Naar de inhoud

19 AI-begrippen voor juridisch professionals

Kunstmatige intelligentie (AI) heeft ook zijn intrede in de juridische sector gedaan en zal de manier waarop advocaten, juristen en notarissen hun werk doen, ingrijpend veranderen.

19 AI-begrippen juristen

Ben jij klaar voor de toekomst?

GenIA-L logo

Ontdek een nieuwe dimensie van werkefficiëntie en toekomstbestendigheid in de adviespraktijk. GenIA-L opent deuren naar slimmer werken met behulp van AI. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meer waarde te leveren aan jouw cliënt, zonder extra tijd te verliezen. Ben je klaar voor deze grensverleggende stap?

Liever persoonlijk contact?

Dat kan ook! Onze adviseurs staan voor je klaar. Samen bereiden we een business case voor en presenteren we de toegevoegde waarde van GenIA-L aan jouw team (fysiek of online). Bel of mail ons, we helpen je graag!

Ook interessant

Vind hier onze actuele content voor professionals die met wet- en regelgeving werken en download ze gratis.

 • Infographic: Hoe werkt GenIA-L OpMaat

  Download infographic

  Twijfel je nog of AI voor jou de meeste betrouwbare oplossing is? In deze infographic laten we zien hoe GenIA-L tot het antwoord op jouw onderzoeksvraag komt en wat de pluspunten zijn t.a.v. traditioneel zoeken.

 • GenIA-L Brochure

  Download brochure

  GenIA-L stelt je in staat om antwoorden te vinden op juridische of fiscale vragen, naast de bekende zoekresultaten op basis van zoeken op zoektermen. Nog iets meer informatie nodig over GenIA-L? Download dan nu onze brochure.

 • 19 AI-basistermen voor juristen: een handig woordenlijstje

  19 AI-basistermen voor juristen: een handig woordenlijstje

  Het begrijpen van de terminologie en concepten die verband houden met AI is van cruciaal belang voor juristen om effectief gebruik te maken van deze technologieën.

Cursus AI & ChatGPT in de juridische praktijk

Cursus AI & ChatGPT in de juridische praktijk

Ontdek hoe ChatGPT je juridische werkprocessen kan optimaliseren en je elke maand tijd bespaart! De praktijkgerichte training leert je effectieve prompts schrijven, versneld onderzoek doen, efficiënt documenten opstellen en de risico's van gegevensbescherming begrijpen. Geen AI-ervaring vereist. Speciaal voor advocaten en juridisch professionals. Meld je aan voor deze unieke kans op 26 maart in Hotel Van der Valk Veenendaal.