Europees- en internationaal recht

Europees recht wordt toegepast in bijna alle rechtsgebieden. Sdu biedt de advocaat alle benodigde vakinformatie, vakliteratuur en praktijkoplossingen met betrekking tot rechtsgebieden waarop Europees- of internationaal recht van invloed is.

Header Sdu Europees- en internationaal recht

Bij Sdu bent u ervan verzekerd dat u snel en eenvoudig op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen het Europees- en internationaal recht. Met ons platform OpMaat heeft u een uniek hulpmiddel in uw dagelijkse rechtspraktijk. Uw vakkennis houdt u up-to-date met onze vakliteratuur en diverse opleidingen & events.

Meer informatie over Europees- en internationaal recht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van Europees recht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we hierover aanbieden. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Europees recht

Het Europees recht is een hele brede definitie en wordt toegepast in bijna alle rechtsgebieden. Belangrijke thema's binnen dit rechtsgebied zijn privacy, bevoegdheidstoekenning, Europees mededingingsrecht, Functioneren van de interne markt, gezondheidszorg, Europees belastingrecht, Europees migratierecht en Europees milieurecht.

Sdu biedt een uitgebreid pakket aan producten en vakinformatie die u ondersteunen bij uw rechtspraktijk op het gebied van Europese regelgeving. Wij zorgen dat u altijd op de hoogte bent van nieuws, relevante jurisprudentie, de laatste wet- en regelgeving en uitgebreide commentaren met betrekking tot het Europees recht.