Naar de inhoud

Infographic: Hoe werkt GenIA-L

Ontdek hoe GenIA-L met slimme AI-toepassingen en de betrouwbare juridische bronnen als OpMaat sneller en nauwkeuriger antwoorden biedt, terwijl het risico om informatie mis te lopen wordt verminderd.

Infographic: Hoe werkt GenIA-L OpMaat

Ben jij klaar voor de toekomst?

GenIA-L logo

Ontdek een nieuwe dimensie van werkefficiëntie en toekomstbestendigheid in de adviespraktijk. GenIA-L opent deuren naar slimmer werken met behulp van AI. Hierdoor heb je de mogelijkheid om meer waarde te leveren aan jouw cliënt, zonder extra tijd te verliezen. Ben je klaar voor deze grensverleggende stap?

Liever persoonlijk contact?

Dat kan ook! Onze adviseurs staan voor je klaar. Samen bereiden we een business case voor en presenteren we de toegevoegde waarde van GenIA-L aan jouw team (fysiek of online). Bel of mail ons, we helpen je graag!

Juridische Opleidingen

 • AI en ChatGPT: Toepassingen in de juridische praktijk

  AI en ChatGPT: Toepassingen in de juridische praktijk

  Hands-on training voor advocaten en juridisch professionals. Begrijp wat kunstmatige intelligentie (AI) nu voor jou kan betekenen, vergroot je productiviteit, en bespaar (tientallen) uren per maand.

 • Basisopleiding Mediation

  Basisopleiding Mediation

  Wil je mediator worden en ben je op zoek naar de voor jou meest geschikte opleiding? Van 20 september t/m 6 december 2024 bekwaam jij je gedurende 10 vrijdagen in kennis en vaardigheden op het gebied van mediation. -Deze basisopleiding Mediation is MfN geaccrediteerd.

 • Persoonlijk Leiderschap voor Advocaten

  Persoonlijk Leiderschap voor Advocaten

  Every Day Impact! 5-daagse training voor leidinggevenden in de advocatuur. Na dit programma zijn de deelnemers in staat om vanuit een authentieke verbinding met zichzelf en in contact met de ander sturing te geven en leiderschap te tonen.

Bekijk het opleidingenaanbod