Naar de inhoud

Financieel Recht

We tonen graag een selectie van de vakinformatie op het gebied van financieel recht

Advocaat in gesprek met klanten. Bij Sdu kan de jurist of -advocaat terecht voor alle vraagstukken rondom zijn of haar vakgebied.
Of je nu zelf een (overheids)opdracht op de markt zet of juist daarop inschrijft door je eigen offerte in te dienen, bij Sdu bieden we alle producten die je nodig hebt om deze procedure efficiënt en volgens de juiste aanbestedingsregels te laten verlopen.
 • Vakbladen

  Onze vakbladen informeren o.a. over ontwikkelingen in specifieke marktsectoren.

 • Online Platformen

  In onze platformen vind je dagelijks relevant nieuws én een complete databank.

 • Opleidingen

  En jouw vakkennis houd je op peil met onze diverse opleidingen & events.

 • Nieuws

  Blijf up-to-date op het gebied van aanneming van werk en aanbesteding op Europees, nationaal of gemeentelijk niveau.

Bekijk ons aanbod

Financial law hub mockup

Financial Law huB

De Financial Law huB brengt alle Nederlandse én Europese wet- en regelgeving en beleidsdocumentatie van toezichthouders samen op één overzichtelijke plek.

Financieel Recht in de Praktijk (FRP)

De toonaangevende FRP-redactie overziet voor jou het hele rechtsgebied, volgt wet- en regelgeving, jurisprudentie en literatuur op de voet én vertaalt de ontwikkelingen naar leesbare, verdiepende en concrete artikelen, die direct toepasbaar zijn in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Financieel Recht in de Praktijk (FRP)
Jurisprudentie Onderneming & Recht

Jurisprudentie Onderneming & Recht

Onmisbaar voor elke specialist in ondernemingsrecht: snel inzicht in de belangrijkste uitspraken op dit brede en zich snel ontwikkelende terrein. Sdu Jurisprudentie Onderneming & Recht geeft daarom een helder overzicht van alle belangrijke uitspraken van de Hoge Raad, gerechtshoven, rechtbanken en kantongerechten op het gebied van ondernemings-, insolventie- en bank- en effectenrecht.


Uit het archief

Vind op deze pagina's een preview van de content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

 • OpMaat artikelen afbeelding van Sdu

  Niet-dossierstuk 2017-2018: Verslag houdende een lijst van vragen over de vaststelling van de begrotingsstaten van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu (XII) voor het jaar 2018 (Kamerstuk 34775-XII) (herdruk)

  Financieel recht, omg.mr, StaatsrechtOfficiële publicaties

 • OpMaat artikelen afbeelding van Sdu

  Kamerstuk 2017-2018, 34775-XVI nr. 12: Vaststelling van de begrotingsstaten van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (XVI) voor het jaar 2018 ; Brief regering; Erratum bij de beantwoording van vragen over het Jaarverslag Ministerie van…

  Financieel rechtOfficiële publicaties

 • OpMaat artikelen afbeelding van Sdu

  Kamervragen (Aanhangsel) 2016-2017: Uitstel beantwoording vragen van het lid Mei Li Vos over de aansprakelijkheid van PostNL bij het versturen van postpakketten

  Financieel rechtOfficiële publicaties

Bekijk meer artikelen