Naar de inhoud

Juridisch

Met oplossingen als een supersnelle juridische zoekmachine, online databases, een digitale bibliotheek, zorgen we dat je altijd voorop loopt

Vrouw in gesprek met klantenSdu. Dat is slim! AI hand en ogen
Bluetick in Rechtsorde hand (vertical)
Scroll direct naar:

Optimaliseer je workflow

Juridisch zoeken met Rechtsorde

Rechtsorde zoekt in één keer door relevante openbare bronnen zoals wetten.nl en rechtspraak.nl, talloze juridische vaktijdschriften, commentaren en handboeken van grote en kleine uitgeverijen en meer. Met één druk op de knop blijf je op de hoogte van nieuwe documenten op jouw zoekvraag.

Rechtsorde zoeken homepage
Rechtsorde zoeken
OpMaat 2 Arbeidsrecht: Practice note
OpMaat 2: Practice note voorbeeld zoomed in

Alle juridische informatie in OpMaat

OpMaat is een juridische online database waar je de meest relevante jurisprudentie, commentaren en tijdschriftartikelen gaat vinden. Blijf op de hoogte binnen je vakgebied om je zaak goed te kunnen onderbouwen, met behulp van OpMaat.

GenIA-L, een nieuwe AI-oplossing voor OpMaat, formuleert eenvoudig, een betrouwbaar antwoord op jouw juridische onderzoeksvraag.

Je aandeelhoudersregister altijd actueel en bij de hand met Evidend

Met Evidend creëer je binnen enkele minuten een volledig en kloppend online aandeelhoudersregister, dat nooit meer kwijtraakt. Met een aantal eenvoudige stappen voeg je een nieuwe aandelenuitgifte of aandelenoverdracht toe.

Evidend BV overzicht
Evidend STAK grafiek
NF
Notaflow screenshot

NotaFlow notariële software

Met NotaFlow werk je als notaris voortaan nog sneller en efficiënter door middel van intelligente, praktijkgerichte, geautomatiseerde modellen.

Juridische Opleidingen

 • AI en ChatGPT: Toepassingen in de juridische praktijk

  AI en ChatGPT: Toepassingen in de juridische praktijk

  Hands-on training voor advocaten en juridisch professionals. Begrijp wat kunstmatige intelligentie (AI) nu voor jou kan betekenen, vergroot je productiviteit, en bespaar (tientallen) uren per maand.

 • Basisopleiding Mediation

  Basisopleiding Mediation

  Wil je mediator worden en ben je op zoek naar de voor jou meest geschikte opleiding? Van 20 september t/m 6 december 2024 bekwaam jij je gedurende 10 vrijdagen in kennis en vaardigheden op het gebied van mediation. -Deze basisopleiding Mediation is MfN geaccrediteerd.

 • Persoonlijk Leiderschap voor Advocaten

  Persoonlijk Leiderschap voor Advocaten

  Every Day Impact! 5-daagse training voor leidinggevenden in de advocatuur. Na dit programma zijn de deelnemers in staat om vanuit een authentieke verbinding met zichzelf en in contact met de ander sturing te geven en leiderschap te tonen.

Bekijk het opleidingenaanbod

Aanbod per rechtsgebied

Blijf op de hoogte

Ontvang dagelijks het laatste nieuws, om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Schrijf je nu in voor éen van onze nieuwsbrieven.

Sdu is dé innovatiepartner voor juridische en fiscale professionals. Drie mensen die met elkaar in gesprek zijn.
TAP

Tijdschrift Arbeidsrechtpraktijk

€ 458,00

Sdu Huurrecht in Praktijk

Tijdschrift Huurrecht in Praktijk

€ 431,00

Boeken & Tijdschriften

Met de Sdu producten raadpleeg je vakliteratuur, content, wet- en regelgeving, jurisprudentie en commentaren op eenvoudige wijze.

Liever persoonlijk contact?

Dat kan ook! Onze adviseurs staan voor je klaar. Samen bereiden we een business case voor en presenteren we de toegevoegde waarde van onze oplossingen aan jouw team (fysiek of online). Bel of mail ons, we helpen je graag!