Gezondheidsrecht

Als gezondheidsrecht advocaat opereert u in een complexe sector. Sdu helpt u hoofd- en bijzaken te onderscheiden met behulp van uitgebreide informatie en content die gemaakt is door professionals uit de praktijk.

Gezondheidsrecht 1200x500
Naar de webshop

Bij Sdu bent u ervan verzekerd dat u op een eenvoudige wijze op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen het gezondheidsrecht. Ons platform OpMaat is een uniek hulpmiddel in uw dagelijkse rechtspraktijk. Uw vakkennis houdt u up-to-date met onze vakliteratuur en diverse opleidingen & events.

Events & opleidingen binnen gezondheidsrecht

Bekijk hier het overzicht van onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen gezondheidsrecht.

Uitgelicht: De wet Bopz in een breder kader geplaatst

21 november 2019: In deze cursus wordt de wet Bopz belicht in de context van andere wettelijke regelingen zoals de regeling van de tbs en de wgbo. De problematiek van mensen met verward gedrag komt aan de orde. Ook zal er aandacht zijn voor recente jurisprudentie en voor op handen zijnde 

Meld u nu aan

Meer informatie over gezondheidsrecht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van gezondheidsrecht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we hierover aanbieden. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Bekijk onze artikelen
Sdu Gezondheidsrecht Archief

Gezondheidsrecht

Het gezondheidsrecht is voornamelijk een onderdeel van het burgerlijk recht, maar raakt tevens het aansprakelijkheidsrecht en het strafrecht. Dit rechtsgebied omvat de wet- en regelgeving voor hulpverleners, patiënten en kwaliteit van de zorg.

Met Sdu bent u altijd op de hoogte van nieuws, relevante jurisprudentie, de laatste wet- en regelgeving en uitgebreide commentaren met betrekking tot het gezondheidsrecht. Ontdek het nu zelf!