Naar de inhoud

Advocaten en juristen

Krijg toegang krijgt tot de meest uitgebreide juridische vakinformatie voor advocaten, juristen en juridische professionals

Vrouw in gesprek met klantenVrouw in gesprek aan de telefoon
Bluetick in Rechtsorde hand (vertical)
 • Tijdschriften

  Vakspecifieke tijdschriften met diverse signaleringen van wet- en regelgeving, jurisprudentie, literatuur en verdiepende achtergrondartikelen.

 • Commentaren

  Overzichtelijk, deskundig en artikelsgewijs commentaar op belangrijke wet- en regelgeving.

 • Jurisprudentie

  Actuele en doorzoekbare jurisprudentie incl. Rechtspraak.nl, met een selectie van uitspraken met samenvattingen en annotaties per rechtsgebied.

 • Nieuws, wet & regelgeving

  Sdu houdt je op de hoogte van het laatste nieuws per rechtsgebied met redactionele berichten over jurisprudentie en wet- en regelgeving.

Optimaliseer je workflow

Juridisch zoeken met Rechtsorde

Rechtsorde zoekt in één keer door relevante openbare bronnen zoals wetten.nl en rechtspraak.nl, talloze juridische vaktijdschriften, commentaren en handboeken van grote en kleine uitgeverijen en meer. Met één druk op de knop blijf je op de hoogte van nieuwe documenten op jouw zoekvraag.

Rechtsorde zoeken homepage
Rechtsorde zoeken
OpMaat Wet gelijke behandeling van mannen en vrouwen
OpMaat attenderingen

Alle juridische informatie in OpMaat

OpMaat is een juridische online database waar je de meest relevante jurisprudentie, commentaren en tijdschriftartikelen gaat vinden. Blijf op de hoogte binnen je vakgebied om je zaak goed te kunnen onderbouwen, met behulp van OpMaat.

Juridische Opleidingen

Sdu biedt tal van opleidingen voor verschillende disciplines. Zo blijf je up-to-date, haal je je punten of specialiseer je juist in een onderwerp van jouw interesse.

 • E-learning Begrijpelijk Schrijven voor juristen online cursus vanaf thuis te volgen, georganiseerd door Sdu Opleidingen.

  On demand opleidingen

  Met onze online opleidingen kun je effectief en op afstand blijven leren.

 • Sdu opleidingen kantoordeal

  PO-Deal

  Voor iedereen die jaarlijks permanente educatie punten moet halen.

 • Volg een webinar van Sdu via de laptop

  Online opleidingen

  Behaal PO-punten met een juridische online cursus bij Sdu Opleidingen.

Bekijk alle opleidingen
TAP

Tijdschrift Arbeidsrechtpraktijk

€ 423,00

Sdu Huurrecht in Praktijk

Tijdschrift Huurrecht in Praktijk

€ 399,00

Boeken & Tijdschriften

Met de Sdu producten raadpleeg je vakliteratuur, content, wet- en regelgeving, jurisprudentie en commentaren op eenvoudige wijze.

Liever persoonlijk contact?

Dat kan ook! Onze adviseurs staan voor je klaar. Samen bereiden we een business case voor en presenteren we de toegevoegde waarde van onze oplossingen aan jouw team (fysiek of online). Bel of mail ons, we helpen je graag!