Staats- en bestuursrecht

Advocaten binnen het Bestuursrecht hebben behoefte aan betrouwbare en praktische vakinformatie op het juiste niveau, op het juiste moment beschikbaar. Daarom biedt Sdu een uitgebreid portfolio met relevante producten binnen dit rechtsgebied zodat u op de hoogte bent en blijft van alle ontwikkelingen.

recht
Direct naar de webshop

Bij Sdu bent u ervan verzekerd dat u snel en eenvoudig op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen het staat- en bestuursrecht. Met ons platform OpMaat bent u verzekerd van een uniek hulpmiddel in uw dagelijkse rechtspraktijk. Uw vakkennis houdt u up-to-date met onze vakliteratuur en diverse opleidingen & events.

Events & opleidingen binnen bestuurs(proces)recht

Bekijk hier het overzicht van onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen bestuurs(proces)recht.

De PO Deal - alle mogelijkheden op een rij

12 maanden onbeperkt cursussen volgen voor een vast bedrag!

Met de PO Deal heeft u 12 maanden lang alle vrijheid om juridische bijeenkomsten te volgen. U heeft keuze uit meer dan 350 kwalitatieve cursussen, evenementen, congressen en opleidingen.

U weet precies waar u aan toe bent en heeft u bovendien alle vrijheid en flexibiliteit om cursussen in te plannen. U kunt dus op een makkelijke manier uw punten behalen.

Meer informatie & brochure

Meer informatie over staats- en bestuursrecht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van staats- en bestuursrecht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we hierover aanbieden. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Bekijk onze artikelen
vrouw achter laptop

Staat- en bestuursrecht

In het staats- en bestuursrecht staat de rol van de overheid in de samenleving centraal en draait het altijd om de verhouding tussen burgers en overheid. Dit rechtsgebied waarborgt het individuele belangen van burgers en behartigt het staats- en bestuursrecht het algemeen belang.

Sdu heeft een uitgebreid pakket aan informatie en cursussen binnen dit rechtsgebied zodat u op de hoogte bent en blijft van alle ontwikkelingen. Samen met experts uit de rechtspraktijk creëren we content die u in uw dagelijkse werkzaamheden verder helpt. Als het om staats- en bestuursrecht gaat bent u bij ons aan het juiste adres.