Naar de inhoud

'We doen het echt samen.'

Iesja Westerbeek - Productmanager Toxic

Iesja leunend
Iesja zittend op blok

Wat is jouw persoonlijke kracht?

Ik heb een duidelijke visie voor mezelf, zowel in mijn werk als privé. Zo is het mijn ambitie om altijd van toegevoegde waarde te zijn en klanten een zo compleet mogelijke oplossing te bieden. Een product met een sterke basis die aansluit op de wet- en regelgeving en behoeften. Dat zijn bijvoorbeeld tools die werkprocessen gemakkelijker maken of een training over een nieuwe Europese wet. Om dat waar te maken, richt ik mij op de connectie met klanten. Voorheen waren dienstverleners van content in deze sector vooral aan het zenden. Dat pakken wij anders aan. Ik vind het belangrijk om het gesprek aan te gaan, zodat ik mee kan denken. Wat hebben zij precies nodig? Hoe kan ik niet alleen hun huidige probleem oplossen, maar ook toekomstige obstakels voorkomen? Omdat ik actief luister, pik ik snel op welke meerwaarde we klanten kunnen bieden. Vervolgens schakel ik met collega’s om te onderzoeken hoe we die meerwaarde realiseren. Door de juiste linkjes te leggen, ontwikkelen we samen de beste content. Juist de optelsom van die kwaliteiten vormt mijn persoonlijke kracht.

Bekijk hier de video

Thumbnail for YouTube video with ID: M-82VyVoQ2k

Hoe stimuleert Sdu je om die kracht toe te passen en te laten groeien?

Ik ben vrij om zelf invulling te geven aan mijn functie en mijn ideeën in te zetten. Als ik toch begeleiding wil, weet ik dat Sdu altijd achter mij staat om de tools aan te reiken die ik nodig heb. Dat geeft mij een veilig gevoel. We doen het echt samen. Iedere collega draagt op basis van zijn of haar kracht een steentje bij om een goed resultaat te leveren. Je bent dus echt afhankelijk van elkaar. Ik merk dat ik door deze samenwerking beter ben geworden in schakelen. Ik breng nu zelf actief collega’s samen, omdat ik het fijn vind om onze werkwijzen tegen elkaar aan te houden. Daar leer ik van. Ook krijg ik de kans om mijn kennis te verbreden met opleidingen. Hierdoor ben ik inmiddels goed op de hoogte van de Nederlands arbo-wetgeving en begrijp ik de verhoudingen met de Europese wetgeving. Een complexe puzzel. Mijn volgende doel is mijn kennis van de Europese wetgeving verdiepen. Hoe meer ik inhoudelijk weet, hoe meer ik in staat ben om proactief mee te denken met klanten en collega’s. Deze vrijheid om op mijn manier stappen te zetten, vind ik het mooiste aan mijn werk. Ik voel dat ik er voor mezelf alles uit kan halen én een nog betere productmanager kan worden.

Wat is het effect van die vrijheid?

Dat ik mijn initiatief kan volgen. En daardoor steeds beter kan worden. Ik vind het heel leuk dat de organisatie zo openstaat voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Dus ik probeer met mijn ontwikkeling en initiatieven de organisatie ook vooruit te helpen. Bijvoorbeeld met de coördinatie van ons diversiteits- en inclusiebeleid. Als iedereen zich comfortabel voelt en op zijn of haar manier een bijdrage kan leveren, draaien de teams lekker en behalen we zelfs meer dan de gewenste resultaten. Het is fantastisch om daaraan bij te dragen. Verder draait mijn werk vooral om een van onze producten, de softwareomgeving Toxic. Mijn kennis over Europese wetgeving komt hierbij goed van pas. We zijn druk bezig om dit beschikbaar te stellen in meerdere Europese landen, waaronder Polen en Portugal. Dat is best een uitdaging. De technische en wettelijke systemen in deze landen hebben wij minder goed in beeld. Daarom moeten we onze eigen processen analyseren. Kunnen we dezelfde bronnen gebruiken en is alle data daarin beschikbaar? Moeten we IT-technisch iets nieuws bouwen? En de belangrijkste vraag: kunnen we onze kernbelofte aan de klant waarmaken? Want dat is juist onze kracht. De focus ligt op de meerwaarde voor de klant!

Iesja Leunend

Accountmanager Inside Sales

36 uur | Sales | V.a. €3.200 + bonusregeling

Devika op blok

Open sollicitatie

Open sollicitatie bij Sdu

Actuele vacatures

Kun je niet wachten om klanten en jezelf naar grote hoogte te brengen? Mogelijk zit jij helemaal op je plek in één van onze vacatures.