Naar de inhoud

Fiscaal Recht

Op het gebied van fiscaal recht vind je op deze pagina een greep uit de vakinformatie van Sdu, gecreëerd door experts uit de rechtspraktijk. Ontdek NDFR, het meest geavanceerde en meest complete kennisplatform voor fiscalisten.

Advocaat in gesprek met klanten. Bij Sdu kan de jurist of -advocaat terecht voor alle vraagstukken rondom zijn of haar vakgebied.
Of je nu zelf een (overheids)opdracht op de markt zet of juist daarop inschrijft door je eigen offerte in te dienen, bij Sdu bieden we alle producten die je nodig hebt om deze procedure efficiënt en volgens de juiste aanbestedingsregels te laten verlopen.
 • Vakbladen

  Onze vakbladen informeren o.a. over ontwikkelingen in specifieke marktsectoren.

 • Online Platformen

  In onze platformen vind je dagelijks relevant nieuws én een complete databank.

 • Opleidingen

  En jouw vakkennis houd je op peil met onze diverse opleidingen & events.

 • Nieuws

  Blijf up-to-date op het gebied van aanneming van werk en aanbesteding op Europees, nationaal of gemeentelijk niveau.

Bekijk het aanbod

NDFR screenshot 2
NDFR Screenshot 1

NDFR

Met online kennisplatform NDFR heb je altijd toegang tot 100% betrouwbare en actuele informatie. Vind je in slechts 1,5 seconde de juiste informatie uit de enorme hoeveelheid bronnen en commentaren van 473 auteurs uit de praktijk en wetenschap.

Daarnaast attendeert NDFR je op relevante cassaties of uitspraken om te zorgen dat je advies altijd proactief is.

BelastingZaken

Belastingzaken voor de fiscaal professional is vernieuwd. De nieuwe formule van BelastingZaken kenmerkt zich door een scherpere selectie van het actuele fiscale nieuws waarbij onze redactie direct de vertaalslag maakt voor uw dagelijkse belastingpraktijk.

BelastingZaken online abonnement van Sdu
BelastingZaken Screenshot
Addify workflow op de laptop

Addify

Met Sdu ben je de vraag van je klant vooruit. Zo signaleert onze cloud software Addify vroegtijdig kansen en bedreigingen voor je klanten, en genereert voor jou aktes en overeenkomsten op basis van jouw klantspecifieke data.

Addify Intelligence

Proactief adviseren, hoe doe je dat? De Intelligence module kan je daarbij helpen. Dankzij het automatisch signaleren van advieskansen/omzetkansen of bedreigingen bij klanten blijf je alert en plan je op het juiste moment een contactmoment. Zo biedt je meerwaarde aan de klant en voldoe je tevens aan je zorgplicht.

Addify Intelligence
Fiscaal en meer rekentools (square 1)
Fiscaal en meer rekentools (square 2)

Fiscaal en meer

Ontdek de online oplossing die je als MKB-adviseur helpt snelle en juiste adviezen te geven aan jouw klanten In het online platform Fiscaal en meer linken de practice notes door naar rechtspraak, jurisprudentie en nieuwsartikelen. Daarnaast worden ze ondersteund door handige rekentools, modeldocumenten, klantteksten en meer.

Wegwijs in de Loonbelasting. Editie 2023

Wegwijs in de Loonbelasting. Editie 2023

€ 73,58

Wegwijs in de Inkomstenbelasting. Editie 2023

Wegwijs in de Inkomstenbelasting. Editie 2023

€ 73,85

Tijdschriften & Boeken

Met Sdu ben je altijd op de hoogte van nieuws, relevante jurisprudentie, de laatste wet- en regelgeving en uitgebreide commentaren met betrekking tot Fiscaal recht. Bekijk meer tijdschriften en boeken in de webshop.

Fiscale Opleidingen

 • Tax Talks

  E-learning: Tax Talks

  Met een vaste frequentie bovenop de actualiteit, nascholing volgen waar en wanneer het jou uitkomt en hiermee direct je PE-punten halen. Dat is Tax Talks. Hét e-learning abonnement van Sdu Licent.

 • REP

  Het Register Estate Planning

  Dé community voor estate planners. Wij bieden actuele ontwikkelingen en vakkennis om onze leden te ondersteunen bij het verbeteren van hun klantadvies.

 • Meerdaagse opleiding Vastgoedfiscaliteit

  Meerdaagse opleiding Vastgoedfiscaliteit

  Start 4 juni 2024

  Gedurende drie dagen krijg je uitleg over verschillende onderdelen waaronder btw en vastgoed, overdrachtsbelasting en winstbepaling.

Bekijk het opleidingenaanbod

Uit het archief

Vind op deze pagina's een preview van de content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

 • OpMaat artikelen afbeelding van Sdu

  Liquidatie van rechtspersonen: is de rechtspersoon opgehouden te bestaan of toch niet?

  BelastingrechtLiteratuur

 • OpMaat artikelen afbeelding van Sdu

  Kan fraudeur verhaal voorkomen door vermogen in een stichting onder te brengen? HR houdt de poot stijf met betrekking tot vereenzelviging

  BelastingrechtLiteratuur

 • OpMaat artikelen afbeelding van Sdu

  Notafax

  BelastingrechtLiteratuur

Bekijk meer artikelen