Huurrecht

Bij Sdu kan de huurrechtjurist of -advocaat terecht voor alle vraagstukken rondom zijn of haar vakgebied. Ons uitgebreide assortiment aan tools en producten helpt u van snel even iets opzoeken tot het samenstellen van een overeenkomst. Zo loopt u sneller en accurater door uw dagelijkse werkzaamheden.

Header Sdu Huurrecht
Naar de webshop

Voor de huurrechtspecialist biedt Sdu een totaalpakket voor alle vraagstukken waar u in de praktijk mee te maken krijgt. Maak kennis met OpMaat; een online platform die we momenteel aanvullen met unieke actiegerichte content, praktische tools en modellen voor een versnelling van het werkproces. Met onze evenementen, cursussen en opleidingen blijft uw vakkennis up-to-date. Wilt u compleet op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Sdu rondom huurrechtelijke thema’s?

NIEUW voor huurrechtexperts

Even snel iets opzoeken, uitgebreide jurisprudentieonderzoeken doen of een overeenkomst samenstellen? In het thematisch ingedeelde OpMaat Huurrecht+ vindt u vanaf nu nog sneller het antwoord op al uw vragen.

Meer informatie

Events & opleidingen binnen huurrecht

Bekijk onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen Huurrecht door op de blauwe link te klikken.

Uitgelicht: Studieweek Huurrecht Curaçao

Maandag 7 oktober tot en met donderdag 10 oktober.

De studieweek huurrecht wordt verzorgd door de huurrechtadvocaten en ervaren docenten mr. dr. Govert Kerpestein en mr. Helena Koops die ieder vanuit hun eigen optiek u praktische kennis en adviezen zullen geven. Iedere dag zullen zij van vermelde onderwerpen in het programma de theorie behandelen en die ook toepassen aan de hand van concrete casussen. De perfecte combinatie om het huur(proces)recht volledig in de vingers te krijgen. 

Na het volgen van deze studieweek bent u weer helemaal bij en heeft u tegelijk uw 20 studiepunten voor 2019 gehaald. 

20 NOvA

Meld u nu aan

Meer informatie over huurrecht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van huurrecht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we aanbieden op dit gebied. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Bekijk onze artikelen
Sdu huurrecht blok

Huurrecht

Bij Sdu vindt de huurrechtprofessional alle benodigde vakliteratuur en praktijkinformatie. Met onze huurrecht-uitgaven heeft u alle vakinformatie die u nodig heeft om u te verdiepen, te oriënteren of iets na te slaan: OpMaat, Jurisprudentie, Commentaar, Praktijkinformatie, Software & tools, Apps en Opleidingen. Alle informatie wordt gemaakt en bijgehouden door vooraanstaande professionals uit het vakgebied.

Innovatie zit in het dna van Sdu. Daarom ontwikkelen we OpMaat Huurrecht door, zodat het nóg beter aansluit bij het werkproces van de huurrechtjurist. Huurrecht begint daarom bij Sdu!