Jeugdrecht

Bij Sdu vindt de specialist op het gebied van Jeugdrecht diverse mogelijkheden om up-to-date te blijven. Terwijl de eisen aan jeugdrechtadvocaten telkens verder worden aangescherpt groeit de vakinformatie van Sdu mee en is daardoor een onmisbare bron geworden.

Jeugdrecht

Als jeugdrechtadvocaat blijft u bij Sdu op de hoogte van actuele ontwikkelingen met betrekking op nieuwe wetgeving en deskundigheidseisen. Ons digitale platform OpMaat biedt relevant nieuws én een complete databank. En onze opleidingen & events houden uw vakkennis actueel.

Events & opleidingen binnen Jeugdrecht

Bekijk hier het overzicht van onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen het Jeugdrecht.

OpMaat Jeugdrecht

Als eerste het laatste nieuws! OpMaat Jeugdrecht is uniek als hulpmiddel in uw dagelijkse rechtspraktijk. Dit digitale platform biedt u dagelijks relevant nieuws én een complete databank.

Bekijk & bestel

Meer informatie over Jeugdrecht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van Jeugdrecht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we hierover aanbieden. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Bekijk onze artikelen
Jeugsrecht

Jeugdrecht

Jeugdrecht is een specialisme dat is ontstaan vanuit het strafrecht en het personen- en familierecht (civiel recht). In het jeugdrecht staat de positie van de minderjarige centraal. Het jeugdstrafrecht zich toe op minderjarigen die iets strafbaars hebben gedaan, maar kinderrechters worden ook ingeschakeld bij andere problemen.

Met Sdu bent u altijd op de hoogte van nieuws, relevante jurisprudentie, de laatste wet- en regelgeving en uitgebreide commentaren met betrekking tot het Jeugdrecht. Ontdek het nu zelf.