Europees- en internationaal recht

Europees recht wordt toegepast in bijna alle rechtsgebieden. Sdu biedt de advocaat alle benodigde vakinformatie, vakliteratuur en praktijkoplossingen met betrekking tot rechtsgebieden waarop Europees- of internationaal recht van invloed is.

Header Sdu Europees- en internationaal recht
Naar de webshop

Bij Sdu bent u ervan verzekerd dat u snel en eenvoudig op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen het Europees- en internationaal recht. Met ons platform OpMaat bent u verzekerd van een uniek hulpmiddel in uw dagelijkse rechtspraktijk. Uw vakkennis houdt u up-to-date met onze vakliteratuur en diverse opleidingen & events.

Events & opleidingen binnen Europees- en internationaal recht

Bekijk hier het overzicht van onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen het Europees- en internationaal recht.

De PO Deal - alle mogelijkheden op een rij

12 maanden onbeperkt cursussen volgen voor een vast bedrag!

Met de PO Deal heeft u 12 maanden lang alle vrijheid om juridische bijeenkomsten te volgen. U heeft keuze uit meer dan 350 kwalitatieve cursussen, evenementen, congressen en opleidingen.

U weet precies waar u aan toe bent en heeft u bovendien alle vrijheid en flexibiliteit om cursussen in te plannen. U kunt dus op een makkelijke manier uw punten behalen.

Meer informatie & brochure

Meer informatie over Europees- en internationaal recht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van Europees recht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we hierover aanbieden. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Sdu Internationaal recht 600x400

Europees recht

Het Europees recht is een hele brede definitie en wordt toegepast in bijna alle rechtsgebieden. Belangrijke thema's binnen dit rechtsgebied zijn privacy, bevoegdheidstoekenning, Europees mededingingsrecht, Functioneren van de interne markt, gezondheidszorg, Europees belastingrecht, Europees migratierecht en Europees milieurecht.

Sdu biedt een uitgebreid pakket aan producten en vakinformatie die u ondersteunen bij uw rechtspraktijk op het gebied van Europese regelgeving. Wij zorgen dat u altijd op de hoogte bent van nieuws, relevante jurisprudentie, de laatste wet- en regelgeving en uitgebreide commentaren met betrekking tot het Europees recht.