Naar de inhoud

Huurrecht

Blijf eenvoudig op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het Huurrecht met de producten van Sdu. Onze juridische database OpMaat biedt jurisprudentie, commentaren en tijdschriftartikelen om je te ondersteunen in je werkzaamheden

Advocaat in gesprek met klanten. Bij Sdu kan de jurist of -advocaat terecht voor alle vraagstukken rondom zijn of haar vakgebied.
Of je nu zelf een (overheids)opdracht op de markt zet of juist daarop inschrijft door je eigen offerte in te dienen, bij Sdu bieden we alle producten die je nodig hebt om deze procedure efficiënt en volgens de juiste aanbestedingsregels te laten verlopen.
 • Vakbladen

  Onze vakbladen informeren o.a. over ontwikkelingen in specifieke marktsectoren.

 • Online Platformen

  In onze platformen vind je dagelijks relevant nieuws én een complete databank.

 • Opleidingen

  En jouw vakkennis houd je op peil met onze diverse opleidingen & events.

 • Nieuws

  Blijf up-to-date op het gebied van aanneming van werk en aanbesteding op Europees, nationaal of gemeentelijk niveau.

Bekijk het aanbod

OpMaat 2: Menu in OpMaat
OpMaat 2: Overzicht van alle rechtsgebieden

OpMaat Huurrecht+

Even snel iets opzoeken, uitgebreide jurisprudentieonderzoeken doen of een overeenkomst samenstellen? In het thematisch ingedeelde OpMaat Huurrecht Plus vind je vanaf nu nog sneller het antwoord op al jouw vragen.

Huurrecht in Praktijk

Heeft u tijdgebrek en een overvloed aan informatie? HIP geeft u inzicht in de ontwikkelingen op de voor u interessante deelgebieden van huurrecht. In één oogopslag ziet u de belangrijkste jurisprudentie en literatuur van de afgelopen periode.

Huurrecht in Praktijk
Jurisprudentie Huur en Verhuur

Jurisprudentie Huur en Verhuur

Onmisbaar voor huurders en verhuurders: snel inzicht in de belangrijkste uitspraken op vastgoedgebied. Sdu Jurisprudentie Huur & Verhuur geeft daarom een helder overzicht van de relevante rechtspraak ten aanzien van het nieuwe huurrecht.

Sdu Commentaar Huurrecht

Met Sdu Commentaar Huurrecht online bent u verzekerd van actueel commentaar op de wet- en regelgeving binnen uw vakgebied. Wij bieden alle informatie op één platform aan. De commentaren zijn overzichtelijk ingedeeld, toegankelijk geschreven en voorzien van verwijzingen naar achterliggende documenten zoals de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en literatuur. Sdu Commentaar online is daarmee onmisbaar voor iedere juridische professional.

Sdu Commentaar Huurrecht
Sdu Huurrecht in Praktijk

Tijdschrift Huurrecht in Praktijk

€ 398,75

Sdu Huurrecht Woonruimte

Huurrecht Woonruimte

€ 54,11

Tijdschriften & Boeken

Bij Sdu vindt de huurrechtprofessional alle benodigde vakliteratuur en praktijkinformatie. Met onze huurrecht-uitgaven heb je alle vakinformatie die je nodig hebt om je te verdiepen, te oriënteren of iets na te slaan: OpMaat, Jurisprudentie, Commentaar, Praktijkinformatie, Software & tools, Apps en Opleidingen. Alle informatie wordt gemaakt en bijgehouden door vooraanstaande professionals uit het vakgebied.

Innovatie zit in het dna van Sdu. Daarom ontwikkelen we OpMaat Huurrecht door, zodat het nóg beter aansluit bij het werkproces van de huurrechtjurist. Huurrecht begint daarom bij Sdu!

Opleidingen Huurrecht

Ontdek ons brede aanbod aan cursussen en evenementen om jouw kennis en vaardigheden te vergroten op het gebied van Huurrecht.

Opleidingen

Uit het archief

Vind op deze pagina's een preview van de content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

 • OpMaat artikelen afbeelding van Sdu

  Schade bij oplevering

  HuurrechtNieuws, Jurisprudentie

 • OpMaat artikelen afbeelding van Sdu

  Afwijzing verzoek moratorium

  HuurrechtNieuws, Jurisprudentie

 • OpMaat artikelen afbeelding van Sdu

  Overlast: 12 katten

  HuurrechtNieuws, Jurisprudentie

Bekijk meer artikelen