Sdu helpt juridische professionals vooruit

header juridisch

Sdu maakt het verschil voor advocaten en juristen. Door ons continu in te leven in de behoeften van onze gebruikers helpen we je als innovatiepartner vooruit op alle onderdelen van het werkproces. Met oplossingen als een supersnelle juridische zoekmachine, online databases, een digitale bibliotheek, checklists, voorbeelddocumenten, beslisbomen en training en opleiding zorgen we dat je altijd voorop loopt. Bekijk ons aanbod voor juridische professionals.

Sdu Opleidingen

Bij Sdu Opleidingen organiseren wij ruim 350 cursussen opleidingen, congressen, masterclasses en webinars per jaar, voor verschillende klantgroepen. Of het nu gaat om basiskennis, verdieping of de actualiteiten. Wij hebben een uiteenlopend aanbod.

Je vakkennis bijhouden of bijspijkeren? Geïnspireerd raken? Of netwerken met vakgenoten? Neem een kijkje op onze website voor ons aanbod!

OpMaat: alle relevante juridische informatie bij elkaar

Op de hoogte blijven binnen je vakgebied? Je zaken goed kunnen onderbouwen? Dan is een goede online database eigenlijk onmisbaar. Met behulp van de meest relevante jurisprudentie, commentaren en tijdschriftartikelen helpt OpMaat je in je werkzaamheden. Daarbij kun je wanneer je dat wil proactief geattendeerd worden op juridische actualiteiten zodat je nooit iets mist.

Bekijk product

Contact

Heb je vragen over onze producten of diensten, of wil je advies op maat? Wij denken graag met je mee. 

Bel 070 378 9880 of mail ons op informatie@sdu.nl

Over Sdu Juridisch

Sdu biedt juristen en advocaten een complete online verzameling aan juridische vakliteratuur en omvat alle rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht, fiscaal recht ondernemingsrecht en huurrecht. Onze vakinformatie geeft antwoord op complexe juridische vraagstukken op het gebied van wet- en regelgeving en jurisprudentie. Onze producten zijn met zorg samengesteld op basis van jouw wensen en behoeften op juridisch gebied.