Aansprakelijkheidsrecht

Sdu biedt de aansprakelijkheidsexpert alle benodigde bronnen om bij te blijven in dit bijzondere rechtsgebied dat veel afwijkende ‘eigen’ regels kent en daardoor specifieke kennis vereist. Of het nu om contractuele- of wettelijke aansprakelijkheid gaat, de oplossing begint bij Sdu.

Aansprakelijkheidsrecht
Direct naar de webshop

Als expert op het gebied van aansprakelijkheidsrecht blijft u bij Sdu op de hoogte van alle relevante nieuwsberichten, jurisprudentie en vakliteratuur. Daarnaast bieden we een uitgebreide keus aan opleidingen & events om uw vakkennis actueel te houden. En wanneer u behoefte heeft aan vakinhoudelijke informatie adviseren we eens door ons archief met vakinformatie te bladeren.

De PO Deal - alle mogelijkheden op een rij

12 maanden onbeperkt cursussen volgen voor een vast bedrag!

Met de PO Deal heeft u 12 maanden lang alle vrijheid om juridische bijeenkomsten te volgen. U heeft keuze uit meer dan 350 kwalitatieve cursussen, evenementen, congressen en opleidingen.

U weet precies waar u aan toe bent en heeft u bovendien alle vrijheid en flexibiliteit om cursussen in te plannen. U kunt dus op een makkelijke manier uw punten behalen.

Meer informatie & brochure

Meer informatie over aansprakelijkheidsrecht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van Aansprakelijkheidsrecht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we hierover aanbieden. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Bekijk onze artikelen
Aansprakelijkheidsrecht

Aansprakelijkheidsrecht

Het aansprakelijkheidsrecht ligt dicht tegen het verzekeringsrecht: een bedrijf of persoon kan immmers het risico om aansprakelijk gesteld te worden ondervangen door het afsluiten van een verzekering. In het aansprakelijkheidsrecht kan sprake zijn van contractuele- en/of wettelijke aansprakelijkheid. Bij Sdu vindt u ongeacht de vorm de juiste vakkennis die u nodig hebt.

Wij zorgen dat u altijd op de hoogte bent van nieuws, relevante jurisprudentie, de laatste wet- en regelgeving en uitgebreide commentaren met betrekking tot het Aansprakelijkheidsrecht.