Naar de inhoud

Privacyrecht

Sdu biedt de privacy professional een hoogwaardig assortiment aan tools en producten

Advocaat in gesprek met klanten. Bij Sdu kan de jurist of -advocaat terecht voor alle vraagstukken rondom zijn of haar vakgebied.
Of je nu zelf een (overheids)opdracht op de markt zet of juist daarop inschrijft door je eigen offerte in te dienen, bij Sdu bieden we alle producten die je nodig hebt om deze procedure efficiënt en volgens de juiste aanbestedingsregels te laten verlopen.
  • Vakbladen

    Onze vakbladen informeren o.a. over ontwikkelingen in specifieke marktsectoren.

  • Online Platformen

    In onze platformen vind je dagelijks relevant nieuws én een complete databank.

  • Opleidingen

    En jouw vakkennis houd je op peil met onze diverse opleidingen & events.

  • Nieuws

    Blijf up-to-date op het gebied van aanneming van werk en aanbesteding op Europees, nationaal of gemeentelijk niveau.

Bekijk het aanbod

OpMaat 2: Menu in OpMaat
OpMaat 2: Overzicht van alle rechtsgebieden

OpMaat Privacyrecht+

Als privacy professional, advocaat of bedrijfsjurist ben je dagelijks bezig met vraagstukken over het privacybeleid binnen je organisatie of die van de klant. OpMaat Privacyrecht+ biedt de juiste juridische informatie en praktische handvatten om je werk efficiënt en volgens de laatste inzichten te doen.

Jurisprudentie Bescherming persoonsgegevens (JBP)

«JBP» is onmisbaar voor iedere advocaat of professional die in aanraking komt met de bescherming van persoonsgegevens. Of dit nu een beleidsmedewerker op een ministerie, een privacy-officer in dienst van een commercieel bedrijf of een advocaat die zich voor een klant met het elektronisch patiëntendossier bezighoudt. Naast de online variant ontvangt u 6 x per jaar een de papieren editie.

Jurisprudentie Bescherming persoonsgegevens (JBP)
Sdu Commentaar Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Sdu Commentaar Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Sdu Commentaar AVG is een multimediale uitgave waarin de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een overzicht van jurisprudentie en literatuur. De website verzekert u dagelijks van actuele wet- en regelgeving, terwijl u hier ook de bijgewerkte commentaren kunt raadplegen, inclusief brondocumenten.

Juridische Opleidingen

  • AI en ChatGPT: Toepassingen in de juridische praktijk

    AI en ChatGPT: Toepassingen in de juridische praktijk

    Hands-on training voor advocaten en juridisch professionals. Begrijp wat kunstmatige intelligentie (AI) nu voor jou kan betekenen, vergroot je productiviteit, en bespaar (tientallen) uren per maand.

  • Basisopleiding Mediation

    Basisopleiding Mediation

    Wil je mediator worden en ben je op zoek naar de voor jou meest geschikte opleiding? Van 20 september t/m 6 december 2024 bekwaam jij je gedurende 10 vrijdagen in kennis en vaardigheden op het gebied van mediation. -Deze basisopleiding Mediation is MfN geaccrediteerd.

  • Persoonlijk Leiderschap voor Advocaten

    Persoonlijk Leiderschap voor Advocaten

    Every Day Impact! 5-daagse training voor leidinggevenden in de advocatuur. Na dit programma zijn de deelnemers in staat om vanuit een authentieke verbinding met zichzelf en in contact met de ander sturing te geven en leiderschap te tonen.

Bekijk het opleidingenaanbod

Start nu met OpMaat Privacyrecht

  • Probeer nu 14 dagen

    Gratis

    • Binnen OpMaat heb je toegang tot alle juridische bronnen van Sdu

    • Slimme zoekmachine

    • Heldere navigatie

    Probeer nu gratis
  • Bekijk losse bronnen

    vanaf €133 excl. btw

    • Stel je pakket samen

    • Bronnen verkrijgbaar in print, online en app versies

    • Snel bestellen zonder account mogelijk

    Bekijk bronnen in de webshop
  • Bestel alles-in-1 pakket

    € 1.636 excl. btw

    • Dagelijks nieuws voorzien van commentaar op het gebied van Privacyrecht

    • Een slimme en overzichtelijke koppeling tussen de bronnen

    • Complete juridische bronnen

    • Prijs van alles-in-1 pakket voordeliger dan losse bronnen

    Bestel in de webshop
  • Neem contact met ons op

    We helpen je graag verder

    • Beantwoord 3 vragen

    • Meld je aan voor gratis persoonlijke demo van OpMaat en je offerte

    • Wil je inloggen? Klik hier

    Contact ons
Sdu Commentaar Algemene Verordening Gegevensbescherming

Sdu Commentaar AVG

€ 165,00

Sdu Jurisprudentie Bescherming persoonsgegevens

JBP

€ 761,00

Tijdschriften & Boeken

Sdu biedt iedere privacy professional een complete verzameling aan relevante titels op het gebied van het privacyrecht en de AVG. Van boeken tot online. Deze titels bieden je actuele informatie en tools via commentaar op de wet- en regelgeving en jurisprudentie. Alles is met zorg door Sdu samengesteld op basis van jouw wensen en behoeften op privacy gebied.

Maak nu kennis met al onze producten binnen het vakgebied van privacyrecht.

Uit het archief

Vind op deze pagina's een preview van de content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

  • OpMaat artikelen afbeelding van Sdu

    Regeling aanwijzing computercrisisteams [Tekst geldig vanaf 01-10-2017]

    Staatsrecht, st.privWet- en regelgeving en Verdragen

  • OpMaat artikelen afbeelding van Sdu

    Commentaar op Wet bescherming persoonsgegevens art. 16 (WBP)

    st.privCommentaar

  • OpMaat artikelen afbeelding van Sdu

    Organisatieregeling beheer College bescherming persoonsgegevens [Tekst geldig vanaf 18-07-2017] [Regeling ingetrokken per 2017-07-18]

    st.privWet- en regelgeving en Verdragen

Bekijk meer artikelen