niet erg toegankelijk zijn voor studenten. Zonde, want de producten zijn heel educatief en maken het studeren makkelijker. Studenten hoeven niet meer uren naar informatie te zoeken. Hier hebben ze alle bronnen bij elkaar. Het is leuk om iets bij te dragen voor een doelgroep waar je zelf veel kennis van hebt. En het is gaaf dat ik hierdoor ook buiten Sdu impact heb gemaakt.

Waar krijg je de meeste energie van in je werk?

Mijn collega’s! Vanaf mijn start voelde ik mij direct op mijn gemak. Iedereen is aanspreekbaar en er is veel vrijheid om je mening te delen. Zelfs met de CEO. Hierdoor kon ik mijzelf zijn en dat is in mijn ogen mijn belangrijkste kracht. Want als ik mijzelf kan zijn, durf ik het ook aan te geven als ik iets niet snap of als iets niet lukt. Als dat zo was, sprongen mijn collega’s meteen bij om mij te ondersteunen of mee te kijken. Ze willen altijd met je sparren. Daar gaat mijn creativiteit echt van vloeien. En bij Sdu voelde gewoon als een fijne omgeving. Dat maakt afscheid nemen nóg moeilijker. Maar om een groeispurt te maken, moet je immers af en toe buiten je comfortzone treden. Dat Sdu mij de ruimte heeft gegeven en heeft ondersteund, zal ik niet vergeten.

Iesja Leunend

Accountmanager Inside Sales

36 uur | Sales | V.a. €3.200 + bonusregeling

Devika op blok

Open sollicitatie

Open sollicitatie bij Sdu

Actuele vacatures

Kun je niet wachten om klanten en jezelf naar grote hoogte te brengen? Mogelijk zit jij helemaal op je plek in één van onze vacatures.