Aanbestedingsrecht

Of u nu zelf een (overheids)opdracht op de markt zet of juist daarop inschrijft door uw eigen offerte in te dienen, bij Sdu bieden we u alle producten die u nodig heeft om deze procedure efficiënt en volgens de juiste aanbestedingsregels te laten verlopen.

Aanbestedingsrecht
Direct naar de webshop

Bij Sdu vindt u alles op het gebied van aanbestedingsrecht voor overheidsinstellingen en commerciële instellingen. In ons platform OpMaat vindt u dagelijks relevant nieuws én een complete databank. Onze vakbladen informeren o.a. over ontwikkelingen in specifieke marktsectoren. En uw vakkennis houdt u op peil met onze diverse opleidingen & events.

Events & opleidingen binnen aanbestedingsrecht

Bekijk hier het overzicht van onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen Aanbestedingsrecht.

Uitgelicht: Actualiteiten aanbestedingsrecht

woensdag 16 oktober

Het aanbestedingsrecht is sterk in beweging. De gewijzigde aanbestedingswet en het aanbestedingsbesluit zijn inmiddels enige tijd in werking getreden. Digitaal aanbesteden is sinds 1 juli 2017 verplicht. Er is een constante stroom aan nieuwe nationale en Europese rechtspraak die o.a. ingaat op de uitleg van de gewijzigde regelgeving. Al deze ontwikkelingen blijven niet zonder gevolgen voor zowel aanbestedende diensten als inschrijvers.

Laat u daarom in één dag volledig bijpraten over alle actuele ontwikkelingen binnen het huidige aanbestedingsrecht.

5 NOvA

Meld u nu aan

Meer informatie over aanbestedingsrecht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van aanbestedingsrecht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we hierover aanbieden. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Bekijk onze artikelen
Aanbestedingsrecht

Aanbestedingsrecht

Op het gebied van aanbestedingsrecht zijn er talloze regelgevingen; diverse verordeningen, richtlijnen, wetten, besluiten en ministeriële regelingen die aanbestedende diensten moeten toepassen. Wij houden u up-to-date op het gebied van aanneming van werk en aanbesteding op Europees, nationaal of gemeentelijk niveau.

Met onze nieuwsupdates, jurisprudentiepublicaties en commentaren zorgt Sdu dat u altijd op de hoogte bent van de laatste wet- en regelgeving. Maak nu kennis met al onze producten binnen het vakgebied van aanbestedingsrecht.