Personen- en familierecht

Personen- en familierecht beslaat ongeveer de helft van het aantal gerechtelijke procedures. Vooral het familierecht is regelmatig onderhevig aan wijzigingen. Sdu begrijpt daarom het belang om de hoogte te blijven van elk relevant nieuws. Daarom bieden wij alle benodigde vakliteratuur aan om uw vak optimaal uit te oefenen.

Personen- en familierecht

Bij Sdu bent u ervan verzekerd dat u snel en eenvoudig op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen het personen- en familierecht. Met ons platform OpMaat bent u verzekerd van een uniek hulpmiddel in uw dagelijkse rechtspraktijk. Uw vakkennis houdt u up-to-date met onze vakliteratuur en diverse opleidingen & events.

Een compleet pakket voor de Personen - en Familierechtspecialist

Productoverzicht OpMaat PFR 600x400

OpMaat Personen- en Familierecht is uniek als hulpmiddel in uw dagelijkse rechtspraktijk dankzij de volgende pluspunten:

  • Specifieke aandacht voor samenwonen en samenlevers
  • Inclusief de fiscale aspecten van het relatierecht
  • Behandeling van Europese richtlijnen en verordeningen
  • Compleet archief tijdschrift Jurisprudentie Personen- & Familierecht (JPF)
  • Altijd up-to-date dankzij dagelijkse nieuwsberichten.
Ontdek het zelf

Meer informatie over personen- en familierecht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van personen- en familierecht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we hierover aanbieden. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Bekijk onze artikelen

Personen- en familierecht

Personen- en familierecht, onderdeel van burgerlijk recht, houdt zich bezig met alle regelingen die betrekking hebben op individuele personen en de verhoudingen binnen een familie. Dit rechtsgebied onderscheidt zich van andere delen van het recht door onder andere de grote mate van beslotenheid.

Sdu biedt content die volledig gericht is op de pragmatische praktijkjurist. Samen met experts uit de rechtspraktijk creëren we actuele content op het gebied van personen- en familierecht.