Naar de inhoud

Leergang Leiderschap in het notariaat

Ervaren trainers Trijnie Lukassen-Beije en Dirk Heuff delen hun visie op de toekomst van het notariaat. Tijdens de Leergang Leiderschap in het notariaat helpen zij je om jouw leiderschapsstijl te ontdekken.

Quote Trijnie - met spreekwolk
Quote Dirk - met spreekwolk

Over de Leergang Leiderschap in het notariaat

Weten wie jij bent en waar je voor staat als leidinggevende zijn belangrijke kwaliteiten. Net als het toemeten van een eigen leiderschapsstijl en de juiste omgang met alle verschillende personen in jouw team.

Ervaren trainers Trijnie Lukassen-Beije en Dirk Heuff helpen je in vier trainingsmiddagen jouw leiderschapsstijl te ontdekken en geven je de instrumenten en inzichten om daar verder mee aan de slag te gaan. Je leert jouw verschillende rollen kennen en je krijgt de tools, tips en tricks om die optimaal uit te voeren.

Thumbnail for YouTube video with ID: rql4hg-RaK8

De visie van Trijnie

‘Ik heb grote bewondering voor het notariaat,’ zo trapt Trijnie het gesprek af. ‘Deze sector heeft te maken met uitdagingen. Toch ben ik van mening dat deze branche met wat kleine nuances, kansen kan grijpen om het werk nog aantrekkelijker te maken en blijvend waarde toe te voegen.’ We praten met Trijnie over de toekomst van het notariaat.

De visie van Dirk

‘Hoe gaat het notariaat het in de toekomst maken?’ Deze vraag leggen we voor aan Dirk. ‘Een paar kleine veranderingen in de kijk op modern werkgeverschap en klantgericht ondernemerschap zorgen ervoor dat deze branche weer een paar jaar vooruit kan.’ We praten met Dirk over het ‘onderhoud’ van de sector, de uitdagingen en de kansen.

Thumbnail for YouTube video with ID: 9QSx0hYkQPc

Producten voor het notariaat

Innovatie en digitalisering zijn cruciaal voor een future proof notariaat. Samen maken we een toekomstbestendig notariaat. Bekijk onze oplossingen hieronder om te kijken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

 • OpMaat Notariaat

  OpMaat Notariaat

  Met OpMaat Notariaat heb je een complete online database met de meest relevante jurisprudentie, tijdschriftartikelen, tools en commentaren. Lees meer en vraag een gratis proefabonnement aan.

 • Notamail

  Notamail

  Elke werkdagochtend ontvang je per e-mail op één A4-tje precies die informatie die relevant is voor jouw (notariële) praktijk, verzorgd door een gerenommeerde redactie. Lees meer en vraag een gratis proefabonnement aan.

 • Evidend

  Evidend

  Met Evidend creëer je binnen enkele minuten een volledig en kloppend online aandeelhoudersregister, dat nooit meer kwijtraakt. Lees meer en vraag een gratis demo aan.